yaza fit girmek isteyenlerin topigi

31 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1. kremsokola = 35 dk zumba
2.Mavilim Yeşilim= 17 Dk zumba

Çok az yapabildim. Vücudum yorgundu. Yemek ve ev işleri başladım sonra.

31 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1. kremsokola = 35 dk zumba
2.Mavilim Yeşilim= 17 Dk zumba

Çok az yapabildim. Vücudum yorgundu. Yemek ve ev işleri başladım sonra.
Günde 10 dk bile yeter canım ben bugün başlıyorum yavrular iyileşti 45 dk yapacağım.

Insan kalmadi cidden topicte=) Bu hafta tekrar olcu aldim 1 cm daha incelmisim belden. Resim de koydum albumume, 6. haftanin sonu hakkinda fikir versin diye. Keske baslangic fotosu da cekilseydim...

Insan kalmadi cidden topicte=) Bu hafta tekrar olcu aldim 1 cm daha incelmisim belden. Resim de koydum albumume, 6. haftanin sonu hakkinda fikir versin diye. Keske baslangic fotosu da cekilseydim...
Biz varız bende heycanlıyim daha anladım ölçü ama verdim sanırım tebrik ederimm seni canim düzenli sporla istediğin fit vucuda kavusacaksin.

Evli misin mesleğin ne canım çocuk var mi
evet canım 4 aylık evliyim, cocuk yok dusunmuyorum da 3 4 sene falan, aslında sinemacıyım istanbulda setlerde calısıyordum ist uni mezunuyum 4 yıllık sinema tv, evlenince eskisehire geldim tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk icin, bi daha okuycam :) 25 yasındayım 72 ile basladım spor ve diyete subat 15 de hedefim 57.9 bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…