- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
boşver büyük firma iyidir aslında iso 9001 22000 kurallarına uydukları için en azından hijyeninden emin olursun, ufak firmalar merdiven altı gibi iş yapabiliyor, butik bir yer bulsan fiyatı çok yüksek olabilir...Kontrol bende canım o yüzden,
Fakat bir türlü toplu yemek firmalarının handikabını halledemiyorum, küçük catering firmaları ile anlaşılabilse çok daha güzel olacak.
Mesela 4 kap yemek haricinde mutlaka her gün salata gelecek diye anlaşmıştım
süperr afiyet olsun canımmmKızlar kahvaltı peynirli 2 yumurta maydonoz ustune limon sıktım 1 bardakta sıcak sůt
inşallah canım hallolur elbet...Müthişsin canımmmm
tek eksik su kalmış onu gık demeden halledersin.
Aç değilim şu an ; fakat şu kapuskanın içine tavuk koymak benimde aklıma geldi, hatta yazılanları okuyup sorayım sana diyordum.ohhh misss harikasın tatlımmm, yalnız çok az beslendin bugün yemekhaneden kapuskanın içine azıcık tavuk sote koydursana biraz da salata al, ben de sen gibi çok sıkınca sonra deli kaçamak yapıyorum, gözün döner bak vallahi, dinle ne olur sözümü
kapuskanın içine bol miktarda tavuğu koydur zaten, salatada al ki azıcık çiğ sebze bağırsaklarını çalıştırsın...hayır şimdi yemelisin mutlaka spor ile metabolizman çalıştı, şimdi ne yesen yakar vücut, bu zamanı değerlendir tatlım, akşama tok olursan o zaman bakarız duruma göre, zaten yumurta da yemedinAç değilim şu an ; fakat şu kapuskanın içine tavuk koymak benimde aklıma geldi, hatta yazılanları okuyup sorayım sana diyordum.
2 öğün mü yapsam bugün akşama dayanabilir miyim evde acaba?
Butik demek istedim canım,boşver büyük firma iyidir aslında iso 9001 22000 kurallarına uydukları için en azından hijyeninden emin olursun, ufak firmalar merdiven altı gibi iş yapabiliyor, butik bir yer bulsan fiyatı çok yüksek olabilir...
aslında ofis personeli için bile sadece salata çeşitleri olabilir 2-3 çeşit... ağır iş yapan personel salata çok sevip yemez, daha doyurucu şeyler, tatlı vs ister ama ofis personeli olunca salata yeniyor...
Tamam o zamankapuskanın içine bol miktarda tavuğu koydur zaten, salatada al ki azıcık çiğ sebze bağırsaklarını çalıştırsın...hayır şimdi yemelisin mutlaka spor ile metabolizman çalıştı, şimdi ne yesen yakar vücut, bu zamanı değerlendir tatlım, akşama tok olursan o zaman bakarız duruma göre, zaten yumurta da yemedin
un ile bağlamak zorundalar çorbaları, haklısın mutlaka un oluyor ve hazır et suyu kullanıyorlarsa msg var içinde, lezzet vermek için, haklısın ev çorbası gibi olmuyor...çorbalarını içme ama ana yemekler gördüğüm kadarıyla et ağırlıklı, ana yemeklerden ve olduğu zaman salata vs ye mutlaka tatlım...Butik demek istedim canım,
Büyük firmalarda o gün atıyorum 5 bin kişiye ne piştiyse onu getiriyor sana
ve her türlü katkı malzemsi vs oluyor içinde
çorbaları yerken özellikle o tadı alıyorum ben ne . oktan bir şey benim için,
bir gün diyetisyeni ile kavga etmiştim,
kadın yok dedikçe var diye ısrar edip
öyle yap canım, acıkmazsan akşamı hafif atlatırsınTamam o zaman
2 gibi yiyeyim iner koyarım içine dediğin gibi
Mercimek yeşil mi kırmızı mı canım, sık yapıyorsun karatay da öneriyor sanki doğru muyum?kızlarrr ben 1 kase de mercimek çorba ilave ediyorum şimdi içeceğim, biraz vitamin alsın vücut, yoksa sinir sistemimiz çalışmayacak
soğumuş buzzz gibi olmuş çorbam ama o halde içtim vallahi hiç uğraşmadım ısıtmakla
Ben nedense tıka basa yemiş gibi doğdum halbuki açlıktan karnım gurulduyordu az önce :-/kızlarrr ben 1 kase de mercimek çorba ilave ediyorum şimdi içeceğim, biraz vitamin alsın vücut, yoksa sinir sistemimiz çalışmayacak
soğumuş buzzz gibi olmuş çorbam ama o halde içtim vallahi hiç uğraşmadım ısıtmakla
Evet millet ettt ettt diye böörüüyor o yüzden et ağırlıklı menülerun ile bağlamak zorundalar çorbaları, haklısın mutlaka un oluyor ve hazır et suyu kullanıyorlarsa msg var içinde, lezzet vermek için, haklısın ev çorbası gibi olmuyor...çorbalarını içme ama ana yemekler gördüğüm kadarıyla et ağırlıklı, ana yemeklerden ve olduğu zaman salata vs ye mutlaka tatlım...
hahahaha :) nankör bu insanoğluEvet millet ettt ettt diye böörüüyor o yüzden et ağırlıklı menüler
Hepimize canımmöyle yap canım, acıkmazsan akşamı hafif atlatırsınafiyetler olsun şimdiden
ben de aç değildim canım ama 2 yumurta nın vitamini yetersiz geldi, yeterli vitamin almazsak 3 gün sonra isyan bayrağını çekmeye başlarız, gözümüz döner bu sefer ne bulduysak saldırırız...Ben nedense tıka basa yemiş gibi doğdum halbuki açlıktan karnım gurulduyordu az önce :-/
protein candır hemi:)hahahaha :) nankör bu insanoğluet bizim işimize yarar diyet dostu, candır can..tavuk yumurta et, bunlar sınırsızzz, yeterki kızartma ve derili olmasın..canan hoca istersen 10 yumurta ye, istersen otur 2 büyük tavuk ye der, bunlar bizde çook serbesttt, ye korkmadan canım
Benim bazen isyan bayrağını çektiğim gibiben de aç değildim canım ama 2 yumurta nın vitamini yetersiz geldi, yeterli vitamin almazsak 3 gün sonra isyan bayrağını çekmeye başlarız, gözümüz döner bu sefer ne bulduysak saldırırız...