Zorlanıyorsan canım bildiğinden şaşmaBen koşuyorum bide pilates yapıyorum devam edeyim kendi yaptıklarıma en iyisi
Ya bide o yapan kadın benden kilolu nasıl yapıyo nefes almıyo mübarekKadınlar sakir sakir yapıyorlar korkmadan benim belim kutleyecek sandim
Piilatesi sıkılaşmak için yapıyorum zaten çok da faydasını gördüm yaZorlanıyorsan canım bildiğinden şaşma
Sen yürüyüş ve pilates devam et birde you tube 30 dk Kardiolar var onlardan yapPiilatesi sıkılaşmak için yapıyorum zaten çok da faydasını gördüm ya
Evet onları da ekleyeyim en iyisi.Sen yürüyüş ve pilates devam et birde you tube 30 dk Kardiolar var onlardan yap
:))) zor evet ama sonuçlar çok güzelEveeettt o işte anam o ne öyle tavşan gibi zıplıyor:))
Yok Can'ım sen kayla ıtsınes bbg pdf diye arat ilk siteyi tıkla orda ayrıntılı bilgiler var...Birde bir sorum olacak..
Bu week 1 day 1 hergün mü yapalıcak yoksa 1 hafta boyunca aynı video mu yapılacak sonra 2. hafta week day 2 mi yapılacak??
Haftaların birincisi sensin tebrik ederim azimle yol devam benm oğlum çok hasta çok yoruldum ateşi bir türlü düşmedi çok rahatsız yavrum27 Ocak Spor Yapanlar Listesi. 1-Metebatur=Leslie really mega miles 60'+ 10' bölgesel=70'
ÖylemiHaftaların birincisi sensin tebrik ederim azimle yol devam benm oğlum çok hasta çok yoruldum ateşi bir türlü düşmedi çok rahatsız yavrum
İyim Can'ım sen nasılsın neler yaptınNapıyonuz kızlar nasılsınız
İyiyim canım bende bugün spor yapamadım henüz yani sadece 100 kadar sguat yaptım ya.İyim Can'ım sen nasılsın neler yaptın
26 Ocak Spor Yapanlar LİSTESİ
1-Metebatur=Zumba ripped=60'
2- Su321= 2 saat yürüyüş= 120 dakika
3. kremsokola = 30 dk bacak+cardio