Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Tam baslama zamani o zaman yine marttayiz bak:) bende gecen yil martta bbaslamistim. Yanlis hatirlamiyosam karatayi 7 aydir falan yapiyorum sadece karatayla 13-14 kilo civari verdim ama aralarda cok bozdum ben
evet tam aynı zamana denk geldi yine :) havalarda ısınıyor ordan oraya yürüyorum da :)
ooo iyi vermişsin başlangıç kilon kaçtı?
arada bozuluyor ya sonuçta alışkanlıkları atmak kolay değil..

ben dün yazdım künyem var listede galiba. 25 yaş 1.71 boy 71 kg

birsevgi canim onun hepsini yemedim iki baden bi kactanede leblebi

oglen menum hiznetli abla köy ekmegi vr salca getirince dayanamadım

yarim dilim köy ekma
1 yenek kasii yagli salca ve bolca aci tursu
Oo canim cekti bak

evet tam aynı zamana denk geldi yine :) havalarda ısınıyor ordan oraya yürüyorum da :)
ooo iyi vermişsin başlangıç kilon kaçtı?
arada bozuluyor ya sonuçta alışkanlıkları atmak kolay değil..
Baslangic kilom 90 canim simdi 57-60 arasinda geziyorum :) artik son kilolar kaldi

evet yaaa niye çubuk yedim salak gibi öfff grisini alabilirdim....
biraz da depodan yiyeyim :))
dimi ama kac ay yeter

Teşekkür ederim. Pazartesi malum hafta sonu ertesi genelde kilolu çıkıyorum o gün
Pazar tartilir pazartesi soylersin sende canim bu topikte olmak istiyosan:)

Ben gene bozdum diyeti
bak yaaa

Ay bi listeye baktımda bu hafta cogunluk kilo almış niye öyle olduk ya ahahahahhahahaahahha

bende yazarken cok guldym ya kilo alma grubuyuz resmen

Biraz acıkıyor gibiyimmm birazdan 1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum . Tablomuza bir göz gezdirdim durumlar pek iyi değil bence Az veren var, hiç vermeyen var bir de üstüne alanlar var Toparlanalım artık bu durumun sebebi bence kaçamakların fazla olması. Bunu da bir düzene sokmak lazım ben kaçamak yapmadan en fazla 10 gün falan durabiliyorum bir de yanlışım kaçamak yaparken çok fazla yiyorum ve geç saatte yiyorum. Ben öncelikle bunu düzelticem iki haftada bir pazar günü ödül günü yapıcam ilk aylarda böyle sonrasında da haftada 1 ödül yapmayı düşünüyorum.

Kahvaltım:haşlanmış yumurta,domates
1 bardak süt,2 k.k peynir,2 kaşık tahin pekmez
1 kaşık bal,1 tane sarı kurabiye
Öğle:1 kase sebze çorbası,marul,3 k.k.peynir
Ara:kurabiyeler,reçeller,petibörler,kuru üzüm,kuru incir
Akşam:1 kase yoğurt
3 litre su
Sporu tamamlayınca yazarım

yumurta süt peynir pekmez bal bu ne laaa yerli yurdun malı dedik de naaptın sen savaşa mı hazırlanıyon :))

Evet TE="btlbetul, post: 40125271, member: 147061"]yumurta süt peynir pekmez bal bu ne laaa yerli yurdun malı dedik de naaptın sen savaşa mı hazırlanıyon :))[/QUOTE]
Evet stok yaptım bugün ay moralin bozuk aldım bütün biskuvileri kurabiyeli çöpe attım yarın sıfırdan başlıyorum zaten akşamda bi kase yoğurt yicem sadece başka bize yok ip atlanayada başlıcam vericem o pis 4 kiloyu

wwwaaooovvv süpersinn valla tbrk ederimmm ben daha 2 kiloyu verip alan insanım sen maşallahhh
tesekkur ederim:))) artik herkes verir bence bu hafta cok aldik akillanmisizdir

benim hatam da sanirim aksam yemeklerinden sonra gelen tatli istegimi bazen gercekten tatliyla bastirmam :/

sana toplu bi dayak atcaz sonunda hi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…