İşte bende ona sinir oldum sırf kızım diye cadıyı Prenses yapmışKız pamuk Prenses siyah saçlı kızı sarı saçlı o cadı rolüne daha uygundu ben olmalıydım prenses te zaten benden hoslaniyordu gicik kız pamuk Prenses oldu sivri yuzlu
Senin benimle problemin ne söyler misin ?Burda drama var yıllar önce çocukluğunda yaşadığı gerizekalı birinim yaptıklarının etkisinde kalmış arkadaş sen de gülüyorsun buna, çok ilginç doğrusu
Hadi ordan çok iyi biliyorsun benimle bir problemin varÖyle mi pardon Canım, benim kimseyle Bi sorunum yok hatırlamıyorum bile uzlaşmazlığı
Şu üsluba bak, ben senin gibi insanlarla tartışmaya girmem...ha bil diye söylüyorum ne seninle ne Bi başkasıyla herhangi Bi sorunum yok benim, bunu da daha önce belirttim. Seni tanımıyorum bile, birdaha sakın sataşmaya kalkma cevap vermem. Bu topikten de ayrılıyorum, bu tür bayağı insanlarla sanal da olsa birarada olamamSinirden gülüyorum hoşuma gittiğinden degil hem seni niye ilgilendiriyor bu kadar o neden güldüğümü anladı yaran mı var senin
Beni tanımıyorsun ve benim neden güldüğümü de biliyorsun sen sorunlu bir insansın kendi ile ilgilin sorunların varŞu üsluba bak, ben senin gibi insanlarla tartışmaya girmem...ha bil diye söylüyorum ne seninle ne Bi başkasıyla herhangi Bi sorunum yok benim, bunu da daha önce belirttim. Seni tanımıyorum bile, birdaha sakın sataşmaya kalkma cevap vermem. Bu topikten de ayrılıyorum, bu tür bayağı insanlarla sanal da olsa birarada olamam
Hem sana karşı bir üslubumda bir sorun yok topikten ayrılmak istiyorsan ayrıl beni neden Bahane ediyorsun ki anlamadımŞu üsluba bak, ben senin gibi insanlarla tartışmaya girmem...ha bil diye söylüyorum ne seninle ne Bi başkasıyla herhangi Bi sorunum yok benim, bunu da daha önce belirttim. Seni tanımıyorum bile, birdaha sakın sataşmaya kalkma cevap vermem. Bu topikten de ayrılıyorum, bu tür bayağı insanlarla sanal da olsa birarada olamam
Bayagı olan sensin bunuda yaz bak ben seninle halen daha düzgün konuşuyorum beni tanımadan bu kelimeleri kullanma olur muŞu üsluba bak, ben senin gibi insanlarla tartışmaya girmem...ha bil diye söylüyorum ne seninle ne Bi başkasıyla herhangi Bi sorunum yok benim, bunu da daha önce belirttim. Seni tanımıyorum bile, birdaha sakın sataşmaya kalkma cevap vermem. Bu topikten de ayrılıyorum, bu tür bayağı insanlarla sanal da olsa birarada olamam
Halı sildim bir saat temizlik yaptim bol bol 2 ltsu içtim 6.5 sonra da birsey yemedim sen nasılsın cannimHayirli akşamlar kizlar nasilsiniz neler yaptiniz bugun diyet ve spor adina bakim:)
Ben bugün yemegi kacirdim galiba normalde ac yatardim simdi hic de aclik hissetmiyorum sevmiyorum böyle olunca isteŔt6
Halı sildim bir saat temizlik yaptim bol bol 2 ltsu içtim 6.5 sonra da birsey yemedim sen nasılsın cannim
Bir kereden birsey olmaz zaten zayifsin benim vakit bulamadım eşim izinliydi is hiç bitmedi. Bekarlığin tadını çıkar iyi geceler canım.Ben bugün yemegi kacirdim galiba normalde ac yatardim simdi hic de aclik hissetmiyorum sevmiyorum böyle olunca iste
Iyi geceler tatlım.Bir kereden birsey olmaz zaten zayifsin benim vakit bulamadım eşim izinliydi is hiç bitmedi. Bekarlığin tadını çıkar iyi geceler canım.
Merhaba Can'ım nasılsın bende iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsunHayirli akşamlar kizlar nasilsiniz neler yaptiniz bugun diyet ve spor adina bakim:)
Maşallah sana Can'ım güzel temizlik yapmışsınŔt6
Halı sildim bir saat temizlik yaptim bol bol 2 ltsu içtim 6.5 sonra da birsey yemedim sen nasılsın cannim
Çok şükür iyiyim tatlım ben de bugün tüm gün dışardaydım arkadaşlarla buluştuk öyle muhabbet okey falan sonra biraz mağazaları gezdim ama bi şey almadım:))Merhaba Can'ım nasılsın bende iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Çok iyi yapmış gez dolaş evlenince zor görüşülüyor Can'ım iÇok şükür iyiyim tatlım ben de bugün tüm gün dışardaydım arkadaşlarla buluştuk öyle muhabbet okey falan sonra biraz mağazaları gezdim ama bi şey almadım:))