1 yil sonrasini hayal eett 60 kilo ve tuysuz hahahacok harika bi motive kaynagi
cok guzel canim 3e tamamlarsin artik:)
o bahanelere de bi son verdik artik amacimiz bir:)
1 yil sonrasini hayal eett 60 kilo ve tuysuz hahahacok harika bi motive kaynagi
cok guzel canim 3e tamamlarsin artik:)
o bahanelere de bi son verdik artik amacimiz bir:)
Dun akşam yemeği ve bu sabah kahvaltıda cooookkkkkk fazla kaçırdımmm
68i gorunce rehavete kapıldım galiba
Bu akşam dengelicem
Brokoli karnabaharr enginarr bunlarinda haslamasi guzel oluyo canim:) aksamlari hafif yemek icin birebir hasla yogurtla ye:)ben bu gün çok azimliyim.... yarın için söz veremesemde .... akşamada lahana çorbam var.... pişmeye hazır lahanamda doğranmış bekliyo.... lahana kız oldum ben :))
Dun akşam yemeği ve bu sabah kahvaltıda cooookkkkkk fazla kaçırdımmm
68i gorunce rehavete kapıldım galiba
Bu akşam dengelicem
Brokoli karnabaharr enginarr bunlarinda haslamasi guzel oluyo canim:) aksamlari hafif yemek icin birebir hasla yogurtla ye:)
Hic farketmez canim biraz biraz hepsinden yapip karisik da yiyebilirsin tek basina da guzel oluyo:) ama bence hergun lahana yeme bu hafta. Tek tip beslenme:)üçü bir arada mı ayrı ayrıb pişircem yani bir gün brokoli bir gün karnıbahar mı yoksa hepsini karıştırıp mı yapıcam....bu hafta lahana haftam haftaya bunu yaparım sonra gene lahanaya dönerim sonra sapıtabilirim :))
popom olmadan aslanın yaaaazarından :))
ben bu gün çok azimliyim.... yarın için söz veremesemde .... akşamada lahana çorbam var.... pişmeye hazır lahanamda doğranmış bekliyo.... lahana kız oldum ben :))
Hic farketmez canim biraz biraz hepsinden yapip karisik da yiyebilirsin tek basina da guzel oluyo:) ama bence hergun lahana yeme bu hafta. Tek tip beslenme:)
ha ha çok güzel
bizim evde lahana yasak
eşim ve çocuklar kokusundan nefret ediyorlar
pişirsem dillerinden kurtulamam..
.
He kur yapiyosan baska:))ama bu lahana kürü 7 gün yapın diyor her yerde... valla bu gün çok başarılı buldum.... wc olayını çözdüüü bende... tesadüfse bilemicem ama..... yarın 73.9 olmıyıciğim inşallah....
evet pişerken pek fena koktu .... ama piştikten sonra koku kalmadı.... yerken tiksinicem kesin bakayım içebilcem mi diye diye yedim.... korktuğum gibi değildi sevdim üstelik :))) benim blenderım yok bir de ondan olaydı süper olurdu püre halinde... işede koyar termosa getirirdim :)) sihirli formülümü....sırf bunun için blendır alıcam pehhh...
Aa kkaratay kek nasil oluyo kizzzMerhabalar hanımlar. Menümü bildirip kaçıyorum. Kekim unsuz ve şekersizdir. :)
Kaçamak yapanlara gelsin bu da
Eki Görüntüle 1458643
neden o kadar ckk geldi ki tatlimKizlar aksam yemeginde 2 kase yesil mecimek corbasi ictim ama miden o kadar kotu ki 2 kase cok geldi sanirim midem bulaniyooo kizlaar
Guzeldi ama yorucuydu cidden senin?
Kuru fasulye miSevgicim tarifi veriyorum.
Eki Görüntüle 1459225
- 1 bardak fındık, 1 kaşık kakao, 1 kaşık hindistan cevizi, kabartma tozu, vanilya rondodan geçirilip bir kaba alınır.
- 2 muz, 1 kaşık tereyağ, 3 kaşık süt, 3 kaşık maden suyu rondodan geçirilip önceki malzemelerin üstüne dökülür karıştırılır.
- 1 bardak kurufasulye haşlanıp rondodan geçirilir, öncekilerle karıştırılır.
- 2 yumurta çırpılıp öncekilerle karıştırılır.
- 170 derecede 15-20 dk pişirilir.
Un, şeker yok diye hepsini lüpletmiyoruz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?