yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Arkadaşlar bende pilates ve yürüyüş koşu yapıyorum..

Günde 45 dk pilates 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapıyorum baya fark edilir derecede bacaklarım sıkılaştı.. Ben büyük top kullanıyorum..

Tavsiye ederim..

Birde bir sorum olacak..

Bu week 1 day 1 hergün mü yapalıcak yoksa 1 hafta boyunca aynı video mu yapılacak sonra 2. hafta week day 2 mi yapılacak??

27 Ocak Spor Yapanlar Listesi. 1-Metebatur=Leslie really mega miles 60'+ 10' bölgesel=70'

27 Ocak Spor Yapanlar Listesi. 1-Metebatur=Leslie really mega miles 60'+ 10' bölgesel=70'
Haftaların birincisi sensin tebrik ederim azimle yol devam benm oğlum çok hasta çok yoruldum ateşi bir türlü düşmedi çok rahatsız yavrum

Haftaların birincisi sensin tebrik ederim azimle yol devam benm oğlum çok hasta çok yoruldum ateşi bir türlü düşmedi çok rahatsız yavrum
Öylemi teşekkür ederim Oğluna geçmiş olsun Can'ım bu aralar herkes hasta çok fena salgın var havalar dolayısıyla... Benim büyüğünde burnu akıyor çok fena gözler falan kıpkırmızı... Bugün eşim istirahatliydi küçüğü ona verdim bir saat zor sabretti Nasıl bitirdim anlamadım bugünkü sporumu...

26 Ocak Spor Yapanlar LİSTESİ
1-Metebatur=Zumba ripped=60'
2- Su321= 2 saat yürüyüş= 120 dakika

3. kremsokola = 30 dk bacak+cardio

Kızlar çok hastayiz ailecek başım fena ağrıyor çocuklarım ateş içinde bir iki gün spor yapamayacağım bilginize

26 Ocak Spor Yapanlar LİSTESİ
1-Metebatur=Zumba ripped=60'
2- Su321= 2 saat yürüyüş= 120 dakika
3. kremsokola = 30 dk bacak+cardio

Bende yaptım pazar , p.tesi ve salı .
salı günü= Zumba Ripped =30' ve victori secret 8 dk 150 kalori videosu. Yerde iki ayağımla alfabe çizdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…