eşimi aradım az önce akşama ne istersin diye sordum
oda diyete girdi bu aralar
közlenmiş patlıcan,biber,domates salatası+zeytin salatası ve normal salata istedi
benim içinde iyi olur közlenmiş patlıcanı yoğurtlu yapacam
yanına marullu salata ve zeytin salatası
ohhh bol salatalı bir akşam menüsü olacak
çocuklara da makarna yaptım mı bu akşam tamamdır.
.
Umarım görürsün :)işte benim hayalim tartıda bu rakamı görmek
Guzeldi ama yorucuydu cidden senin?Berna_64 canim nasildi ilk is gunun?
olur canım tabiki:)Kizlar tartim yok, normalde pazartesi kuzenimde oldugum icin tartilabiliodum ama artik ise basladigim icin pazar aksami yurda donuyorum, pazarlari tartilsam pazartesi bildirim yapsam?
start verdin demek:) tam bilgilerin neydi canımCanlar ben geldim
kilom 83
diyete başlıyorm menüm çok ama inşallah zamanla azaltırım...
sabah tartııll kaçış yokk:)tartılmaya korkuyorum
sabah tartııll kaçış yokk:)
Cabuk gelen cabuk gider canim merak etme:)ahhh sorma 73,9 çıktım( ne kadar hızlı alıyorum.... gece lahana çorbası yaptım... sabah içtim iki koca kase biraz çalıştı bari sistem... biraz da boğazımı frenleyebilsem iyi olacak... neyse bu gün uslu durup yeni bir başlangıç yapma zamanı... önce çorbamı içtim 20 kere hoplayıp kollarımı bacaklarımı açtım kapadım 20 kerede bacaklarımı yukarı çektim...... hayırlısı artık... havalarda ısınamadı ki akşam eve gider gitmez battaniye altında sızıveriyorum....
Porcoze cok guldum ya:yarım litre suyumu içtim bile form çayımıda hazırlıcam şimdi... olmadı porçöz falan içeyim diyorum son çare :))
Kesinlikle canim buraya girip surekli yazmanin cok yarari oluyo ben gecen hhafta cok giremedim onume geleni yedim resmen:/Kizlar gecen hafta tempomuz cok dustu bu hafta birbirimmizi daha cok kontrol edelim o zaman abur xubur da yemeyiz kacamak ta yapmayiz
boyle kahvaltilar hazirlamayi ozledim valla harika gorunuyo
Kizlar gecen hafta tempomuz cok dustu bu hafta birbirimmizi daha cok kontrol edelim o zaman abur xubur da yemeyiz kacamak ta yapmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?