- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
kesinlikle bunun için burdayım :)O zaman burada yeni bi baslangic yap:)
Hosgeldincanim boyunu ve kilonu yqzman yeterli:)kizlar beni de araniza alir misiniz
Guzel menu sekerim:)kesinlikle bunun için burdayım :)
menümü yazayım o zaman
sabah:
pek bişey yiyemedim gece uykusuz kalmıştım
öğlen:
bi kaç tane domates
biraz kıymalı ıspanak
akşam:
1 kaşık bamya-1 kaşık yoğurt
1 tane biber dolması
bol su
1 tane nescafe (tek vazgeçemediğim şey bu :) )
spor : akşama plates düşünüyorum
hosgekdin tabiki gorursun:)) yeter ki inan kendineben de size katılmak istiyorum. 170 boyundayım 78 kiloyum şuan. yaza kadar 70 olmak istiyorum en azından hatta 6lı rakamları da görsem ne kadar güzel olurduuu
karataycı olmak böyle bişey :)Guzel menu sekerim:)
Aslinda erken kalkmiyosan 2 ogun de yapabilirsikarataycı olmak böyle bişey :)
Boylarimizda kilolarimizda hedeflerimizde hemen hemen ayni en iyisi ben seni rakip seciyim kendimeDHosbulduk :) beni araniza aldığınız icin tesekkur ederim 160 boyundayim 61 kiloyum 52 kilo olmak istiyorum 31 Yasindayim
Sana bunlar bile yeter simdilik ve yeni dogum yapnana ragmen gayet iyi bi kilodasin bence:)okulum 3 km mesafede yuruyerek gidip geliyorum üç gundur 6 dan sonra bisey yemiyorum cay kahve şekersiz doyet yapamıyorum cunku yedi aylik bebisim var emziriyorum
yok cnm ben çok erken kalkıyorumAslinda erken kalkmiyosan 2 ogun de yapabilirsi
Ogunlerini hangi saatlerde yiyosun pekiyok cnm ben çok erken kalkıyorum
bi de 2 öğün bana yaramıyor denedim :)
Size gerek kalmadı bn mutfağa girince saydırıyorum kendime zaten en kısa zamandada canıma okumayı planlıyorumTurkishCandBN m post: 40126908 .!.:tesekkur ederim:)zamanda dacanımherkes verir bence bu hafta cok aldik akillanmisizdir
benim hatam da sanirim aksam yemeklerinden sonra gelen tatli istegimi bazen gercekten tatliyla bastirmam :/
sana toplu bi dayak atcaz sonunda hi.
Ogunlerini hangi saatlerde yiyosun peki
en az 4 en fazla 5 saat araylaOgunlerini hangi saatlerde yiyosun peki
Iyi o zsman bende erken kalktigimda oyle yapiyorum:)en az 4 en fazla 5 saat arayla
Gorursun gorursun:) evet birisiyle rekabet icinde olmak guzel oluyo:) belki bende artik hedefime ulasirim:/listeye baktim 30 mart bildirim tarihi gorunuyor inş 59 lu rakamlari gorurum
Demin paylastim canimAra ogunumu de yaptim 1 bardak cay ve 3 form biskuvi ve lor peynir
1 saatlikte yuruyus
kizlar KARATAY diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz mesela bir gunluk menu..