Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Çok severim közlenmiş biberi canım çekti

Kizlar tartim yok, normalde pazartesi kuzenimde oldugum icin tartilabiliodum ama artik ise basladigim icin pazar aksami yurda donuyorum, pazarlari tartilsam pazartesi bildirim yapsam?

Merhaba arkadaşlar bu sabah ben de tartıldım geçen hafta 70'ken bu hafta 69 çıktım nihayet sporumun etkisi sanırım..
Ama bugün işe başladığım için ah spor yapabilriim inşallah
Evdeyken güzeldi de şimdi dışarda menüler saçma olacak..

Bugünüm..

6.30 Kaşarlı omlet (3 yumurta), 1 dilim peynir, 1 avuç fıdık
13.00 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
16.40 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
19.20 Hamsi yaklaşık 10 adet, az salata

3 hafta sonra ilk kez 18.00'den sonra yedim ama iş yorgunluğu işte..

Kizlar yarim un helvasi yedim haberiniz olsun ama cook yorgu.um yedigim un helvasi icin 1 saat yuruyus yapicam

Canlar ben geldim
kilom 83
diyete başlıyorm menüm çok ama inşallah zamanla azaltırım...

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-16-22-22-51.png
    205,4 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar tartim yok, normalde pazartesi kuzenimde oldugum icin tartilabiliodum ama artik ise basladigim icin pazar aksami yurda donuyorum, pazarlari tartilsam pazartesi bildirim yapsam?
olur canım tabiki:)

Canlar ben geldim
kilom 83
diyete başlıyorm menüm çok ama inşallah zamanla azaltırım...
start verdin demek:) tam bilgilerin neydi canım

Herkese gunaydin sabah sporumu yaptim kahvaltim ise 1 dilim peynirli borek 1 dilin peynir donates yesil sogan 2 zeytin ve bir bardak yesil cay oglen ise 1 kase yogurt ve 3-4 tane kuru uzum ve findik dusunuyorum

sabah tartııll kaçış yokk:)

ahhh sorma 73,9 çıktım ( ne kadar hızlı alıyorum.... gece lahana çorbası yaptım... sabah içtim iki koca kase biraz çalıştı bari sistem... biraz da boğazımı frenleyebilsem iyi olacak... neyse bu gün uslu durup yeni bir başlangıç yapma zamanı... önce çorbamı içtim 20 kere hoplayıp kollarımı bacaklarımı açtım kapadım 20 kerede bacaklarımı yukarı çektim...... hayırlısı artık... havalarda ısınamadı ki akşam eve gider gitmez battaniye altında sızıveriyorum....

selam kızlar

dünden beri hiç kaçamak yapmadım

dünkü menüm
sabah
2 yumurta+1 çay bardağı ceviz ve badem karışık koydum

öğlen
1 çorba kaşığı pilav+bir kase yoğurt+1 küçük muz

akşam
1 kase yoğurt içine közlenmiş patlıcan,biber,domates ekledim+salata
yatmadan önce bir minik elma

bugün
sabah 2 yumurta+yarım kase şehriye çorbası+ceviz-badem ikilisi

Cabuk gelen cabuk gider canim merak etme:)

yarım litre suyumu içtim bile form çayımıda hazırlıcam şimdi... olmadı porçöz falan içeyim diyorum son çare :))
Porcoze cok guldum ya:
Kizlar gecen hafta tempomuz cok dustu bu hafta birbirimmizi daha cok kontrol edelim o zaman abur xubur da yemeyiz kacamak ta yapmayiz
Kesinlikle canim buraya girip surekli yazmanin cok yarari oluyo ben gecen hhafta cok giremedim onume geleni yedim resmen:/
boyle kahvaltilar hazirlamayi ozledim valla harika gorunuyo

Kizlar gecen hafta tempomuz cok dustu bu hafta birbirimmizi daha cok kontrol edelim o zaman abur xubur da yemeyiz kacamak ta yapmayiz

evet yaa aynen katılıyorum
zaten sinirlerim bozuk
dün eşim biraz dikkat et yüzün balon gibi olmuş dedi
kendi diyette 8 kilo verdi her seferinde bana hava atıyor gıcık
ona inat zayıflamam lazım demi ama.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…