yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Nasıl yani ?

Neyi idrarinda görüyorsun?
Yağı görüyorum önceden beyaz olurdu şimdi parlak beyaz yiyin ve gozlemleyin kendinizi bu yapasim da diyetisyen öyle yazmıştı ondan baktım ve doğru 96 geliyordu göbeğim şimdi 92 geliyor baya inceldim

Yazdıkların tam anlaşılmıyor... 72 mi geliyorsun 92 mi?? Birde senin idrarın Nasıl beyaz onu anlamadım
O bel ölçüm bu göbek çok su içince beyaz oluyor canım normal idrar rengi neresini anlamadın belim 72 göbeğim 92 canım

kayla ne canım, jillian gibi video mu var, varsa tam ismini yazar mısın? bende denemek istiyorum
Kayla itsines diye bir spor egitmeninin bbg programini yapiyorum. Videolari falan yok yalniz derman sen baska biseyden bahsediyosun sanirim. Benim yaptigim programin pdf'i var internette, haftada 3 gun farkli bolgeleri calistiran egzersizler veriyor, kalan gunlerde de yuruyus oneriyor ilk haftalarda.

10 Şubat spor yapanlar listesi
1.derman =45 dk 1 mile
2-Metebatur=Leslie 45'+ Jessıca 60'=105'

3. kremsokola = 30 dk kol+karin + 45 dk masa tenisi = 75 dk

hımm pdf ten talimatlara gore yapıyosun yani onu da bulabilirsem indireyim olmazsa cok sagol canım, jillian dan cok sıkıldım artık instanity workout u da yapmayı gozum kesmiyo bu iyi olacak benim icin insallah severim :)

13 Şubat spor yapanlar
1.derman = 1 saat yürüyüş

13 Şubat spor yapanlar
1.derman = 1 saat yürüyüş
2. kremsokola = 30 dk karin + 30 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…