yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Hadi ya:KK57: niye yaramıyor ya millet Nasıl veriyor peki, konuşuyorum bazılarıyla- Ayy ben emziriyorum canımmmm gidiyor kilolarım spor yapmıyorum istediğimi de yiyorum deyince ağızlarının üstüne vurasım geliyor :KK62: sinir oluyorum.. Düşünsene ya 3 aydır Bi fiil spor yapıyorum üstüne bire sürekli emziriyoeum extradan 700-800 cal harcıyorum ama yok Bi gram gitmiyor, yok bı böyle olmayacak diyetisyene gidicem ben en kısa zamanda.
Düzenli besleniyor Musun Canım o çok önemli?

Bence size gerçekleri söylemiyorlar inanmayın derim
Alakası yok görüyorum löpür löpür götürüyorlar, akşama kadar da oturuyorlar. Diyarbakır'da lojmandan biliyorum ya ben çalışıyorum eve geliyorum büyük oğlum daha küçük eşim görevlerde ona koşturuyorum, doğru düzgün yemek yemiyordum yine aynı, ama onlar kahvaltı gün çay hergün birinin evinde yine de almıyorlardı

Alakası yok görüyorum löpür löpür götürüyorlar, akşama kadar da oturuyorlar. Diyarbakır'da lojmandan biliyorum ya ben çalışıyorum eve geliyorum büyük oğlum daha küçük eşim görevlerde ona koşturuyorum, doğru düzgün yemek yemiyordum yine aynı, ama onlar kahvaltı gün çay hergün birinin evinde yine de almıyorlardı
Bence size söylemedikleri başka birşeyler yapıyorlardır canım ben bu tarz ürünleri güvenmiyorum ben otelde çalıştığım zamanlarda Çimen suyu meşhurdu belki hatırlarsın millet deli gibi onu tüketti sonra ne oldu fos yani

Hadi ya:KK57: niye yaramıyor ya millet Nasıl veriyor peki, konuşuyorum bazılarıyla- Ayy ben emziriyorum canımmmm gidiyor kilolarım spor yapmıyorum istediğimi de yiyorum deyince ağızlarının üstüne vurasım geliyor :KK62: sinir oluyorum.. Düşünsene ya 3 aydır Bi fiil spor yapıyorum üstüne bire sürekli emziriyoeum extradan 700-800 cal harcıyorum ama yok Bi gram gitmiyor, yok bı böyle olmayacak diyetisyene gidicem ben en kısa zamanda.
Yalan kız para tuzağa ilk iki gün şişkinlik gitti başka bir işe yaramadı bir ay kullaniyim yazayım bence hersey boğazda bitiyor

Metebolizman çalışmıyor benim terlemiyorum ben yengem makarna ile ekmek yer 38 kilo ya almıyor kızı bende çok yer 52 kilo

14 ocak spor yapanlar listesi
Adelia: Callan + Bacak hareketleri = 45 dk.

Kızlar kendi yaptığınız önerdiğiniz videoları istiyorum :)

Adelia: Callan + Bacak hareketleri = 45 dk.

Kızlar kendi yaptığınız önerdiğiniz videoları istiyorum :)
Mari Winsor'un Buns & Thigh videosunu yapiyordum onceden, kolay ve etkili bence. 3 haftadir kk'da gordugum Kayla Itsines diye bi kadinin BBG programini yapiyorum. Internete yazinca noholita diye bi sitede ucretsiz pdf'leri cikiyor kitaplarinin. Hareketler beni olduruyo ama baya etkili olduklarini dusunuyorum, ustelik bi antreman yaklasik 30 dk suruyor. Bir guzel yani da tum vucudu calistiriyor, sadece bir bolgeye odakli degil.

]14 ocak spor yapanlar listesi
1.Adelia: Callan + Bacak hareketleri = 45 dk
2.derman = 45 dk kardiyo

Mari Winsor'un Buns & Thigh videosunu yapiyordum onceden, kolay ve etkili bence. 3 haftadir kk'da gordugum Kayla Itsines diye bi kadinin BBG programini yapiyorum. Internete yazinca noholita diye bi sitede ucretsiz pdf'leri cikiyor kitaplarinin. Hareketler beni olduruyo ama baya etkili olduklarini dusunuyorum, ustelik bi antreman yaklasik 30 dk suruyor. Bir guzel yani da tum vucudu calistiriyor, sadece bir bolgeye odakli degil.
mari winsoru yıllardır ara ara yapıyorum 3 gündür yapmıyorum sadece bir ay kadar yapmayıp sonra tekrar baslamayı dusunuyorum cidden etkili

FB_IMG_1452776940317.jpg
FB_IMG_1452776940317.jpg

1.Adelia: Callan + Bacak hareketleri = 45 dk
2.derman = 45 dk kardiyo
3.erigim=leslie3mile+10dk plates= 55dk

15 ocak spor yapanlar listesi
1.derman = 45 dk kardoyo

Back