Cok gecmis olsun, ayakkabiyla mi yapiyordunuz? Ayakkabisiz yapinca bilek daha kolay donebiliyor cunku=(Kızlar günaydın... Sabah spor yaparken( zumba step) bileğimi burktum çok fena, düzelene kadar yapamam. O zamana kadar izinli sayın beni
Teşekkür ederim evet ayakkabı vardı ayağımda allahtan yoksa çok daha beter olurdu..Cok gecmis olsun, ayakkabiyla mi yapiyordunuz? Ayakkabisiz yapinca bilek daha kolay donebiliyor cunku=(
izin günümde bende denicem gerçekten vucuda cok faydalıKosmak isteyip kosamayanlar icin baslangic seviyesinde bir liste=)
Eki Görüntüle 1742333
Gecen sene kosmaya basladigimda 2 dk araliksiz kosamiyordum, kosabilecegimi de zannetmiyordum. Su an 7.5km/sa ortalama hizla 35-40 dk araliksiz kosabiliyorum. Birebir boyle bir liste uygulamasam da kademeli olarak kosma suremi arttirdim ben de. Kosmak icin bikac puf noktasi vermem gerekirse: hizli kosmayin (7.5-8 ideal hizlar), kosmadan 2 saat once yemek yemeyi birakin ve kosmadan 1 saat once su icmeyi birakin. Baslarda kosuya cikmadan 5-10 dk once su ictigim icin cok zorlaniyordum, dalagim sisiyordu. Bircok kisinin de ayni problemi yasadigini biliyorum. Su icme saatinizi ayarlarsaniz bu sikintidan kurtulursunuz. Kosmak hem fiziksel hem zihinsel olarak cok fayda saglayan bir spor, bir deneyin derim=)
gecmis olsun canim istersen bi iki gun mola ver baski yapip zedeleme iyiceSağolun kızlar, çok şükür öyle ciddi bişey değil, eşim hastaneye götürmek için geldi sabah ama gitmedim. Şişme vs yok sadece üstüne tam basamıyorum o kadar, sanırım bağları zorladım. Ama spor yaparken çatırttt diye Bi ses geldi dedim kesin kırıldı dayanılmaz Bi ağrı ama 5 dk olmadan geçti şükür. Yarın yapabilir miyim acaba
Hoş geldin canım inş düzenli sporla ulasirsinyaza fit girmek isteyenlerin topiğine bende katılmak istiyorum iş yerinde olduğum için ölçü veremiyorum. 165 boy 67 kilo var bu sene 4 kilo aldım. Üstelik kış ayındayız böyle giderse daha çok kilo alırım. Pazar günü spora başladım evde. İnş. sizlerle birlikte bende zayıflama hedefime ulaşırım :)
Metebatur calori saati kullaniyor 300 tl markasını hatirlamadimKizlar adimsayar kullanan var mi onerebileceginiz marka nedir
Buradayım Canım nasılsınMiyav_su nerdesin canim
Buradayım Canım nasılsın[/QUOTE iyim bebekleri hala uyutamadim