- 17 Mart 2011
- 546
- 118
Tarif var mii?Akşam yemeğim:
Sezar salata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif var mii?Akşam yemeğim:
Sezar salata
oo rekabete bakk18.03.2015 Neyusa 71.7 Betül 72.2
23.03.2015 Neyusa 71.2 Betül 72.4 --- 1. round betül nakavt
30.03.2015 Neyusa ??.? Betül ??.? ---- 2.round bizi izlemeye devam ediniz efenim....
Tarif var mii?
Bugun olmuss:)Kahvaltım:1 k.k.peynir,domates ve maydanoz
Öğle pırasa yemeği,6 kasık yoğurt,bi avuç içi tavuk göğsü ve marul
Ara:sütlü kahve,kuru üzüm ve leblebi
Akşam:1 kase sebze çorbası,6 kaşık yoğurt
Salata
3.5 litre su
Spor
45 dk yürüyüş
20 dk pilates
Hii o zaman annene soyle seninkini biraz daha erken cikarsin ye sabahlari cunku gerekli cidden:)Ayy gerçekten mi? Asılında annecim haşlamıştı ama çok katı olunca midem bulanıyor yiyemiyorum
offfff((Ev komple pogaca kokuyo,esim ve oglan isteyince yapmak zorunda kaldim.Mudur bugun peynirli kemalpasa tatlısı getirmis.Bugun yapin yoksa bozulur deyince onuda yaptim.Hepsi gozumun onunde ama dokunamiyorum
oo rekabete bakk
Ev komple pogaca kokuyo,esim ve oglan isteyince yapmak zorunda kaldim.Mudur bugun peynirli kemalpasa tatlısı getirmis.Bugun yapin yoksa bozulur deyince onuda yaptim.Hepsi gozumun onunde ama dokunamiyorum
Guzel bi ortam oldu guzeel:)böyle survivor müziği ver alttan admincim.... dınının dınının dınınııııın.....
kilo bildirmedinnnn
Canim bizde dijital tarti yok biliyosun. 50 gr bile gitse motive olacgim ama klasik baskulde ibre oynamadigi icin tartilasim yok. Disarda tartilinca da ayakkabi bile sirf 1 kilo :) ööyle işte şimdilik beklemedeyim.kilo bildirmedinnnn
Tamam canim (-) koyarim bu hafta:)Canim bizde dijital tarti yok biliyosun. 50 gr bile gitse motive olacgim ama klasik baskulde ibre oynamadigi icin tartilasim yok. Disarda tartilinca da ayakkabi bile sirf 1 kilo :) ööyle işte şimdilik beklemedeyim.
o pogaca mi ooGünaydın bugun okul vaaarKahvaltidan once koca bir bardak limonlu ve zencefilli ilik su ictimEki Görüntüle 1466642
Tamam canim (-) koyarim bu hafta:)
o pogaca mi oo