yaza fit girmek isteyenlerin topigi

11 aralik spor yapanlar
1. Selvos88= 50 dakika(yuruyus+tibet yogasi)
3kda bugun kaslarimi dinelndirme gunum
2.derman = 45 dk kardiyo 10 dk dönme hareketi =55 dk

3--adelia.tempolu rampa çıkış+callan+mari+bacak egzersizleri :35dk

Ayy tövbe ya:)) öyle bişey olsun Allah korusun Nutellamı kalıyor aklında bak:)) şuan mabel matiz dinliyorum... Salmışım kendimi, hafiften depresyon belirtileri, aklımda Abur cuburlarrr...:KK42:
Gülün diye yazdım canm ben çok az yemek yerim

FB_IMG_1452540133327.jpg
M Metebatur Miyav_su Miyav_su bize gelsin

Ben 3 ayda 100 gr bile veremedim agustostan beri hep 65 ne eksik ve fazlası var
Ciddi misin, benim kadar spor yaptın mı peki, hesapladım çünkü ortalama 450 dk yapmışım haftada. Sen diyetisyene gittin mi, neden veremiyormuşsun?

Emziriyoruz ya acaba çok mu yükleniyoruz da vücut savunmaya geçti...direnç gösteriyor olabilir mio_O

Ciddi misin, benim kadar spor yaptın mı peki, hesapladım çünkü ortalama 450 dk yapmışım haftada. Sen diyetisyene gittin mi, neden veremiyormuşsun?
Sekerim düşük biri baksa çocuklara gideceğim doktora hamileyken doktorum şeker testi yapmadı bana

@Şimdi bir arkadasla konuşuyorum doğum yapali 9 olmuş vermiş kilosunu 57 kilomuş biz neden veremiyoruz

@Şimdi bir arkadasla konuşuyorum doğum yapali 9 olmuş vermiş kilosunu 57 kilomuş biz neden veremiyoruz
Bilmiyorum ki ya sen yine dua et 5 kg vermeyense sıkılaşır beden küçültürsün ya ben 20 kilodan bahsediyorum dile kolay Ayy allahtan o kadar fazlam var gibi durmuyorum:KK43:(

Bilmiyorum ki ya sen yine dua et 5 kg vermeyense sıkılaşır beden küçültürsün ya ben 20 kilodan bahsediyorum dile kolay Ayy allahtan o kadar fazlam var gibi durmuyorum:KK43:(
Resimde gördüm seni 70 gibi duruyorsun miyav_su da öyle zayıf duruyor

Kızlar günaydın... Sabah spor yaparken( zumba step) bileğimi burktum çok fena, düzelene kadar yapamam. O zamana kadar izinli sayın beni:KK43:

12ocak spor yapanlar
1_ Selvos88 = 120dakika(3k+tibet+100 squat+yuruyus)

X