Off pogaca evet ama yemez olaydim midem cok kötü yaniyo resmen
yeni katıldım. sabah kahvaltım; haslanmış yumurta ve 2 dilim kızarmış ekmek ve cay idi. öğlende hazır corbalardan bir tane yapıp içeceğim. dünde yatmadan 1 saat koşu yaptım bantta. hadi bakalım basladım :)
beni de alsanız aranıza olur mu :)
tek başıma yapamıyorum
çok zor bi dönemden geçiyorum
üstüne iyice şişiyorum
şuan kilomu bilmiyorum digital tartım bozuk
karatay yapıyorum
tabi o kadar stres ve sıkıntılı olunca o da bi yerde son buluyor
müsade var mıdır acaba?
sormayın gitsin..uzun hikaye..can sıkıcı olaylar zinciri...kaçıyorum ama nafile..:)destuuur.... ayşş ne oldu niye kararttın enseyi bu kadar.... yaş kaç ortalama kaç kilolardasın boyun kaççç....
sormayın gitsin..uzun hikaye..can sıkıcı olaylar zinciri...kaçıyorum ama nafile..:)
29 yaş,160 boy,70+kilo :) + sının ne kadar olduğunu bilmiyorum..vermem gereken bi 20 kilo var yaniii
valla fena olmaz :)gözümüz üzerinde o zaman
Ooh iyi olmus hihhOff pogaca evet ama yemez olaydim midem cok kötü yaniyo resmen
Oglen icin sadece corba cok azzzyeni katıldım. sabah kahvaltım; haslanmış yumurta ve 2 dilim kızarmış ekmek ve cay idi. öğlende hazır corbalardan bir tane yapıp içeceğim. dünde yatmadan 1 saat koşu yaptım bantta. hadi bakalım basladım :)
Leblebi azcik fazla sanki:)
Cok feci..+ olarak gelir baköğle yemeğim bir simit bir poca bir bardak çay dışarda olduğum için mecbur böyle yicem :)
tabi ki canim oncelikle eczanede falan tartil tam kilonu ogren ki ne kdr verebildigini gor.. listeye de eklerim kilonu ogrendiginde:)beni de alsanız aranıza olur mu :)
tek başıma yapamıyorum
çok zor bi dönemden geçiyorum
üstüne iyice şişiyorum
şuan kilomu bilmiyorum digital tartım bozuk
karatay yapıyorum
tabi o kadar stres ve sıkıntılı olunca o da bi yerde son buluyor
müsade var mıdır acaba?
valla fena olmaz :)
Pazartesi gunkeri kilo bildirim gunumuz. 1 ay oldu baslayali:)Selam önceden başlayan bir grup sanırım bu. Hangi periyotlarda tartım bildirimi yapıyorsunuz.
Ben de takip etmek isterim. Sevgiler
yarın sabah normal tartımla tartılıp yazarım çıkan sonucu ..tabi ki canim oncelikle eczanede falan tartil tam kilonu ogren ki ne kdr verebildigini gor.. listeye de eklerim kilonu ogrendiginde:)
Olmamismenü alalım efenim....
bende yazayım bari
sabah
2 yumurta 3 parça peynir 1 dilim tb. ekmek... yumurta bir olmalıydı....
ara 1 soda tuzlu çubuk
öğlen mandalina
akşam 4 kaşık kısır
bu akşam gene lahana çorbamı yapıcam.....
Tamamdir:) bende karatay yapiyorum bu aradayarın sabah normal tartımla tartılıp yazarım çıkan sonucu ..
aa süpersinnTamamdir:) bende karatay yapiyorum bu arada
Sabah iyi canim iki yumurta yenilebilirbencede olmadı ama imkanlar bu kadar bu gün :)
Tam baslama zamani o zaman yine marttayiz bak:) bende gecen yil martta bbaslamistim. Yanlis hatirlamiyosam karatayi 7 aydir falan yapiyorum sadece karatayla 13-14 kilo civari verdim ama aralarda cok bozdum benaa süpersinn
nasıl gidiyor?
ben geçen mart gibi 1.5 ayda 7.5 kilo vermiştim :)
süper olmuştum ama sonra sınavlar falan filan derken bozuldu tutamadım bi daha
çok istikrarsızım