Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

O zaman burada yeni bi baslangic yap:)
kesinlikle bunun için burdayım :)
menümü yazayım o zaman
sabah:
pek bişey yiyemedim gece uykusuz kalmıştım

öğlen:
bi kaç tane domates
biraz kıymalı ıspanak

akşam:
1 kaşık bamya-1 kaşık yoğurt
1 tane biber dolması

bol su
1 tane nescafe (tek vazgeçemediğim şey bu :) )

spor : akşama plates düşünüyorum

ben de size katılmak istiyorum. 170 boyundayım 78 kiloyum şuan. yaza kadar 70 olmak istiyorum en azından hatta 6lı rakamları da görsem ne kadar güzel olurduuu

Guzel menu sekerim:)
ben de size katılmak istiyorum. 170 boyundayım 78 kiloyum şuan. yaza kadar 70 olmak istiyorum en azından hatta 6lı rakamları da görsem ne kadar güzel olurduuu
hosgekdin tabiki gorursun:)) yeter ki inan kendine

Hosbulduk :) beni araniza aldığınız icin tesekkur ederim 160 boyundayim 61 kiloyum 52 kilo olmak istiyorum 31 Yasindayim

okulum 3 km mesafede yuruyerek gidip geliyorum üç gundur 6 dan sonra bisey yemiyorum cay kahve şekersiz doyet yapamıyorum cunku yedi aylik bebisim var emziriyorum

TurkishCandBN m post: 40126908 .!.:
tesekkur ederim:)zamanda dacanımherkes verir bence bu hafta cok aldik akillanmisizdir

benim hatam da sanirim aksam yemeklerinden sonra gelen tatli istegimi bazen gercekten tatliyla bastirmam :/

sana toplu bi dayak atcaz sonunda hi.
Size gerek kalmadı bn mutfağa girince saydırıyorum kendime zaten en kısa zamandada canıma okumayı planlıyorum

[QUOTE"TurkishCandy, post: 40127354, member: 489013"]Aslinda erken kalkmiyosan 2 ogun de yapabilirsi

Boylarimizda kilolarimizda hedeflerimizde hemen hemen ayni en iyisi ben seni rakip seciyim kendimeD[/QUOTE]
oh oh cok sevindim :) daha önce de kk da bir diyet arkadasi edinmiştim cok iyi olmustu o dort ayda ben beş ayda hedef kiloya ulasmistik ki boy ve kilo olarak ayniydik onunla iyi motive oluyor insan

Ara ogunumu de yaptim 1 bardak cay ve 3 form biskuvi ve lor peynir

1 saatlikte yuruyus

kizlar KARATAY diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz mesela bir gunluk menu..

en az 4 en fazla 5 saat arayla
Iyi o zsman bende erken kalktigimda oyle yapiyorum:)

listeye baktim 30 mart bildirim tarihi gorunuyor inş 59 lu rakamlari gorurum
Gorursun gorursun:) evet birisiyle rekabet icinde olmak guzel oluyo:) belki bende artik hedefime ulasirim:/

Ara ogunumu de yaptim 1 bardak cay ve 3 form biskuvi ve lor peynir

1 saatlikte yuruyus

kizlar KARATAY diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz mesela bir gunluk menu..
Demin paylastim canim

Karatayda;
Ekmek,meyve,pirinc,makarna ve en onemlisi seker yasak

Ekmek yerine kavrulmamis ceviz,findik,badem,fistik

ara ogun yok

en fazla iki ya da uc ogun yenecek vee 19-20 den sonra hicbisi yenmiycek

Dogru mu anlamisim?Yarin gidip kuru yemis alcam tam benlik bir de bu arada kuruyemisi sadece kahvaltida mi tuketcez 1 cay bardagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…