Azimle zayıflamaya çalışan herkese merhaba :) neredeyse 2 haftadır diyet yapıyorum
ve sıkıyım bu konuda 2 gün boşvermişimdir en fazla ama sadece 1 kilo gitti. Çıldırıcam... Kilom 70 ve 66, 67 olsam tamam diyeceğim. 3 kilo vermek bu kadar zor olmamalı.Aksatarak olsa da yürüyüşümü de yapıyorum. Elimde bana göre hazırlanmış listem de var. Metabolizma yağ vs... vücut analizimi de yaptırdım. Hemen gider diyordum gitmiyor. Patır patır verenler ne yapıyorsunuz lütfen söyleyin. Sıkılıp bırakacağım diye korkuyorum...
Peki aksamlari meyve yiyo musun? Ve su icme miktarin nedir[/QU
evet listem de ara ara meyve var ama düşündüm de bayadır yemedim. Akşam saat 9 da yarım bardak tarçınlı sütüm var. bazı günler de meyve. listeyi göndereyim mi?
Protein günü yaparken sabah beyaz peynir örgü peyniri yumurta yiyordum sadece yanında da bazen süt. Acıkınca da öğlen yine bir yumurta yiyordum yanında da ayran. Akşam da tavuk haşlama veya ızgara tavuk (dışardaysam) yanında da ayran. Bu kadardı benim yediklerim
sabah
1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 kib. kut. beyaz peynir, yarım bardak çay
öğle
1 yayla çorbası, 1 köfte, 1 dilim ekmek, kırmızı lahana salatası
ara 1 salatalık ve 1 paket kellogs kraker( henüz yedim)
Normalde listem bu değil. Cumadan beri sallıyorum, benzetiyorum falan. sıkıldım bırakma aşamasındayım. olmayacak galiba
Benimki gibi...
Ben yalnızca sabah kahvaltı yapamıyorum canım hiç istemiyor.
Onun yerine kahve tercihim alışkanlık oldu sanırım.
Zaten yesemde tek yumurta yiyebilirim onada gerek duymuyorum.
ya liste ile beslenmek o kadar zor ki zaten. en bunaltıcı kısmı o gerçekten. ama....Protein ağırlıklı bir liste vermişti ona bakayım bir de...Onu hiç uygulamadım... Benim sorunum şeker, yani tatlı. Ama hazır puding falan yani ambalajlı gıdalarda zararlı değil mi özellikle kilo verme sürecinde... Ama verdim diyorsan da bir değerlendirmek lazım. kaç kilo idin/şimdi?Hoş geldin canım...
Ben listeli beslenemiyorum mesela.
Yani şu saatte bu aman ara öğünü kaçırma mutlaka ye
Yada illa şu yemeği yemen lazım
Akşam şu saatte kes daha bir şey yeme
Bu tarz kurallar beni bunaltıyo belli bir süre sonrada tamamen vazgeçmeme neden oluyor
Öncelikle kendini düşün diyet değil sağlıklı besleniyorum de
Nelerden hoşlanırsın nelerden vazgeçemessin bunları belirle ki sıkılma
Mesela ben bir çok şey denedim şoklar dahil
Protein ağırlıklı beslendiğim kadar hiç bir şeyde istikrarlı olamadım
Mesela benim uyguladığımda ki dukan gibi düşün ama kilom çok olmadığı için o kadar katı değil
İzinli olan herşey serbest
Ki buna tatlı,tuzlu,kola zero kahve dahil
Tek fark hazırlarken izinli malzemeleri kullanıyorsun
Ekmek mi yiceksin hazır alma yulaf kepeğinden kendin yap
Canın tatlı mı istedi deli gibi al lihgt tatlını ye
Zamanım yokmu diyorsun al light puding tozunu kat süte iç mis gibi
Pogça mı istedin beyaz un kullanma yulaf kepeğinden yap
Kek mi istedin beyaz unda neymiş yulaf kepeğini kullan gibi gibi
İşte ben bunları uygulayarak verdim.
Sıfır sporla...
Ben de öyle çok severek yapmıyorum ama işe yarıyor arada bir yapmak lazım. Zaten en az iki en fazla üç gün yapıyorum
Ersnil ve ben cok farkli yollar izleyrrek kilo verdik canim ikimizde 90lardan 60lara dustuk. O dukan benzeri bisey yapti bende karatay. Mesela ben hic pakrtli urun kullanmiyoumya liste ile beslenmek o kadar ki zaten. en bunaltıcı kısmı o gerçekten. ama....Protein ağırlıklı bir liste vermişti ona bakayım bir de...Onu hiç uygulamadım... Benim sorunum şeker, yani tatlı. Ama hazır puding falan yani ambalajlı gıdalarda zararlı değil mi özellikle kilo verme sürecinde... Ama verdim diyorsan da bir değerlendirmek lazım. kaç kilo idin/şimdi?
ben kahve çay içmem zaten gün içinde, hem de hiç :) leptin nedir? oyyy neler var daha öğreneceğim 3 kilo için. Bence veremememin bir sebebi de 3-4 dedim hafife aldım. Hep kilo veremeyenleri hafife aldım bu da bana kapak oluyor ama artık sızdırırsa şu kapak :)Şu listelerden hiç hoşlanmıyorum...
Protein yapamam dersen karatay da çok güzel...
Ama işte leptin çalışsın ara yapma diyoya kahve içme dio bana yani ben yapamadım
O zaman sen karatay yap canim. Leptin yag yakan bi hormon ve ogunler arasinda 5 saat falan agzina tek bi lokma atmadiginda calisiyo:)ben kahve çay içmem zaten gün içinde, hem de hiç :) leptin nedir? oyyy neler var daha öğreneceğim 3 kilo için. Bence veremememin bir sebebi de 3-4 dedim hafife aldım. Hep kilo veremeyenleri hafife aldım bu da bana kapak oluyor ama artık sızdırırsa şu kapak :)
peki akşamı ne ile kapatayım.. tarçınlı yoğurt? Yani yememek gibi bir ihtimalim yok dayanamam hem de çocuğum var 2,5 yaşında ona yetişmek :)paticim canim meyve ve süt kilo vermeyi yavaslatiyor oglen 3ten sonra tuketildigi zaman
ya liste ile beslenmek o kadar zor ki zaten. en bunaltıcı kısmı o gerçekten. ama....Protein ağırlıklı bir liste vermişti ona bakayım bir de...Onu hiç uygulamadım... Benim sorunum şeker, yani tatlı. Ama hazır puding falan yani ambalajlı gıdalarda zararlı değil mi özellikle kilo verme sürecinde... Ama verdim diyorsan da bir değerlendirmek lazım. kaç kilo idin/şimdi?
Tarcinli yogrt olur canim:)peki akşamı ne ile kapatayım.. tarçınlı yoğurt? Yani yememek gibi bir ihtimalim yok dayanamam hem de çocuğum var 2,5 yaşında ona yetişmek :)
peki akşamı ne ile kapatayım.. tarçınlı yoğurt? Yani yememek gibi bir ihtimalim yok dayanamam hem de çocuğum var 2,5 yaşında ona yetişmek :)
Ersnil ve ben cok farkli yollar izleyrrek kilo verdik canim ikimizde 90lardan 60lara dustuk. O dukan benzeri bisey yapti bende karatay. Mesela ben hic pakrtli urun kullanmiyoum
ben kahve çay içmem zaten gün içinde, hem de hiç :) leptin nedir? oyyy neler var daha öğreneceğim 3 kilo için. Bence veremememin bir sebebi de 3-4 dedim hafife aldım. Hep kilo veremeyenleri hafife aldım bu da bana kapak oluyor ama artık sızdırırsa şu kapak :)
Dukan ve karatay bizi gorse sponsor uapar hahahanin dediğin gibi biz kendimizi vucudumuzu dinledik ve neyin yaradığını bulduk datlum
Ohoo o zaman sen kesinlikle karatay yap.
Yağ yakımını hızlandırıyo @TurkishCandy biliyom oda çok başarılı.
Dukan ve karatay bizi gorse sponsor uapar hahaha