evet tam aynı zamana denk geldi yine :) havalarda ısınıyor ordan oraya yürüyorum da :)Tam baslama zamani o zaman yine marttayiz bak:) bende gecen yil martta bbaslamistim. Yanlis hatirlamiyosam karatayi 7 aydir falan yapiyorum sadece karatayla 13-14 kilo civari verdim ama aralarda cok bozdum ben
Sabah iyi canim iki yumurta yenilebilir
Arada cubuk olmaazz
Ogle ve aksam da seni doyuracak mi bilemedimm:)
Teşekkür ederim. Pazartesi malum hafta sonu ertesi genelde kilolu çıkıyorum o günPazartesi gunkeri kilo bildirim gunumuz. 1 ay oldu baslayali:)
http://www.supermodagecis.blogspot.com.tr/Uzun zamandır mücadele ediyorum ve sizin yaşadığınız kısır döngüleri yaşıyorum ben de maalesef.
70 kg ile tekrar başladım yine. İnternette dolanırken şöyle bir sayfaya rastladım. Diyet psikolojisi ile ilgili güzel yazılar var.
http://www.supermodagecis.kadinlarkulubu.com.tr/
poğça yemişsiiin aa aaaa bende tuzlu çubuk yedim
boy kaç kilo kaç yaş kaç.... künyeni oku bize....
destuuur.... ayşş ne oldu niye kararttın enseyi bu kadar.... yaş kaç ortalama kaç kilolardasın boyun kaççç....
Ben gene bozdum diyeti
Offff ya 4 kilo aldım ne oldu banaaaaüzülme biz gene döveriz...
Oo canim cekti bakbirsevgi canim onun hepsini yemedim iki baden bi kactanede leblebi
oglen menum hiznetli abla köy ekmegi vr salca getirince dayanamadım
yarim dilim köy ekma
1 yenek kasii yagli salca ve bolca aci tursu
Baslangic kilom 90 canim simdi 57-60 arasinda geziyorum :) artik son kilolar kaldievet tam aynı zamana denk geldi yine :) havalarda ısınıyor ordan oraya yürüyorum da :)
ooo iyi vermişsin başlangıç kilon kaçtı?
arada bozuluyor ya sonuçta alışkanlıkları atmak kolay değil..
evet yaaa niye çubuk yedim salak gibi öfff grisini alabilirdim....
biraz da depodan yiyeyim :))
Pazar tartilir pazartesi soylersin sende canim bu topikte olmak istiyosan:)Teşekkür ederim. Pazartesi malum hafta sonu ertesi genelde kilolu çıkıyorum o gün
Ben gene bozdum diyeti
Ay bi listeye baktımda bu hafta cogunluk kilo almış niye öyle olduk ya ahahahahhahahaahahha
wwwaaooovvv süpersinn valla tbrk ederimmm ben daha 2 kiloyu verip alan insanım sen maşallahhhBaslangic kilom 90 canim simdi 57-60 arasinda geziyorum :) artik son kilolar kaldi
Kahvaltım:haşlanmış yumurta,domates
1 bardak süt,2 k.k peynir,2 kaşık tahin pekmez
1 kaşık bal,1 tane sarı kurabiye
Öğle:1 kase sebze çorbası,marul,3 k.k.peynir
Ara:kurabiyeler,reçeller,petibörler,kuru üzüm,kuru incir
Akşam:1 kase yoğurt
3 litre su
Sporu tamamlayınca yazarım
tesekkur ederim:))) artik herkes verir bence bu hafta cok aldik akillanmisizdirwwwaaooovvv süpersinn valla tbrk ederimmm ben daha 2 kiloyu verip alan insanım sen maşallahhh
benim hatam da sanirim aksam yemeklerinden sonra gelen tatli istegimi bazen gercekten tatliyla bastirmam :/Biraz acıkıyor gibiyimmm birazdan 1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum . Tablomuza bir göz gezdirdim durumlar pek iyi değil benceAz veren var, hiç vermeyen var bir de üstüne alanlar var Toparlanalım artık bu durumun sebebi bence kaçamakların fazla olması. Bunu da bir düzene sokmak lazım ben kaçamak yapmadan en fazla 10 gün falan durabiliyorum bir de yanlışım kaçamak yaparken çok fazla yiyorum ve geç saatte yiyorum. Ben öncelikle bunu düzelticem iki haftada bir pazar günü ödül günü yapıcam ilk aylarda böyle sonrasında da haftada 1 ödül yapmayı düşünüyorum.
sana toplu bi dayak atcaz sonunda hi.Kahvaltım:haşlanmış yumurta,domates
1 bardak süt,2 k.k peynir,2 kaşık tahin pekmez
1 kaşık bal,1 tane sarı kurabiye
Öğle:1 kase sebze çorbası,marul,3 k.k.peynir
Ara:kurabiyeler,reçeller,petibörler,kuru üzüm,kuru incir
Akşam:1 kase yoğurt
3 litre su
Sporu tamamlayınca yazarım
ben bu hafta değilde bu ara çok aldım balon gibi şiştimtesekkur ederim:))) artik herkes verir bence bu hafta cok aldik akillanmisizdir
O zaman burada yeni bi baslangic yap:)ben bu hafta değilde bu ara çok aldım balon gibi şiştim