Öylemiymiş... Ben senin goji bery sonuçlarını merak ediyorum, etkisi olacak mı acaba? Ben bu sabah tartıldım hala aynı kilodayım, o kadar spora niye gitmiyor bu kilolar anlamadım. Tamam yağ kasa dönüşüyor da dönüşmesin istemiyorum tamamen gitsin... Valla herşeyi bırakasım varSütlü tarçın içmek ayda 4 kilo vermeniz yardimci oluyormuş sabah bir bardak aksam yatmadan once bir bardak tarçınlı sur içmek zayiflatiyor muş emziren anneler rahatlıkla kullanabilir.
Tşk ederim canim Son kısmını okuyamadım
Ayy ne güldüm ya gözlerimden yaş geldi:))))Yikarim gel deprem oldu aksam hiç durmadı kırşehirde olmuş hepimiz hissettik ölmeden bir kaşık nutella yedim
Evet cnmC CallanPinckney spor yarışması topiğini iptal edip sguat mı açtın?
Yoo okumadım görmedim hiç Bi bakayım Msj.lara... Valla bende anlamıyorum ilk oğlumda doğumdan 6 ay sonra başlamıştım zumba yapmaya patır patır gitmişti kilolar her tartıya çıkmam da farkediyordu. Şimdi ne oluyor anlamadım , hastaneye gittim insülin direnci, tsh şeker kortizol kilo vermeye engel her türlü şeye baktırdım, bişey çıkmadı sonuçlar normal. Emziriyorum da Bi yandan, hayır millet oturduğu yerde emziriyoeum diye yiyip yiyip veriyor bana ne oluyor anlamadım gerçekten...2 gündür yapmıyorum spor kardeşim geldi falan bugün de temizlik yaptım, normalde bahane aramam yapardım ama hiç içimden gelmiyor artık. Böyle giderse bırakıcamEvet cnm
Fıstığım ben bir iki hafta önce sana özelden msj atmıştım
Haftalık kilo verme yarısmasına gel,biz orada kalori sayıyoruz diye,okudun mu
Senin kilo verememen benim de canımı sıkıyor, beraber kalori saysak, kaç gram karbonhidrat aldığımıza hergün baksak belki senin için de iyi olur,ne dersin,okumuş muydun msjı
Bırakma canım 5 gündür kullanıyorum daha bir etki yok gözle görülür ama ben hissediyorum vereceğim zaten çok az kilom kaldı beş Kilo daha versen yeterli benim için oğlumu tartım kilo almış goji bery kilo kaybettirmiyor bebek için olumsuz degilÖylemiymiş... Ben senin goji bery sonuçlarını merak ediyorum, etkisi olacak mı acaba? Ben bu sabah tartıldım hala aynı kilodayım, o kadar spora niye gitmiyor bu kilolar anlamadım. Tamam yağ kasa dönüşüyor da dönüşmesin istemiyorum tamamen gitsin... Valla herşeyi bırakasım var
saol canimMaşallah canım ne güzel hareketlisin
Ölürsem diye oğluma Waffle yapmıştım bende bir kaşık yedim ne yapayım.Ayy ne güldüm ya gözlerimden yaş geldi:))))
Senin ki 5 kg benim vermem gereken tam 20 kg var, bebim bunca spora ve emzirmeye daha çabuk gitmesi lazımdı ama tık yok. İnceliyorum ama zayıflama yok yağlar erimeden Nasıl kas oluyor, onu da anlamış değilimBırakma canım 5 gündür kullanıyorum daha bir etki yok gözle görülür ama ben hissediyorum vereceğim zaten çok az kilom kaldı beş Kilo daha versen yeterli benim için oğlumu tartım kilo almış goji bery kilo kaybettirmiyor bebek için olumsuz degil
4 aylık tam ve 80 kg umBenim ki yaşına girmek senin kaç aylık ben 3 aydır hep 65 zayiflayamiyorum
Daha çok yenisin bir yaşına geldiğinde benim gibi 65 olursun merak etme arkadaşım üzülme yoluna devam et4 aylık tam ve 80 kg um
Ayy tövbe ya:)) öyle bişey olsun Allah korusun Nutellamı kalıyor aklında bak:)) şuan mabel matiz dinliyorum... Salmışım kendimi, hafiften depresyon belirtileri, aklımda Abur cuburlarrr...Deprem oldu@metebatur çok sık arayla eşime diyorum bütün Abur cubur lari nutella yi yanımız alalım ev yıkılır sa bizi çıkaranà kadar yeriz.
Bilmiyorum ki...Daha çok yenisin bir yaşına geldiğinde benim gibi 65 olursun merak etme arkadaşım üzülme yoluna devam et