15 günde me kadar inceldi yaniKızlar 15 gündür tarçın, zerdeçal, toz zencefil, yoğurt karışımını yiyorum belim inceldi 74 geliyor acayip yağ yakıyor idrarimda görüyorum sizde deneyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 günde me kadar inceldi yaniKızlar 15 gündür tarçın, zerdeçal, toz zencefil, yoğurt karışımını yiyorum belim inceldi 74 geliyor acayip yağ yakıyor idrarimda görüyorum sizde deneyin.
Nasıl yani ?Kızlar 15 gündür tarçın, zerdeçal, toz zencefil, yoğurt karışımını yiyorum belim inceldi 74 geliyor acayip yağ yakıyor idrarimda görüyorum sizde deneyin.
Yağı görüyorum önceden beyaz olurdu şimdi parlak beyaz yiyin ve gozlemleyin kendinizi bu yapasim da diyetisyen öyle yazmıştı ondan baktım ve doğru 96 geliyordu göbeğim şimdi 92 geliyor baya inceldimNasıl yani ?
Neyi idrarinda görüyorsun?
Evet 15 gündür hep yatmadan önce bu karışımı yiyorum sende dene canım15 günde me kadar inceldi yani
Yazdıkların tam anlaşılmıyor... 72 mi geliyorsun 92 mi?? Birde senin idrarın Nasıl beyaz onu anlamadımEvet 15 gündür hep yatmadan önce bu karışımı yiyorum sende dene canım
kayla ne canım, jillian gibi video mu var, varsa tam ismini yazar mısın? bende denemek istiyorumBen memnunum baya, en guzel tarafi fazla zaman almamasi. Ama hareketler zor geliyor tabi baslarda, yine de yapabilirsiniz bence pes etmezseniz=)
O bel ölçüm bu göbek çok su içince beyaz oluyor canım normal idrar rengi neresini anlamadın belim 72 göbeğim 92 canımYazdıkların tam anlaşılmıyor... 72 mi geliyorsun 92 mi?? Birde senin idrarın Nasıl beyaz onu anlamadım
1 mile ya da aryobik yaz yotubede yüzlerce var canimkayla ne canım, jillian gibi video mu var, varsa tam ismini yazar mısın? bende denemek istiyorum
kayla yazınca oyle biri var sandım da canım :)1 mile ya da aryobik yaz yotubede yüzlerce var canim
Var canim adı seviyeleri böle varkayla yazınca oyle biri var sandım da canım :)
buldum az once videoları sagolasın canım :)Var canim adı seviyeleri böle var
Kayla itsines diye bir spor egitmeninin bbg programini yapiyorum. Videolari falan yok yalniz derman sen baska biseyden bahsediyosun sanirim. Benim yaptigim programin pdf'i var internette, haftada 3 gun farkli bolgeleri calistiran egzersizler veriyor, kalan gunlerde de yuruyus oneriyor ilk haftalarda.kayla ne canım, jillian gibi video mu var, varsa tam ismini yazar mısın? bende denemek istiyorum
hımm pdf ten talimatlara gore yapıyosun yani onu da bulabilirsem indireyim olmazsa cok sagol canım, jillian dan cok sıkıldım artık instanity workout u da yapmayı gozum kesmiyo bu iyi olacak benim icin insallah severim :)Kayla itsines diye bir spor egitmeninin bbg programini yapiyorum. Videolari falan yok yalniz derman sen baska biseyden bahsediyosun sanirim. Benim yaptigim programin pdf'i var internette, haftada 3 gun farkli bolgeleri calistiran egzersizler veriyor, kalan gunlerde de yuruyus oneriyor ilk haftalarda.