- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
Ekledim ilk sayfada:)
vurma yaMerhaba kızlar,
Sabah tartıldım acele evden çıkmam gerekti foto paylaşamadım akşam paylaşırım resmini çektim. 83,3 çıktım bu sabahKilo veremeyenler üzülmeyin bu hafta daha dikkat edin. Malesef hemen olmuyor sabır ve istikrar gerekiyor kendinize haftada bir kaçamak hakkı tanıyın ben öyle yapıcam sonradan birkaç gün boyunca saldırmamak için. Bugün ne istiyorsam yicem yarın yeniden devam diyete Kilo alanlar bu da size gelsinnn
kizlar maalesef cevap yazamiyorum cildircam...ttartilditartildim 71.200 niye cevap yazamuyorum anlamadim
Rekabet kizisti deseneNeyusaaaa alta geldin diye yerinme uste ciktin diye sevinme..... haftaya rövanşı var bu maçın.... pehlivaaaan pehlivaaan.... haftaya seni geçecem.....kaybolma sakın bir yerlere :))
Rekabet kizisti desene
Bende varim kilolarimiz yakin sanirim
Bende bu sabah 71.1 dim :))18.03.2015 Neyusa 71.7 Betül 72.2
23.03.2015 Neyusa 71.2 Betül 72.4 --- 1. round betül nakavt
30.03.2015 Neyusa ??.? Betül ??.? ---- 2.round bizi izlemeye devam ediniz efenim....
Hadi bakalim kiyasiya rekabet baslasin o zamangel geelll alalım boyunun ölçüsünüüüü....
Gecen hafta 69 u ucundan gordum sonrada bi saldim ipin ucu kacti simdi yeniden basladim bakalim ne olucak sonuc:)))benden önce 69 u görürseniz çatlarım haa...
Gecen hafta 69 u ucundan gordum sonrada bi saldim ipin ucu kacti simdi yeniden basladim bakalim ne olucak sonuc:)))
Cumaya kadar bozmam ama cuma aksami bozucagima eminin oglusun dogum gununu kutluycaz komsularimla:))) acigi kapatirsiniz yaniio zaman hükmen mağlubuz.... neyse belki çok yer kilo falan alırsın :)))