Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kizlar aksam yemegim ispanak 1 kase corba 1 kase yogurt ve 3 kasik makarna kicamin cani cekti onunlada oturup sutlu menengic ictik

Günaydın kızlar

Sabah kahvaltım:

2 dilim çavdar ekmeği,
Yarım yağlı peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 bardak yarım yağlı süt
5 zeytin

Herkes iyice dağıldı ya Yine mi başarısızlıkla sonuçlandı zayıflama çabalarımız Yine mi pes ettik bıraktık Nerdesinizzzz hayatımın en yoğun günlerini yaşıyorum ama günde bir kez de olsa girip yazıyorum burayaaa ama kimse yok Ben de saldım zaten 3-4 gündür ne bulduysam yedim pazartesiden itibaren daha dikkatli olucam yaz geldi biz hala şişman

Benim kahvaltıda
Haşlanmış yumurta,1 çay kaşığı bal
Tulum peyniri(bir kase),yeşil çay(tam tahıllı yada kepek ekmeği almam lazım pek doyurmuyor böyle beni)

Kizlarciimm sinavlarim pazartesi bitiyo ve rahatliyorum :)
Aktif olcam sizi de gaza getircem merak etmeyin basarisiz olmicaz bu seferrr:))))
Burayı birakmayin yeter ki. Yeniden aktif olcaz :-*

[QUOTE ="rabia1558, post: 40545658, member: 651208"]Benim kahvaltıda
Haşlanmış yumugün1 çay kaşığı bal
Tulum peyniri(bir kase),yeşil çay(tam tahıllı yada kepek ekmeği almam lazım pek doyurmuyor böyle beni)[/QUOTE]
Ara:kayısı(kuru)
Öğle:1 tabak yagsz tuzsuz salata
Ara:1 kase yoğurt,çileeeeek
3 litre su
Ve gün kapanır

Kizlarciimm sinavlarim pazartesi bitiyo ve rahatliyorum :)
Aktif olcam sizi de gaza getircem merak etmeyin basarisiz olmicaz bu seferrr:))))
Burayı birakmayin yeter ki. Yeniden aktif olcaz :-*
Cnmya pazartesiyi iple cekiyorm bu sefer senin gibi hedefime ulasmak istiyorm umarim temmuzda istedigim kiloya düsmüs olurm

3 litre su
Ve gün kapanır[/QUOTE]
Maalesef kapanmadı
Akşam:1 kase yoğurt,1 kase tarhana,domates
Ara:1 paket altın başak,3+4 k.k.peynir
(Bu sefer gerçekten kapandı)
Spor
Leslie 1 mil
15 dk zumba

Cnmya pazartesiyi iple cekiyorm bu sefer senin gibi hedefime ulasmak istiyorm umarim temmuzda istedigim kiloya düsmüs olurm
bomba gibi gelicezzz:)))

3 litre su
Ve gün kapanır
Maalesef kapanmadı
Akşam:1 kase yoğurt,1 kase tarhana,domates
Ara:1 paket altın başak,3+4 k.k.peynir
(Bu sefer gerçekten kapandı)
Spor
Leslie 1 mil
15 dk zumba[/QUOTE]
birileri düzelmiş miii nee:)))

kızlar aksam saat 6 da küçük dilim börek ve bir adet kalburabastı yedim komsumdaydım cok ısrar etti ama aksam 2 çay ve biraz domates ve salatalık yedim 100 tanede ip atlıycam az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…