- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Aferim herkese böyle devamSupper yav maşallah bugün acayipiz hepimiz de
Sporla yakarsın canım sende bu azim varken senki 10 kilo vermişsin bundan sonrası daha kolay olur inşallahAhh nerdeee, benim çok zor artık ödem gitti, yağ yakmak gerek bundan sonra
Ancak sporla gider zaten canım bundan sonrasıSporla yakarsın canım sende bu azim varken senki 10 kilo vermişsin bundan sonrası daha kolay olur inşallah
Verilmezde, versek güzel olurdu diye dediydimSalı gününe kadar miyok okadarda kısa istemiyorum yaa benim hedefim ayda 5kilo onu versem yeter yağdan ok dr hızlı verilmezki verilir mi
Vallahi canim ben Karatay hocayı dinlediğim için 2 öğün yapıyorum.guzel de gidiyor çok şükür kilolar..Ben de mı işe yarıyor yoksa gerçekten sağlıklı beslenme şekli bu mudur bilemiyorum..Ben ara öğün yapınca kilo alıyorum mesela..Aynen bu ay 4 versem ben de çok güzel olurrr.
Salı gnüe 1 1.5 gitse meselaaaa
no_name_ ben kahvaltımı şirkette yapacağım, sabah o saatte çok çekmiyor canım bazen bu sabah olduğu gibi.
ve biraz daha geç yiyeyim öğle yemeğini vs.
Senin gibi 2 öğün yapayım.
Lahana olayı bitince tabii.
Çünkü lahana 3 öğün gerektiriyor.
Bana öyle gerektiyor en azından.
Olay 2 öğün ise senin gibi uygulayacağım.
Sen protein ekmeği hiç denemedin? İnan hep yapacaksın bi kere yapsan..İş yerinde de kolaylıkla yersin onu.neticede yumurta ve peynir o da...Aynen bu ay 4 versem ben de çok güzel olurrr.
Salı gnüe 1 1.5 gitse meselaaaa
no_name_ ben kahvaltımı şirkette yapacağım, sabah o saatte çok çekmiyor canım bazen bu sabah olduğu gibi.
ve biraz daha geç yiyeyim öğle yemeğini vs.
Senin gibi 2 öğün yapayım.
Lahana olayı bitince tabii.
Çünkü lahana 3 öğün gerektiriyor.
Bana öyle gerektiyor en azından.
Olay 2 öğün ise senin gibi uygulayacağım.
Yiyesim geldii haaaaHaşlanmış yumurtayı hiç sevmem ama bir şekilde alışmam lazım. Bu yüzden sabah kahvaltısı için yumurta salatası yapmaya karar verdim.
Haşlanmış yumurtaya; taze soğan, maydanoz, marul, limon,tuz, zeytinyağı ve pul biber ekleyip. Yanında 1 dilim ekmek ve 1 bardak bitki çayı ile tüketicem.
Dikkatli davranıp şu boğazımızı azıcık kısarsak niye emeklerimiz boşa gitsin canımMerhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum takip edicem sizi inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Takip etmekle kalma aramizada katil birlikte motive ediyoruz biz birbirimizi kilo vermek dahada kolaylaşıyor :)Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum takip edicem sizi inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Günaydın tatlimmm, bugün dans eder telafi ederiz o keki, ister misin?günaydıınn
no_name_ dün pilavdan 2 kaşık yedim:)) ama sadece 2 kaşık. eşim tatlı pasta yerken hiç canım çekmedi.
dün sabah 1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bitki çayı
öğlen: 1 kase lahana çorbası, 3 kaşık kereviz yemeği
akşam: 2 kaşık kereviz, 2 kaşık pilav, yoğurt.
yemekten sonra 3 fincan adaçayı.
arada küçük bir dilim kek de yedim, bugün o dilimi telafi edecem.
bide tarçınlı süt.
gece çok acıktım ama bişey yemedim aferim bana:) şu an midem gurulduyor:)Günaydın tatlimmm, bugün dans eder telafi ederiz o keki, ister misin?
Genel itibariyle gayet güzel memnun canım
Bu diyet süreçlerinde öğrendiğim en önemli şey bence yatağa aç girmeden gitmiyor bu kilolar...O açlığı yaşamak gerekiyor iyi kilo verebilmek için...gece çok acıktım ama bişey yemedim aferim bana:) şu an midem gurulduyor:)
tamam dans edelim isterim.