yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Kız pamuk Prenses siyah saçlı kızı sarı saçlı o cadı rolüne daha uygundu ben olmalıydım prenses te zaten benden hoslaniyordu gicik kız pamuk Prenses oldu sivri yuzlu
İşte bende ona sinir oldum sırf kızım diye cadıyı Prenses yapmış

Sinirden gülüyorum hoşuma gittiğinden degil hem seni niye ilgilendiriyor bu kadar o neden güldüğümü anladı yaran mı var senin
Şu üsluba bak, ben senin gibi insanlarla tartışmaya girmem...ha bil diye söylüyorum ne seninle ne Bi başkasıyla herhangi Bi sorunum yok benim, bunu da daha önce belirttim. Seni tanımıyorum bile, birdaha sakın sataşmaya kalkma cevap vermem. Bu topikten de ayrılıyorum, bu tür bayağı insanlarla sanal da olsa birarada olamam

Şu üsluba bak, ben senin gibi insanlarla tartışmaya girmem...ha bil diye söylüyorum ne seninle ne Bi başkasıyla herhangi Bi sorunum yok benim, bunu da daha önce belirttim. Seni tanımıyorum bile, birdaha sakın sataşmaya kalkma cevap vermem. Bu topikten de ayrılıyorum, bu tür bayağı insanlarla sanal da olsa birarada olamam
Beni tanımıyorsun ve benim neden güldüğümü de biliyorsun sen sorunlu bir insansın kendi ile ilgilin sorunların var

Hem sana karşı bir üslubumda bir sorun yok topikten ayrılmak istiyorsan ayrıl beni neden Bahane ediyorsun ki anlamadım

Bayagı olan sensin bunuda yaz bak ben seninle halen daha düzgün konuşuyorum beni tanımadan bu kelimeleri kullanma olur mu

Miyav_su Miyav_su ve M Metebatur tartismayalim kızlar yanlış anlaşılma vardır zaten yazmış Metebatur da tamam diye uzatmayin tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kimse kimseyi tanımıyor sanal da olsa arkadaşız herkes birbirini anlamalı tartışmayı hiç sevmem M Metebatur ayrılmak istiyorsan sen bilirsin canım herkese iyi sporlar

Ŕt6

Halı sildim bir saat temizlik yaptim bol bol 2 ltsu içtim 6.5 sonra da birsey yemedim sen nasılsın cannim
Ben bugün yemegi kacirdim galiba normalde ac yatardim simdi hic de aclik hissetmiyorum sevmiyorum böyle olunca iste

Ben bugün yemegi kacirdim galiba normalde ac yatardim simdi hic de aclik hissetmiyorum sevmiyorum böyle olunca iste
Bir kereden birsey olmaz zaten zayifsin benim vakit bulamadım eşim izinliydi is hiç bitmedi. Bekarlığin tadını çıkar iyi geceler canım.

FB_IMG_1454231205818.jpg

Çok şükür iyiyim tatlım ben de bugün tüm gün dışardaydım arkadaşlarla buluştuk öyle muhabbet okey falan sonra biraz mağazaları gezdim ama bi şey almadım:))
Çok iyi yapmış gez dolaş evlenince zor görüşülüyor Can'ım i
Almamak ile iyi yapmışsın çünkü daha da zayıf ve fit olunca alırsın çok daha iyi olur :KK60::KK60:

X