Yok kız ben zayıflamam artık sınırdayım zati:))Çok iyi yapmış gez dolaş evlenince zor görüşülüyor Can'ım i
Almamak ile iyi yapmışsın çünkü daha da zayıf ve fit olunca alırsın çok daha iyi olur
Evet canım birde biz eşimle birlikte yaptık ev kira diye sadece beyaz eşyayı iyi aldık tv bile yoktu gecen sene aldık oturma odam ucuzluk çekyatı perdelerim burada Pazar'da hazır perde satılır onlardan 10 TL olanlardan ev alıcaz diye birşey almadık şükür 3. Yılımda evimi aldım eşyalarımı yeniledim örf adetden gitmezsen olur rabbim yardım ediyor canımYok kız ben zayıflamam artık sınırdayım zati:))
Almama sebebim düğün nişan için para biriktiriyoruz da huzuli bi şey almiyim dedim.
Tecrübelisiniz bilirsiniz ev eşyasına falan çok para gidiyor demi
Ne üzel canım yaa allah huzrla aşkla oturmayı nasip etsin.Evet canım birde biz eşimle birlikte yaptık ev kira diye sadece beyaz eşyayı iyi aldık tv bile yoktu gecen sene aldık oturma odam ucuzluk çekyatı perdelerim burada Pazar'da hazır perde satılır onlardan 10 TL olanlardan ev alıcaz diye birşey almadık şükür 3. Yılımda evimi aldım eşyalarımı yeniledim örf adetden gitmezsen olur rabbim yardım ediyor canım
Ne güzel aferin sana ikinizde tayinci iseniz sakın fazla eşya alna birde markalı alma çünkü dağılıyor sana tavsiyem beyaz eşyayı çok iyi alNe üzel canım yaa allah huzrla aşkla oturmayı nasip etsin.
Biz de ikimiz de şükür kazandığımız çiin eşyaya hiç dokundurtmucaz aileleri inşaallah.
Ben önce atandım 3 yıldır birikim yaptım şükür bakalım
Evet canım ikimiz de öğretmeniz.Ne güzel aferin sana ikinizde tayinci iseniz sakın fazla eşya alna birde markalı alma çünkü dağılıyor sana tavsiyem beyaz eşyayı çok iyi al
Bende hiç sevmem evim minimalist dekor uyguladım benimde çocuk odası yer minderi var iyi oluyor tatlım benimde tv ünitem yok tv duvarda asılı rahat oluyorEvet canım ikimiz de öğretmeniz.
Aynen beyaz eşyalar en iyisinden olsun diyoruz ve kesinlikle fazla eşya sevmiyorum ya.
O dantel bilmem ne hiç sevmedim ben şifonyer tv ünitesi komidin falan hiç sevmem.
Zaten bi odayı da yer minderleriyle yapalım diyoruz:))
Ne güzel az ve öz olmalı ya.Bende hiç sevmem evim minimalist dekor uyguladım benimde çocuk odası yer minderi var iyi oluyor tatlım benimde tv ünitem yok tv duvarda asılı rahat oluyor
Sen eşyaya degil eşya sana hizmet etmeli her zaman sloganım bu tatlımNe güzel az ve öz olmalı ya.
Çok doğru ya.Sen eşyaya degil eşya sana hizmet etmeli her zaman sloganım bu tatlım
Evet malesef kaçışın yok Can'ım ben onun yerine kına gecesini kendi aramızda yaparak yırttımÇok doğru ya.
Gerçi bana kalsa ben düğüne bile karşı biriyim de bize söz hakkı bile düşmüyor ailelerden:)))
Ayy bide bizim birimiz doğuda birimiz batıda yetmezmiş gibi iki düğün olacak:)Evet malesef kaçışın yok Can'ım ben onun yerine kına gecesini kendi aramızda yaparak yırttım
Ayy bide bizim birimiz doğuda birimiz batıda yetmezmiş gibi iki düğün olacak:)
Ya da şuna ne dersiinnnAllahım Allah kolaylık versin Can'ım şöyle yapın arada birkaç gün dinlenme verin yoksa zor olur ya
Senin kına geceni burda yaparizÇok doğru ya.
Gerçi bana kalsa ben düğüne bile karşı biriyim de bize söz hakkı bile düşmüyor ailelerden:)))
NerdeeeeSenin kına geceni burda yapariz
Aaa nasıl oldu ki oBurda bizim topik te bana yapmışlardi 8 sene önce
Ne güzel yaa çok da güzel bi anı olarak kalmıştır sana işteKızlar iyi dileklerini yazdılar şunu yap bunu yapma dediler evliler tecrübelerini yazdı
Evet 9 senedir giriyorum bu siteye cok kişi tanıdım beraber bebek bekledik eğlendik güldük iyi bir site şimdi zayıflıyorum hersey kattı banaNe güzel yaa çok da güzel bi anı olarak kalmıştır sana işte