Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
:kahve::halay::halay::halay::halay::halay:gunaydin kizlar nasilsiniz sabah sabah muhabetiniz bol olsun insallah:olamaz::olamaz::KK48:kacamaksiz bir gun olsun kizlar dun gece ipin ucun birazik kacirdim ya sarma sarmisdim ondan yedim dayanamadim .
Baska yemek olsa dayanirdim sarmaya dayanamiyorum:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:tartida artilari gorunce ah essek kafam deyerim yeqin ki :kızgın::kızgın::kızgın:
Günaydın tatlimmmm, olsun bozma moralini :KK66: bugün spor yapar telafi ederiz :halay::halay::KK49::KK49::KK49:

Merhaba kızlar
Acaba daha aranıza katıla biliyormuyuz? Ben 15kg vermek istiyorum yaza kadar?
Merhaba canım, tabiki katılabiliyorsun, hergun menumu yazar, paylaşırım,topigi takip edip aktif yazarim, diyetime sahip çıkarım dersen biz de sana hosgeldinnn deriz :KK66: biraz kendinden bahseder misin? Kaç yaşındasın? Evli mı bekar misin? Neler yaparsın? Kaç kilosun, hedefin kaç, daha önce diyet yaptın mı vs vs...

Merhaba canım, tabiki katılabiliyorsun, hergun menumu yazar, paylaşırım,topigi takip edip aktif yazarim, diyetime sahip çıkarım dersen biz de sana hosgeldinnn deriz :KK66: biraz kendinden bahseder misin? Kaç yaşındasın? Evli mı bekar misin? Neler yaparsın? Kaç kilosun, hedefin kaç, daha önce diyet yaptın mı vs vs...
22 yaşındayım. Almanyada yaşıyorum ve burda anasınıfı öğretmeni olarak çalışıyorum. Bekarım çocuğum yok. Boyum 156 bu sabahki kilom 55,3kg. Daha önce diyet yaptım. Zaten 60kg ile başladım. Doktorum bu kilonun yaşım ve boyum içim sınır olduğunu söyledi. Benim eski kilom 45 ama istediğim 40kg. Neden derseniz. Benim boyum kısa ve 40kg ideal. Şunu da eklemek istiyorum 40kg ulaştıktan sonra fitnesse gidip kas gelişimi yapmak istiyorum. Yani yine kas olarak kilo alıcam. Fazla değil belki 5kg yani 45kg olucam tekrar. Kilom herkese az geldiği için açıklıyayım dedim :KK70:
Şuan Charlotte Eden diyetini uyguluyorum 5 gündür. Bu 5 gün içerisinde 500gram gitti ve 55,3kg ulaştım.
Sizler kimsiniz yaş kilo vs?

22 yaşındayım. Almanyada yaşıyorum ve burda anasınıfı öğretmeni olarak çalışıyorum. Bekarım çocuğum yok. Boyum 156 bu sabahki kilom 55,3kg. Daha önce diyet yaptım. Zaten 60kg ile başladım. Doktorum bu kilonun yaşım ve boyum içim sınır olduğunu söyledi. Benim eski kilom 45 ama istediğim 40kg. Neden derseniz. Benim boyum kısa ve 40kg ideal. Şunu da eklemek istiyorum 40kg ulaştıktan sonra fitnesse gidip kas gelişimi yapmak istiyorum. Yani yine kas olarak kilo alıcam. Fazla değil belki 5kg yani 45kg olucam tekrar. Kilom herkese az geldiği için açıklıyayım dedim :KK70:
Şuan Charlotte Eden diyetini uyguluyorum 5 gündür. Bu 5 gün içerisinde 500gram gitti ve 55,3kg ulaştım.
Sizler kimsiniz yaş kilo vs?
hoşgeldin aramıza, tabi ki bu kilolar bizim için çok az kilolar :) lakin herkes kendini kaç kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olmalı..ben 92 kilo ile başladım, şu an 82,5 kiloyum, ilk sayfayı okursan orada herkesin güncel kilosu ve hedef kiloları yer alır...39 yaşındayım, evliyim, son 10 aydır evdeyim, çalışmıyorum...ilk hedefim 74 kg olmak sonraysa 68 olmak....

charlotte eden diyeti nasıl bir diyet? neler var ömenüde mesela?

hoşgeldin aramıza, tabi ki bu kilolar bizim için çok az kilolar :) lakin herkes kendini kaç kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olmalı..ben 92 kilo ile başladım, şu an 82,5 kiloyum, ilk sayfayı okursan orada herkesin güncel kilosu ve hedef kiloları yer alır...39 yaşındayım, evliyim, son 10 aydır evdeyim, çalışmıyorum...ilk hedefim 74 kg olmak sonraysa 68 olmak....

charlotte eden diyeti nasıl bir diyet? neler var ömenüde mesela?
Wooww baya kilo vermişsin ve hedefin de çok güzel başarılar dilerim:KK49:
Ben her akşam uğrarım buraya. ben her sabah tartılıyorum.

sabahtan beri ev içinde deli gibi çalışıyorum kızlarrr, sabah uyanınca elma sirkeli suyumu içtim, üstüne 2 fincan sade ve şekersiz nescafe içtim, geçtim evi toplamaya...

çarşaf nevresim vs makinaya atıldı, az sonra asılacak, gün içinde çamaşıra devam...mutfağımı ve yatak odamı toparladım, ocağa mercimek çorba koydum, bu akşam çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum...öğleye doğru sporumu yapacağım, öğleden sonra da dansss :KK66: hadi neredesiniz millet?

zinnia zinnia Cilekli Turtam Cilekli Turtam sempatik_kiz sempatik_kiz venezia26 venezia26 Mevsimlerden roma Mevsimlerden roma ????
Mucizeem Mucizeem tatlım seni de göremedim sanki dün?

latiyya latiyya uyuyordur kesin :p Gunel huseyinli Gunel huseyinli spor yapıyor maşallah....

Wooww baya kilo vermişsin ve hedefin de çok güzel başarılar dilerim:KK49:
Ben her akşam uğrarım buraya. ben her sabah tartılıyorum.
tamam canım biz genel olarak salı günü tartılıyoruz, haftada 1 kez... salı olmasının sebebi de haftasonu kaçamak yapılabiliyor diyetin ilerleyen zamanlarında pazartesi telafi edip salı normal kilomuzu görüyoruz...

akşamları uğradığında lütfen yazışmalaraı oku, çünkü okumazsan topikten koparsın, motive edemeyiz seni...
menünü ve gün içinde varsa yaptığın sporu yaz mutlaka, gün içinde de fırsat buldukça gel aramıza...

tamam canım biz genel olarak salı günü tartılıyoruz, haftada 1 kez... salı olmasının sebebi de haftasonu kaçamak yapılabiliyor diyetin ilerleyen zamanlarında pazartesi telafi edip salı normal kilomuzu görüyoruz...

akşamları uğradığında lütfen yazışmalaraı oku, çünkü okumazsan topikten koparsın, motive edemeyiz seni...
menünü ve gün içinde varsa yaptığın sporu yaz mutlaka, gün içinde de fırsat buldukça gel aramıza...
Tamam okurum tabiki de kaçırmam. O zaman bende size uyum sağlayarak her salı kilomu yazarım buraya. Benim yaptığım diyet Charlotte Eden. Pek bişey yemek mümkün değil. Sadece o markanın ürünleri. Zor bi diyet ama işe yarıyor gibi. Şuan bişey yemedim. İş yerine gidince hazırlicam

Tamam okurum tabiki de kaçırmam. O zaman bende size uyum sağlayarak her salı kilomu yazarım buraya. Benim yaptığım diyet Charlotte Eden. Pek bişey yemek mümkün değil. Sadece o markanın ürünleri. Zor bi diyet ama işe yarıyor gibi. Şuan bişey yemedim. İş yerine gidince hazırlicam
tamam canım süper, haydi sana da kolay gelsin o halde... sabırlı olunca gidiyor kilolar kolaylıkla...

Günaydın :KK200:

Bu sabah yarım çay bardağının üzerine sirke ekleyerek içtim.
Domates+salatalık+maydanoz+top peynir+zeytin tabağımı hazırladım (haşlanmış yumurta yok)
Ve şirkete getirdim. Kahvaltımı burada yapacağım acıkınca.
Belki yarım saate belki 2 saate acıkırım bilemiyorum.:110: Karnım tok bugün.
Güzel bir gün olsun:dua:

X