yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Senin gibi öğretmen bulmak zor bizim zamanımızda çok sertti öğretmenler hep hayalim öğretmen olmaktı olamadım işletme mezunuyum zonguldak Karaelmas Üniversitesi çocukları çok sevdiğimden hemen anne oldum darısı size ins

Beni ilk okul 3 te mi 2 mi tam bilmiyorum ama bölme yapamadım diye kulağıma öyle sert bir tokat attı ki 3 gün çınladı acıyı rezilligi anlatmam bende inat ettim çalışmadım 5 kadar hep tembeller sırasında oturdum resim cizmeyi çok seçerdim kaleminde cok iyiydi hayallerim vardı bayandi öğr aşırı dinciydi sırf güneşe ağız burun çizdiğim için resimden kötü alırdım bir daha resim yapmadım hayallerimi de aldı kızı bizim siniftaydi sarı çiyan hersey ona aitti sınıfın ağası bizim gibilerle konuşmazdi o zengindi babası subaydi subay çocukları cam kenarında kalorifer yanında oturdu ben kapı kenarında pamuk Prenses rolünü çok istediğim halde öğretmen bana vermedi simsiyah saçlarım boncuk gibi şeker bir kızdım gitti sarı çiyan kızına verdi benide neşeli cüce yaptı hergün bana kızacak diye odum kopardı liseden uns sonuna kadar okul birincisi oldum öğretmen olamadım çünkü ilk okul öğretmenim yüzünden notlarimi çok düşük verdi istediğim liseye yazilamadim. OH be içimi döktüm bulsam mesaj atacagimda yok hiç bir yerde ne kızı ne kendi

ah canım ya kıyamam benim de hala rüyalarıma girer geceleri sıçrayarak uyanırım
Allah rahmet eylesin ne diyeyim benim öğretmenim vefat etti ama hala hala rüyalarıma girer o dayaklar.
seni yine Allah korumuş canım benim sınıfımda kalıcı hasar alanlardan birinin şu an bir kulağı tamamen duymuyor. kulak zarını patlatmıştı döverken.

Korkum vardı ama lisede çok iyi ogretmenlerimiz vardı bana herseyi yeniden ogrettiler cok dayak yerdik hele tahta da tek ayak üstünde durmak cok kötüydü sira dayağı en kötüsüy dü şimdi öğretmenler hiç vuramiyor çünkü çocuk annesine söylüyor öz güveni yüksek canavar gibi çocuklar maşallah bizim donemimizde pasiftik

Allah razı olsun canım.
İnan ilerde öğrencilerim iyi ki benim hocam olmuş dedirtmek tek gayem keşke demesinler hiç.
Amin inşaallah yaş da ilerliyor ne ara 3 çocuk yapacaksam:))

Allahtan artık veliler daha bilinçli.
Aman kızlar gördüğüm kadarıyla evlatlarınız var hepinizin okul çağına geldikleri zaman daha da duyarlı olalım.
Söylemek bile isteiyorum ama malesef tacizler bile oluyor(
Tabiki direk öğretmen şöyle mi davranıyr hademe bunu mu yaptı diyerek değil de çocuğa hissettirmeden konuşalım onunla yoksa kalıcı travalara sebep olabiliyor.

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu ya resmen özel hayatındaki sorunları hırslarını öğrenciden çıkarmış(

Senin gibi bilinçli ogretmenlerimiz olursa ülkemiz daha güzel bir hala gelir eğitim en önemli insan hayatında inş hep böyle devam edersin ALLAH ta sana hayırlı evlatlar nasip eder zaten bir sürü çocuğun annesisin.

M Metebatur ziplayan ayakkabılar kilo verdiriyor mu canım reklamlar da gördüm. Sende ise yaradı mi?

Can'ım ay çok güldüm kusura bakma kızını pamukorenses senide neşeli cüce yapmış ya allahım yarabbim

M Metebatur ziplayan ayakkabılar kilo verdiriyor mu canım reklamlar da gördüm. Sende ise yaradı mi?
Doğru düzgün kullandın mı diye sor,benim huyum bu alır alır köşeye koyarım evde kullanmaya pek uygun değil gigi geldi bana Bahar'da arabaya atıp piknikte falan zıplıcam

Şimdi o kimse çok ağır küfrederdim ama yeri değil... Anladın sen

Can'ım ay çok güldüm kusura bakma kızını pamukorenses senide neşeli cüce yapmış ya allahım yarabbim
Kız pamuk Prenses siyah saçlı kızı sarı saçlı o cadı rolüne daha uygundu ben olmalıydım prenses te zaten benden hoslaniyordu gicik kız pamuk Prenses oldu sivri yuzlu

Burda drama var yıllar önce çocukluğunda yaşadığı gerizekalı birinim yaptıklarının etkisinde kalmış arkadaş sen de gülüyorsun buna, çok ilginç doğrusu
Canım miyav_su beni tanıyor kötü niyetli değil artık sizde bi uzlassaniz ikimizde iyi insanlarsiniz darginlik bitsin.

Burda drama var yıllar önce çocukluğunda yaşadığı gerizekalı birinim yaptıklarının etkisinde kalmış arkadaş sen de gülüyorsun buna, çok ilginç doğrusu
Sinirden gülüyorum hoşuma gittiğinden degil hem seni niye ilgilendiriyor bu kadar o neden güldüğümü anladı yaran mı var senin

Canım miyav_su beni tanıyor kötü niyetli değil artık sizde bi uzlassaniz ikimizde iyi insanlarsiniz darginlik bitsin.
Ben kadına sinirden güldüm sırf kendi kızını prensesliğe uymadığı halde yapmış torpil yapmış bende anlamadım bu metebaturun bir yarası var benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…