Tebrik ederim ben dün 10000 adım attım 350 calori yaktım 900 calori hiç yakamam9 Şubat Spor Yapanlar Listesi. 1-Metebatur=Zumba step 40'+ Jessıca 50'=90'. Bugün sabah Leslie de yapmıştım 30'... Ve bugün toplamda tammm 900 cal yaktım... Yine yüksek performanslı günlerimden biriydi.. Sabah ince Bi tost yemiştim 09.30 da şimdi de koca Bi tabak salata yiyorum, rengarenk:))))
Yoo devam ediyorum 7. haftasindayim=)kremsokola kayla yı bıraktın mı?
Öyle mi buraya eklediklerinin arasında farkedemedim... Nasıl gidiyor peki, azıcık anlatsana bende yapmayı istiyorum ama şuan kilom fazla mümkün değil o hareketleri yapamam, Bi taraflarımı sakatlarım heralde.. Sence Nasıl Bi çalışma??Yoo devam ediyorum 7. haftasindayim=)
Ben memnunum baya, en guzel tarafi fazla zaman almamasi. Ama hareketler zor geliyor tabi baslarda, yine de yapabilirsiniz bence pes etmezseniz=)Öyle mi buraya eklediklerinin arasında farkedemedim... Nasıl gidiyor peki, azıcık anlatsana bende yapmayı istiyorum ama şuan kilom fazla mümkün değil o hareketleri yapamam, Bi taraflarımı sakatlarım heralde.. Sence Nasıl Bi çalışma??
79 kilodayım yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından Bi on kilo verdikten sonda olabilir...Ben memnunum baya, en guzel tarafi fazla zaman almamasi. Ama hareketler zor geliyor tabi baslarda, yine de yapabilirsiniz bence pes etmezseniz=)