- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beş Kilo gitmiş canım yine yine iyiKızlar geçmiş Mesajlarımı inceledim tam olarak 20 snde başlamışım spora bu ayın 20 snde 3 ay olacak. Başlangıç kilom da 85 miş...
Gülün diye yazdım canm ben çok az yemek yerimAyy tövbe ya:)) öyle bişey olsun Allah korusun Nutellamı kalıyor aklında bak:)) şuan mabel matiz dinliyorum... Salmışım kendimi, hafiften depresyon belirtileri, aklımda Abur cuburlarrr...
Süpersin
Aman neresi iyi be 3 ayda...((Beş Kilo gitmiş canım yine yine iyi
Ben 3 ayda 100 gr bile veremedim agustostan beri hep 65 ne eksik ve fazlası varAman neresi iyi be 3 ayda...((
Ciddi misin, benim kadar spor yaptın mı peki, hesapladım çünkü ortalama 450 dk yapmışım haftada. Sen diyetisyene gittin mi, neden veremiyormuşsun?Ben 3 ayda 100 gr bile veremedim agustostan beri hep 65 ne eksik ve fazlası var
Sekerim düşük biri baksa çocuklara gideceğim doktora hamileyken doktorum şeker testi yapmadı banaCiddi misin, benim kadar spor yaptın mı peki, hesapladım çünkü ortalama 450 dk yapmışım haftada. Sen diyetisyene gittin mi, neden veremiyormuşsun?
Bilmiyorum ki ya sen yine dua et 5 kg vermeyense sıkılaşır beden küçültürsün ya ben 20 kilodan bahsediyorum dile kolay Ayy allahtan o kadar fazlam var gibi durmuyorum(@Şimdi bir arkadasla konuşuyorum doğum yapali 9 olmuş vermiş kilosunu 57 kilomuş biz neden veremiyoruz
Resimde gördüm seni 70 gibi duruyorsun miyav_su da öyle zayıf duruyorBilmiyorum ki ya sen yine dua et 5 kg vermeyense sıkılaşır beden küçültürsün ya ben 20 kilodan bahsediyorum dile kolay Ayy allahtan o kadar fazlam var gibi durmuyorum(
???ben! ben! ben!
Geçmiş olsun canım inş ağır değildirKızlar günaydın... Sabah spor yaparken( zumba step) bileğimi burktum çok fena, düzelene kadar yapamam. O zamana kadar izinli sayın beni
Gecmis olsun canimmKızlar günaydın... Sabah spor yaparken( zumba step) bileğimi burktum çok fena, düzelene kadar yapamam. O zamana kadar izinli sayın beni