. İnşallah Can'ım rabbim isteyen herkese versinCanları sağolsun vatana millete hayırlı evlat olsunlar insanlığa hizmet etsinler. Çocukları çok seviyorum. Keşke bir kızım olsa yaparım bir tane daha
Okurken Bi am kendimi gördüm...aylarca süren bu temponun sonunda sinir kriziEnerjim yok yorgun hissediyorum çocuklar çok yoruyor küçüğü kahvaltı ettiriyorum büyük cisim geldi cisi yaptırıyorum tam kahvaltıya oturuyoruz kakam geldi kakasını bitiyor kahvaltısını yaptiriyorum bana sıra gelecek küçük uykusu gelmiş ağlıyor onu yatırıyorum büyük geliyo anne portakal fuyu istiyorum onu sikiyorum anne puding canım çekti onu yapıyorum bu arada küçük için meyve fındık fıstık zamanı bu sefer büyük anne çabuk dinazorculuk oynuyalim tuvalete gidiyorum iki dk ikisi banyoya girmişler büyük ikiside balım gibi islanmis her yer batmış Giydir uyur bunlara saat 3 kadar saat 11 yatiyorlar küçük olanı salliyorum istekleri hiç bitmiyor birde baba var ona da hizmet bend hal kalmadı şimdi bosaldim sabah beni bir sürü is bekliyorMiyav_su birgün luk ozetim buraya sığmaz
Allah yardımcınız olsunEnerjim yok yorgun hissediyorum çocuklar çok yoruyor küçüğü kahvaltı ettiriyorum büyük cisim geldi cisi yaptırıyorum tam kahvaltıya oturuyoruz kakam geldi kakasını bitiyor kahvaltısını yaptiriyorum bana sıra gelecek küçük uykusu gelmiş ağlıyor onu yatırıyorum büyük geliyo anne portakal fuyu istiyorum onu sikiyorum anne puding canım çekti onu yapıyorum bu arada küçük için meyve fındık fıstık zamanı bu sefer büyük anne çabuk dinazorculuk oynuyalim tuvalete gidiyorum iki dk ikisi banyoya girmişler büyük ikiside balım gibi islanmis her yer batmış Giydir uyur bunlara saat 3 kadar saat 11 yatiyorlar küçük olanı salliyorum istekleri hiç bitmiyor birde baba var ona da hizmet bend hal kalmadı şimdi bosaldim sabah beni bir sürü is bekliyorMiyav_su birgün luk ozetim buraya sığmaz
Geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu ?Okurken Bi am kendimi gördüm...aylarca süren bu temponun sonunda sinir kriziama sonunda kuş gibi hafifliyorsun, sanki bulutların üzerindesin...ayağım iniyor yavaş yavaş üstüne basıyorum ama Dr birkaç gün spor yapma bağlar zorlanmasın tekrar dedi bugünde bekler yarım yaparım heralde çünkü artık dayanamıyorum. Sanki yıllardır spor yapmıyorum..:)
Ayağımı burktum Canım geçmiş Msj larda yazdım ama okumamışsın demek...Geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu ?
3 ve bir yaşına girecek canimAllah yardımcınız olsun
yaşları kaç çocuklarınızın?
valla benim gözüm korkuyor doğurmaktan :)
Yarın bekliyoruz o zaman bugün sakin benin canavarlar bende yaparım Bugün meteyi uyutumda 45 dk kardiyo yapacağımOkurken Bi am kendimi gördüm...aylarca süren bu temponun sonunda sinir kriziama sonunda kuş gibi hafifliyorsun, sanki bulutların üzerindesin...ayağım iniyor yavaş yavaş üstüne basıyorum ama Dr birkaç gün spor yapma bağlar zorlanmasın tekrar dedi bugünde bekler yarım yaparım heralde çünkü artık dayanamıyorum. Sanki yıllardır spor yapmıyorum..:)
İnşallah... Benim küçük kesintisiz 1 saat uyumuyor ya büyük oğlum kreşe gidiyor 3,5 yaşında o gelene kadar çok zamanım var ama bu defada küçükle uğraşıyorum tam uyutuyorum odaya geliyorum 15 dk geçmeden vızzz sesi geliyorYarın bekliyoruz o zaman bugün sakin benin canavarlar bende yaparım Bugün meteyi uyutumda 45 dk kardiyo yapacağım
Hayır Canım okumadım geçmiş olsun belli bir süre spor yapmaAyağımı burktum Canım geçmiş Msj larda yazdım ama okumamışsın demek...
Sağol canım, daha şişi inmedi sabah bişey yoktu ama akşam çok şişti, üzeri basınca çok Ağrı'm kalmadı ama yine de şişlik varHayır Canım okumadım geçmiş olsun belli bir süre spor yapma
Bir b.. yaramıyor sütüm arttı millet nasıl zayıflıyor anlamıyorum iki 100 tl almamıştım 10 gün oldu 100 gr erimedimİnşallah... Benim küçük kesintisiz 1 saat uyumuyor ya büyük oğlum kreşe gidiyor 3,5 yaşında o gelene kadar çok zamanım var ama bu defada küçükle uğraşıyorum tam uyutuyorum odaya geliyorum 15 dk geçmeden vızzz sesi geliyoren iyisi aslında sabah kimse uyanmadan kalkıp yapmak 6-7 o arada veya 7-8 arası duruma göre yani... Ben artık öyle yapmayı düşünüyorum, hem sporumu kesintisiz yapmış olurum hem gün içinde içim rahat eder... Bu arada derman gojiberry Nasıl gidiyor iştahında Bi değişilik var mı arkadaşım?
Şişlik yerine buz kompresi uygulaSağol canım, daha şişi inmedi sabah bişey yoktu ama akşam çok şişti, üzeri basınca çok Ağrı'm kalmadı ama yine de şişlik var
Benimde yarım saat uyuyor uyanınca beraber yapiyoruz izin veriyor meKİK cekmemeİnşallah... Benim küçük kesintisiz 1 saat uyumuyor ya büyük oğlum kreşe gidiyor 3,5 yaşında o gelene kadar çok zamanım var ama bu defada küçükle uğraşıyorum tam uyutuyorum odaya geliyorum 15 dk geçmeden vızzz sesi geliyoren iyisi aslında sabah kimse uyanmadan kalkıp yapmak 6-7 o arada veya 7-8 arası duruma göre yani... Ben artık öyle yapmayı düşünüyorum, hem sporumu kesintisiz yapmış olurum hem gün içinde içim rahat eder... Bu arada derman gojiberry Nasıl gidiyor iştahında Bi değişilik var mı arkadaşım?
Geçti artık o ilk saatlerde yapılacaktı... Şimdi krem ve bandaj kullanıyorumŞişlik yerine buz kompresi uygula
Canım ben sana diyecektim o tarz ürünler göz boyama ya en güzeli iştah için tarçın ve zerdeçal canımBir b.. yaramıyor sütüm arttı millet nasıl zayıflıyor anlamıyorum iki 100 tl almamıştım 10 gün oldu 100 gr erimedim
Hadi yaBir b.. yaramıyor sütüm arttı millet nasıl zayıflıyor anlamıyorum iki 100 tl almamıştım 10 gün oldu 100 gr erimedim
Bence size gerçekleri söylemiyorlar inanmayın derimHadi yaniye yaramıyor ya millet Nasıl veriyor peki, konuşuyorum bazılarıyla- Ayy ben emziriyorum canımmmm gidiyor kilolarım spor yapmıyorum istediğimi de yiyorum deyince ağızlarının üstüne vurasım geliyor sinir oluyorum.. Düşünsene ya 3 aydır Bi fiil spor yapıyorum üstüne bire sürekli emziriyoeum extradan 700-800 cal harcıyorum ama yok Bi gram gitmiyor, yok bı böyle olmayacak diyetisyene gidicem ben en kısa zamanda.