yaza fit girmek isteyenlerin topigi

27 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1-Metebatur=Leslie really mega miles 60'+ 10' bölgesel=70'

2. kremsokola = 30 dk kol + karin + 55 dk yuruyus = 85 dk

28 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1-Metebatur=Zumba max 60'+100 squat- bölgeseller=70'

2. kremsokola = 30 dk kosu

29 Ocak Spor Yapanlar Listesi. 1-Metebatur=Leslie 4 mile power Walk +Bölgesel = 80'

image.jpeg
Oğlumla yaptık bugün, yavaş kısımlarda birlikte power kısımlarında dinlerenek:)) küçükten aşılıyorum oğluma ne güzel:KK48:

M Metebatur ben bu çocukların hastalığı yüzünden 3 günde 800 gr vermişim sabah tartıldım şaşırdım üzüntüden kilo verdim

Hadi Yaa, üzüntü yarıyor demekki biZe tövbe yao_O aman düzelsinler de, çocuklar hasta olunca çok kötü insan onlar olacağına ben olayım diyor:KK43:
Ne yemek yedim ne düzgün uyudum ikisi hasta olunca çok zor oldu Allah tüm hastalara şifa versin herkesin yavrusunu korusun.

Çok şükür iyiyim canım ben de.
Ya inanır mısın bilmem ama dört gözle tatilin bitip okulun açılmasını bekliyorum
Bende okulu cok severdim Ünv yillarimi özledim lise yıllarım harikaydı geçip gidiyor hayat daha dün gibi ben 29 yaşındayım öğretmen olmak bir başka sen çok sanslisin .bir sürü güzel çocukla tanışıp güzel nesiller yetiştiriyorsundur.bransin neydi canım

Bende okulu cok severdim Ünv yillarimi özledim lise yıllarım harikaydı geçip gidiyor hayat daha dün gibi ben 29 yaşındayım öğretmen olmak bir başka sen çok sanslisin .bir sürü güzel çocukla tanışıp güzel nesiller yetiştiriyorsundur.bransin neydi canım
Ben de 26 yaşındayım canım zaman çok çabuk geçiyor ya.
Sen hangi bölüm mezunuydun tatlım
Sınıf öğretmeniyim canım ben 1 den aldım miniklerimi şimdi 3 teyiz.
Yaa hakkaten çok çok güzel bir meslek tabi çocuğu sevene vicdanı olana.
Düşünsene ben aldığımda daha 5.5 yaşında olan vardı her şeye açlar sevgi ilgi öğrenmek o kapı kapanınca vicdanıyla baş başa insan neler gördüm neler anlatsam şaşırır kalırsın( başka öğretmenleri kastettim)
Bak özledim kerataları ya:))

Ben de 26 yaşındayım canım zaman çok çabuk geçiyor ya.
Sen hangi bölüm mezunuydun tatlım
Sınıf öğretmeniyim canım ben 1 den aldım miniklerimi şimdi 3 teyiz.
Yaa hakkaten çok çok güzel bir meslek tabi çocuğu sevene vicdanı olana.
Düşünsene ben aldığımda daha 5.5 yaşında olan vardı her şeye açlar sevgi ilgi öğrenmek o kapı kapanınca vicdanıyla baş başa insan neler gördüm neler anlatsam şaşırır kalırsın( başka öğretmenleri kastettim)
Bak özledim kerataları ya:))
çok iyi biliyorum bunu, ilkokuldaki ilk iki yılımda sınıfta şiddet had safhadaydı.
ben çok şükür kalıcı hasar almadım ama sınıfımızda hatırladığım üç kişi vardı vücudunda kalıcı hasarları olan. kimse de ailesine anlatamıyordu. sınıfta olanlar burada kalacak kimseye anlatmayacaksınız diye tembihlerdi her gün. sonra öğretmenliği bırakmıştı ve 3. sınıfta dünya tatlısı bir kadın gelmişti. zorba bir adamdan sonra o melek nasıl bir mutluluktu bizim küçük kalplerimize...:KK200:

çok iyi biliyorum bunu, ilkokuldaki ilk iki yılımda sınıfta şiddet had safhadaydı.
ben çok şükür kalıcı hasar almadım ama sınıfımızda hatırladığım üç kişi vardı vücudunda kalıcı hasarları olan. kimse de ailesine anlatamıyordu. sınıfta olanlar burada kalacak kimseye anlatmayacaksınız diye tembihlerdi her gün. sonra öğretmenliği bırakmıştı ve 3. sınıfta dünya tatlısı bir kadın gelmişti. zorba bir adamdan sonra o melek nasıl bir mutluluktu bizim küçük kalplerimize...:KK200:
Anlatmak istediklerimi somutlaştırmışsın canım valla teşekkür ederim.
Onun gibiler yüzünden ne yetenekler siniyor ne kişilikler mahvoluyor.
7,8 yaşındaki çocuklara hayvan diyeni mi ararsın ben gideyim de ne halleri varsa görsün diyeni mi derste telle uğraşıp çocuklara sonra da siz beyinsizsiniz diyeni mi ve bunu diyen kişi de hamileydi allah ıslah etsin onu

X