Çok güzelmiş mesleğin bir okadar sa yorucu baya zayiflamissin tebrik ederim 5 kilo daHa versen yeterli olur senin icinevet canım 4 aylık evliyim, cocuk yok dusunmuyorum da 3 4 sene falan, aslında sinemacıyım istanbulda setlerde calısıyordum ist uni mezunuyum 4 yıllık sinema tv, evlenince eskisehire geldim tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk icin, bi daha okuycam :) 25 yasındayım 72 ile basladım spor ve diyete subat 15 de hedefim 57.9 bakalım
Yorulmadan mi canım 3 saat maşallah3 şubat spor yapanlar listesi 1. Miyav_su : 3 saat yürüyüş
Hayır Canım yorulmadımYorulmadan mi canım 3 saat maşallah
Maşallah Can'ım okumanın yaşı yoktur bende 2 tane üniversite bitirdim açıköğretimden biri turizm ve otelcilik 2. İse tarih bölümüevet canım 4 aylık evliyim, cocuk yok dusunmuyorum da 3 4 sene falan, aslında sinemacıyım istanbulda setlerde calısıyordum ist uni mezunuyum 4 yıllık sinema tv, evlenince eskisehire geldim tekrar sınava hazırlanıyorum bu sene hukuk icin, bi daha okuycam :) 25 yasındayım 72 ile basladım spor ve diyete subat 15 de hedefim 57.9 bakalım
Kilo verdin mi ben çok heycanlıyim 8 de tartilacagiz zayiflamissam üzülürümHayır Canım yorulmadım
sagol canım :) aynen hedefim 51-53 arası zaten :)Çok güzelmiş mesleğin bir okadar sa yorucu baya zayiflamissin tebrik ederim 5 kilo daHa versen yeterli olur senin icin
aynen canım okumanın yası yokMaşallah Can'ım okumanın yaşı yoktur bende 2 tane üniversite bitirdim açıköğretimden biri turizm ve otelcilik 2. İse tarih bölümü
TangO mu yapıyorsun ben izlemeyi çok severimGecikmeli bi bildirim olacak biraz=)
2 şubat spor yapanlar listesi
1. kremsokola = 90 dk tango
Evet yeni basladim ben de=)TangO mu yapıyorsun ben izlemeyi çok severim
Nerdesin canim sen5 Şubat spor yapanlar
1.erigim= 30,dk yuruyus
Spor yapmayıncaNerdesin canim sen
Evet malesef sporsuz olmuyorSpor yapmayıncabaşladım ama tekrar sporsuz kiloda veremiyorum