Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kahvaltım:1 k.k.peynir,domates ve maydanoz
Öğle :kk77:pırasa yemeği,6 kasık yoğurt,bi avuç içi tavuk göğsü ve marul
Ara:sütlü kahve,kuru üzüm ve leblebi
Akşam:1 kase sebze çorbası,6 kaşık yoğurt
Salata
3.5 litre su
Spor
45 dk yürüyüş
20 dk pilates

Kahvaltım:1 k.k.peynir,domates ve maydanoz
Öğle :kk77:pırasa yemeği,6 kasık yoğurt,bi avuç içi tavuk göğsü ve marul
Ara:sütlü kahve,kuru üzüm ve leblebi
Akşam:1 kase sebze çorbası,6 kaşık yoğurt
Salata
3.5 litre su
Spor
45 dk yürüyüş
20 dk pilates
Bugun olmuss:)

Sabah bi de yumurta yeseydin iimmmm

Ayy gerçekten mi? :KK71::KK71:Asılında annecim haşlamıştı ama çok katı olunca midem bulanıyor yiyemiyorum

Ev komple pogaca kokuyo,esim ve oglan isteyince yapmak zorunda kaldim.Mudur bugun peynirli kemalpasa tatlısı getirmis.Bugun yapin yoksa bozulur deyince onuda yaptim.Hepsi gozumun onunde ama dokunamiyorum

Eklentiler

• IMG-20150323-WA0007.jpeg
    IMG-20150323-WA0007.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 82
Ayy gerçekten mi? :KK71::KK71:Asılında annecim haşlamıştı ama çok katı olunca midem bulanıyor yiyemiyorum
Hii o zaman annene soyle seninkini biraz daha erken cikarsin ye sabahlari cunku gerekli cidden:)
Ev komple pogaca kokuyo,esim ve oglan isteyince yapmak zorunda kaldim.Mudur bugun peynirli kemalpasa tatlısı getirmis.Bugun yapin yoksa bozulur deyince onuda yaptim.Hepsi gozumun onunde ama dokunamiyorum
offfff:KK43:((

Tamam TE="TurkishCandy, post: 40110352, member: 489013"]Hii o zaman annene soyle seninkini biraz daha erken cikarsin ye sabahlari cunku gerekli cidden:)

offfff:KK43:(([/QUOTE]
Tamam canım yerim :KK19:

yeni katıldım. sabah kahvaltım; haslanmış yumurta ve 2 dilim kızarmış ekmek ve cay idi. öğlende hazır corbalardan bir tane yapıp içeceğim. dünde yatmadan 1 saat koşu yaptım bantta. hadi bakalım basladım :)

X