Geçmiş olsun canım, düzelince yaparsın inşallah. Çocuklara dikkat etKızlar çok hastayiz ailecek başım fena ağrıyor çocuklarım ateş içinde bir iki gün spor yapamayacağım bilginize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım, düzelince yaparsın inşallah. Çocuklara dikkat etKızlar çok hastayiz ailecek başım fena ağrıyor çocuklarım ateş içinde bir iki gün spor yapamayacağım bilginize
Ripped internnten mi indirdin?Bende yaptım pazar , p.tesi ve salı .
salı günü= Zumba Ripped =30' ve victori secret 8 dk 150 kalori videosu. Yerde iki ayağımla alfabe çizdim.
Ripped internnten mi indirdin?
3-Mavilim yeşilim = Zumba Ripped-53 dk- Alfabe çizimi- plaks 21 sn-28 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1-Metebatur=Zumba max 60'+100 squat- bölgeseller=70'
2. kremsokola = 30 dk kosu
Çok tatli maşallah benim büyük te böyle yapıyor iyileşssin gönderirim bendeEki Görüntüle 1757992 Oğlumla yaptık bugün, yavaş kısımlarda birlikte power kısımlarında dinlerenek:)) küçükten aşılıyorum oğluma ne güzel
Ne yemek yedim ne düzgün uyudum ikisi hasta olunca çok zor oldu Allah tüm hastalara şifa versin herkesin yavrusunu korusun.Hadi Yaa, üzüntü yarıyor demekki biZe tövbe ya aman düzelsinler de, çocuklar hasta olunca çok kötü insan onlar olacağına ben olayım diyor
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin biran önce inşaallahNe yemek yedim ne düzgün uyudum ikisi hasta olunca çok zor oldu Allah tüm hastalara şifa versin herkesin yavrusunu korusun.
Teşekkür ederim canım ailecek hastaydik iyiyiz şimdi sen nasilsin canım.Canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin biran önce inşaallah
Çok şükür iyiyim canım ben de.Teşekkür ederim canım ailecek hastaydik iyiyiz şimdi sen nasilsin canım.
Bende okulu cok severdim Ünv yillarimi özledim lise yıllarım harikaydı geçip gidiyor hayat daha dün gibi ben 29 yaşındayım öğretmen olmak bir başka sen çok sanslisin .bir sürü güzel çocukla tanışıp güzel nesiller yetiştiriyorsundur.bransin neydi canımÇok şükür iyiyim canım ben de.
Ya inanır mısın bilmem ama dört gözle tatilin bitip okulun açılmasını bekliyorum
Ben de 26 yaşındayım canım zaman çok çabuk geçiyor ya.Bende okulu cok severdim Ünv yillarimi özledim lise yıllarım harikaydı geçip gidiyor hayat daha dün gibi ben 29 yaşındayım öğretmen olmak bir başka sen çok sanslisin .bir sürü güzel çocukla tanışıp güzel nesiller yetiştiriyorsundur.bransin neydi canım
çok iyi biliyorum bunu, ilkokuldaki ilk iki yılımda sınıfta şiddet had safhadaydı.Ben de 26 yaşındayım canım zaman çok çabuk geçiyor ya.
Sen hangi bölüm mezunuydun tatlım
Sınıf öğretmeniyim canım ben 1 den aldım miniklerimi şimdi 3 teyiz.
Yaa hakkaten çok çok güzel bir meslek tabi çocuğu sevene vicdanı olana.
Düşünsene ben aldığımda daha 5.5 yaşında olan vardı her şeye açlar sevgi ilgi öğrenmek o kapı kapanınca vicdanıyla baş başa insan neler gördüm neler anlatsam şaşırır kalırsın( başka öğretmenleri kastettim)
Bak özledim kerataları ya:))
Anlatmak istediklerimi somutlaştırmışsın canım valla teşekkür ederim.çok iyi biliyorum bunu, ilkokuldaki ilk iki yılımda sınıfta şiddet had safhadaydı.
ben çok şükür kalıcı hasar almadım ama sınıfımızda hatırladığım üç kişi vardı vücudunda kalıcı hasarları olan. kimse de ailesine anlatamıyordu. sınıfta olanlar burada kalacak kimseye anlatmayacaksınız diye tembihlerdi her gün. sonra öğretmenliği bırakmıştı ve 3. sınıfta dünya tatlısı bir kadın gelmişti. zorba bir adamdan sonra o melek nasıl bir mutluluktu bizim küçük kalplerimize...