Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Geçen hafta bildirim yapamamıştım.
Bir önceki hafta 59.5'ken şimdi 60.2 olmuşum.

İki haftadır önüme geleni yiyorum ki buna abur cuburlar da dahil!!

Az bile almışım yani.

Kizlar oglen yemegim kucuk dilim peynirli borek ve bir kase yogurt aksam yemeginde haslanmis yagsiz kirmizi et salata ve yogurt yemeyi dusunuyorum ikindi de de kuru uzum ve findik gelecek hafta 64 u gormek istiyorum

Günaydın kizlaar
Giremedim bu ara baya karmaşık hayatim.
Tartilmayi da unuttum bu sabah acele ciktim yurttan. Yarin sabah tartilirim artik ama artiyla gelecegm sanirim.
Bu hafta noldu bize geçen hafta veremeyen yoktu..
Bu hafta toparlanalim havalar kötü diye yaz gelmicek sanmayin baakk cikicak bu montlarr bingil bingil etler de meydana cikicak:/

Tunaydin kizlar bu hafta cok yogunum canlar pek aktif olamiyorum ama diyetede dikkat etmeye calisiyorum cumartesi oglumun dogum gununden sonra tam gaz devam edicem insallah
Kilo bildirimim
Gecen hafta 70.9
Bu hafta 69.8
Giden 1.1kg
Aslinda 2 gun once 69.1 gormustum hafta sonu kacamagi +700 gr olarak yansidi maalesef herkese boll eksili bi hafta diliyorum bayanlar opuldunuz:))

Sabahları kahvaltı işini düzene sokamadım hala alarmı kapatım geri yatıyorum
yarım simit ve kaşar
öğlen
mercimek çorba
fırında tavuk
ayran
öğlen ve akşam ekmek yemiyorum
iş yerinde yeşil çayımda bitmiş bugün onuda içemedim

Telefonu uzak bir yere koymayı dene kalkıp alınca geri yatmak istemiyorsun zamanla bende uyumuyayı çok severdim şükür normale döndürdüm 3 ayda

Kahvaltım:

2 dilim çavdar ekmeği
Çok az peynir
Domates
Salatalık
4 zeytin

Ara: 1 bardak light süt

Öğle:

1 kase sebzeli mantar çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Çok az yoğurt
Bol salata

bugün sabah
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı ceviz ve badem

öğlen
1 büyük kase yoğurt
1 çorba kaşığı pilav
1 minik muz

not: çooook açım

bugün sabah
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı ceviz ve badem

öğlen
1 büyük kase yoğurt
1 çorba kaşığı pilav
1 minik muz

not: çooook açım

Neden bu kadar az yedin canım kahvaltın çok eksik öğle yemeğin de öyle gibi geldi bana aç olmanın sebebi bu olabilir

Akşam yemeği olarak öğlen yediğim sebzeli mantar çorbasından içtim yanında da yoğurt yedim. Eve gittiğim gibi uyumayı düşünüyorum 8 gibi. Bu sabah çok erken kalktım gece de uyuyamadım. Bu yüzden erken yedim akşam yemeğimi eve giderken de yürümeyi düşünüyorum 40 dakika en az

az yedim çünkü hafta sonu çok abarttım
bir nevi kendime ceza verdim sayılır
ama akşama ne olur bilemem.

Akşamı da hafif geçirirsen telafi edersin hafta sonunu :) Çorba ve salatayla bitirebilirsin bugünü istersen yanında 3-4 kaşık sebze yemeği yiyebilirsin veya ızgara et tarzı olabilir

Akşamı da hafif geçirirsen telafi edersin hafta sonunu :) Çorba ve salatayla bitirebilirsin bugünü istersen yanında 3-4 kaşık sebze yemeği yiyebilirsin veya ızgara et tarzı olabilir

eşimi aradım az önce akşama ne istersin diye sordum
oda diyete girdi bu aralar
közlenmiş patlıcan,biber,domates salatası+zeytin salatası ve normal salata istedi
benim içinde iyi olur közlenmiş patlıcanı yoğurtlu yapacam
yanına marullu salata ve zeytin salatası
ohhh bol salatalı bir akşam menüsü olacak
çocuklara da makarna yaptım mı bu akşam tamamdır.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…