- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim ama bi duru marka var kararsiz kaldimGitti gidiyor ve hepsi burada var canim @erigim
En çok yorum alanı al benim telefonda var belli senin de vardirevet canim ama bi duru marka var kararsiz kaldim
Var ama telde surekli yanimda olmuyor spor yaparkende cok agir oluyor cepteEn çok yorum alanı al benim telefonda var belli senin de vardir
Bu resme bayıldım
Benimde tansiyonum düştü bende bugün yapamadım yarın tekrar basliyorum2 gün izin yaptım yarın tekrar callan programımı yenileyeceğim kızlar ve yeni videolarla başlayacağım :)
Tamam canım kayıt ettimİyi akşamlar
Göğüs 85
Kalça 91 miş
Belimi unuttum 67 galiba
Nasılsın canimBu resme bayıldım
İyim canım ne olsun evdeydim bugün kendime bakım yaptım işte sen nasılsınNasılsın canim
Doğrudur canım benim arkadasım da iki tane çocuğu var gerçekten zor rabbim sağlık sıhhat versinde büyüsünlerEnerjim yok yorgun hissediyorum çocuklar çok yoruyor küçüğü kahvaltı ettiriyorum büyük cisim geldi cisi yaptırıyorum tam kahvaltıya oturuyoruz kakam geldi kakasını bitiyor kahvaltısını yaptiriyorum bana sıra gelecek küçük uykusu gelmiş ağlıyor onu yatırıyorum büyük geliyo anne portakal fuyu istiyorum onu sikiyorum anne puding canım çekti onu yapıyorum bu arada küçük için meyve fındık fıstık zamanı bu sefer büyük anne çabuk dinazorculuk oynuyalim tuvalete gidiyorum iki dk ikisi banyoya girmişler büyük ikiside balım gibi islanmis her yer batmış Giydir uyur bunlara saat 3 kadar saat 11 yatiyorlar küçük olanı salliyorum istekleri hiç bitmiyor birde baba var ona da hizmet bend hal kalmadı şimdi bosaldim sabah beni bir sürü is bekliyor Miyav_su birgün luk ozetim buraya sığmaz
Canları sağolsun vatana millete hayırlı evlat olsunlar insanlığa hizmet etsinler. Çocukları çok seviyorum. Keşke bir kızım olsa yaparım bir tane dahaDoğrudur canım benim arkadasım da iki tane çocuğu var gerçekten zor rabbim sağlık sıhhat versinde büyüsünler