yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Okurken Bi am kendimi gördüm...aylarca süren bu temponun sonunda sinir krizi ama sonunda kuş gibi hafifliyorsun, sanki bulutların üzerindesin...ayağım iniyor yavaş yavaş üstüne basıyorum ama Dr birkaç gün spor yapma bağlar zorlanmasın tekrar dedi bugünde bekler yarım yaparım heralde çünkü artık dayanamıyorum. Sanki yıllardır spor yapmıyorum..:)

Allah yardımcınız olsun
yaşları kaç çocuklarınızın?
valla benim gözüm korkuyor doğurmaktan :)

Geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu ?

Yarın bekliyoruz o zaman bugün sakin benin canavarlar bende yaparım Bugün meteyi uyutumda 45 dk kardiyo yapacağım

Yarın bekliyoruz o zaman bugün sakin benin canavarlar bende yaparım Bugün meteyi uyutumda 45 dk kardiyo yapacağım
İnşallah... Benim küçük kesintisiz 1 saat uyumuyor ya büyük oğlum kreşe gidiyor 3,5 yaşında o gelene kadar çok zamanım var ama bu defada küçükle uğraşıyorum tam uyutuyorum odaya geliyorum 15 dk geçmeden vızzz sesi geliyor en iyisi aslında sabah kimse uyanmadan kalkıp yapmak 6-7 o arada veya 7-8 arası duruma göre yani... Ben artık öyle yapmayı düşünüyorum, hem sporumu kesintisiz yapmış olurum hem gün içinde içim rahat eder... Bu arada derman gojiberry Nasıl gidiyor iştahında Bi değişilik var mı arkadaşım?

Bir b.. yaramıyor sütüm arttı millet nasıl zayıflıyor anlamıyorum iki 100 tl almamıştım 10 gün oldu 100 gr erimedim

Benimde yarım saat uyuyor uyanınca beraber yapiyoruz izin veriyor meKİK cekmeme

Bir b.. yaramıyor sütüm arttı millet nasıl zayıflıyor anlamıyorum iki 100 tl almamıştım 10 gün oldu 100 gr erimedim
Hadi ya niye yaramıyor ya millet Nasıl veriyor peki, konuşuyorum bazılarıyla- Ayy ben emziriyorum canımmmm gidiyor kilolarım spor yapmıyorum istediğimi de yiyorum deyince ağızlarının üstüne vurasım geliyor sinir oluyorum.. Düşünsene ya 3 aydır Bi fiil spor yapıyorum üstüne bire sürekli emziriyoeum extradan 700-800 cal harcıyorum ama yok Bi gram gitmiyor, yok bı böyle olmayacak diyetisyene gidicem ben en kısa zamanda.

Bence size gerçekleri söylemiyorlar inanmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…