Çok lezzetli görünüyor :) afiyet olsunAksam yemegim kizceler
Olursun daha fazla gecikmeden inşallahbenimde gecikti
tavuk canım patates değil:)
teşekkür ederim tatlım:)Çok lezzetli görünüyor :) afiyet olsun
evet karatay:) canın çektiyse sabah ya da öğle ye patatesi:)Doğru sen karatay yapıyordun demi
Benimde kafamda patatesler dolanıyor oyuzden öyle gordum herhalde
Afiyet olsun canım
yağsız tuzsuz yenebilir:)Kızlar patlamış mısır hakkında ne düşünüyorsunuz az tuzlu yenebilirmi?
Ben bugun ara öğün olarak yesemmi bilemedim bir avuç fln. Sonra aman neyse dediim bıraktım ama cok canım cekti valla
yağsız tuzsuz yenebilir:)
patlatırken azcık yağ koyim diceksin sonra azcık da tuz koyim tadı olmaz diceksin sonra al sana yağlı bi abur cubur hahaAy tuzsuz hayatta yiyemem cok kötü saman gibi
patlatırken azcık yağ koyim diceksin sonra azcık da tuz koyim tadı olmaz diceksin sonra al sana yağlı bi abur cubur haha
bence de:)) aklında olsun ama ödül yaparsın iyi verirsen:)Kız öyle saman gibi yiceme hiç yemem ya aman kalsın
canım tam menü harika diyecektim o bir sürü meyveyi gördümMerhabalar.
Bugün yediklerim şöyle karışık yazıcam.
- 1 bardak çay
- 1 dilim ekmek
- 1 yumurta (tavada)
- az biraz peynir
- 9 tane yeşil zeytin (ah yeşil zeytin sevgim)
- 1 porsiyon çorba
- 1 porsiyon karnıbahar
- biraz da havuçlu yoğurtlu salata
- ve bi sürü meyve
2 elma, 1 ayva, 2 portakal
Eyvah en vazgeçemediğim şey meyve. Nasıl bi alternatif yapsam acaba...canım tam menü harika diyecektim o bir sürü meyveyi gördüm
kilo vermeyi çok engelliyo bilgin olsun
Sabahlari kahvaltida cok sevdigin bi taneyi sec canimEyvah en vazgeçemediğim şey meyve. Nasıl bi alternatif yapsam acaba...
Bende uslu kapatiyorum aferin bize:)günü uslu kapatıyorum inş yarın sıfır yaramazlık .....
Benide ekle cnm kambersiz dügün olurmu hic :) 166 85kiloBende uslu kapatiyorum aferin bize:)
Aa hosgeldin:))Benide ekle cnm kambersiz dügün olurmu hic :) 166 85kilo
Hosbulduk cnmAa hosgeldin:))