Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Günaydın herkese iyi haftasonlarıı :KK68:
Kahvaltım::kk77:2 tane haşlanmış yumurta
1 k.kpeynir,1 kaşık tulum peyniri
Domates,1-2 yaprak marul,yeşil çay

Canlar gunaydin sabah kahvaltimi hafif yaptim 100 tanede ip atladim malum basen bolgem var iyicene inceltmek istiyorum iyi geliyormus ve cok iyi bir kardiyo egzersiziymis bakalim sonuclarini size yaxicam gunde 200 twne yapmaya calisiyorum yavas yavas arttiricam aksam yemegim konusunda kararsizim belki disarda yeriz bizim kocisko ile

Günaydın herkese, bugün neler yediğimi yazmıyorum iyice ipin ucunu kaçırdım. Pazartesi yeniden başlıcam diyetime :cry: Bide regl oldum bugün canım neler neler çekiyorrr:KK35:

Ara:activia kayısılı
Öğle:1 kase yoğurt,ıspanak yemeği
Ara:1 kase peynir helvası :KK43:
Ara:küçük kase yoğurtlu ıspanak
Akşam:küçük 1 kase tarhana,Büyük bir kase yoğurt
3 litre su
Spor yok temizlik yaptım bugün :KK16:

Bugün yeniden başladım diyete :21:

Kahvaltım:

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Yarım yağğlı peynir
1 salatalık
1 domates
Çok az reçel
1 fincan şekersiz türk kahvesi

Selam canlarim 75 kg ile ben geldim, depresyon yaramadi bana kizlar, pazartesi sabahi net kilomu bildiricem, fazla gelemiyrum beni affetin ama 65 kg olmadan bu yazi bitirmicem kendime söz veriyorum.Amin. :)

Bugün yeniden başladım diyete :21:

Kahvaltım:

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Yarım yağğlı peynir
1 salatalık
1 domates
Çok az reçel
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Bida bozmamak uzrre dimi:)))

Selam canlarim 75 kg ile ben geldim, depresyon yaramadi bana kizlar, pazartesi sabahi net kilomu bildiricem, fazla gelemiyrum beni affetin ama 65 kg olmadan bu yazi bitirmicem kendime söz veriyorum.Amin. :)
herkes yeniden start verdi canim insallah tutucaksin kendine verdigin sozu:)

:))

Eklentiler

• IMG-20150416-WA0022-1.jpg
    IMG-20150416-WA0022-1.jpg
    162,7 KB · Görüntüleme: 73
Cnm nasilsin seni mrk ettim esin döndü mü? Emin ol cnm bu yaptigina cok ama cok pisman olucak :KK43:

Kahvaltım:2 yumurta ile tulum peynirli yumurta,domates,1 çay kaşığı bal
Ara öğün:1 kase marul üstüne 3 kaşık lor peyniri
Öğle:küçük kase tavuk sote,5 kaşık yogurt
Ara:1 su bardağı yoğurt,1 fincan türk kahvesi
2 kaşık siyah kuru üzüm
Akşam:1 kase yoğurt(birinin pes dediğini duyar gibiyim:KK48:),1 kase mercimek çorbası,2 minik biber dolması
3 litre su

ya resim çektim ama paylasamiyorum telden girince bi sorun var heralde neyse kilom 60.3 :-) -600 :)

Kizlar araniza bende katildiim:KK76: Konu sahibi musait olunca beni de eklicek tabloya kisaca kendimden bahsediyim 18 yasindayim ankarada oturuyorum universite sinavina hazirlaniyorum boyum 157 :cry: 56 kilodayim su an evde olamadigim icin tartinin fotosunu cekemiyorum uzgunum :KK42:

X