- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ben geldim bak oku yaziyorum canim nasil gedir diyetTakip etmekle kalma aramizada katil birlikte motive ediyoruz biz birbirimizi kilo vermek dahada kolaylaşıyor :)
Günaydın tatlimmmm, olsun bozma moralini bugün spor yapar telafi ederizgunaydin kizlar nasilsiniz sabah sabah muhabetiniz bol olsun insallahkacamaksiz bir gun olsun kizlar dun gece ipin ucun birazik kacirdim ya sarma sarmisdim ondan yedim dayanamadim .
Baska yemek olsa dayanirdim sarmaya dayanamiyorumtartida artilari gorunce ah essek kafam deyerim yeqin ki
Merhaba canım, tabiki katılabiliyorsun, hergun menumu yazar, paylaşırım,topigi takip edip aktif yazarim, diyetime sahip çıkarım dersen biz de sana hosgeldinnn deriz biraz kendinden bahseder misin? Kaç yaşındasın? Evli mı bekar misin? Neler yaparsın? Kaç kilosun, hedefin kaç, daha önce diyet yaptın mı vs vs...Merhaba kızlar
Acaba daha aranıza katıla biliyormuyuz? Ben 15kg vermek istiyorum yaza kadar?
Insallah canim spor yaparim yurus ederim pilates dans o sarmalar yaga donusmeden giderGünaydın tatlimmmm, olsun bozma moralini bugün spor yapar telafi ederiz
Merhaba canim insallah beraber zayiflarizMerhaba kızlar
Acaba daha aranıza katıla biliyormuyuz? Ben 15kg vermek istiyorum yaza kadar?
Aynen tatlim, yağa dönüşmeden yakmak çok önemli :) yaparsın sen, inanıyorum ben sana, azmin çok güzel maşallahInsallah canim spor yaparim yurus ederim pilates dans o sarmalar yaga donusmeden gider
Tamam canım,kolay gelsinKizlar gedim ben bir saat yurusumu yapayim araniza donerim yine
22 yaşındayım. Almanyada yaşıyorum ve burda anasınıfı öğretmeni olarak çalışıyorum. Bekarım çocuğum yok. Boyum 156 bu sabahki kilom 55,3kg. Daha önce diyet yaptım. Zaten 60kg ile başladım. Doktorum bu kilonun yaşım ve boyum içim sınır olduğunu söyledi. Benim eski kilom 45 ama istediğim 40kg. Neden derseniz. Benim boyum kısa ve 40kg ideal. Şunu da eklemek istiyorum 40kg ulaştıktan sonra fitnesse gidip kas gelişimi yapmak istiyorum. Yani yine kas olarak kilo alıcam. Fazla değil belki 5kg yani 45kg olucam tekrar. Kilom herkese az geldiği için açıklıyayım dedimMerhaba canım, tabiki katılabiliyorsun, hergun menumu yazar, paylaşırım,topigi takip edip aktif yazarim, diyetime sahip çıkarım dersen biz de sana hosgeldinnn deriz biraz kendinden bahseder misin? Kaç yaşındasın? Evli mı bekar misin? Neler yaparsın? Kaç kilosun, hedefin kaç, daha önce diyet yaptın mı vs vs...
hoşgeldin aramıza, tabi ki bu kilolar bizim için çok az kilolar :) lakin herkes kendini kaç kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olmalı..ben 92 kilo ile başladım, şu an 82,5 kiloyum, ilk sayfayı okursan orada herkesin güncel kilosu ve hedef kiloları yer alır...39 yaşındayım, evliyim, son 10 aydır evdeyim, çalışmıyorum...ilk hedefim 74 kg olmak sonraysa 68 olmak....22 yaşındayım. Almanyada yaşıyorum ve burda anasınıfı öğretmeni olarak çalışıyorum. Bekarım çocuğum yok. Boyum 156 bu sabahki kilom 55,3kg. Daha önce diyet yaptım. Zaten 60kg ile başladım. Doktorum bu kilonun yaşım ve boyum içim sınır olduğunu söyledi. Benim eski kilom 45 ama istediğim 40kg. Neden derseniz. Benim boyum kısa ve 40kg ideal. Şunu da eklemek istiyorum 40kg ulaştıktan sonra fitnesse gidip kas gelişimi yapmak istiyorum. Yani yine kas olarak kilo alıcam. Fazla değil belki 5kg yani 45kg olucam tekrar. Kilom herkese az geldiği için açıklıyayım dedim
Şuan Charlotte Eden diyetini uyguluyorum 5 gündür. Bu 5 gün içerisinde 500gram gitti ve 55,3kg ulaştım.
Sizler kimsiniz yaş kilo vs?
Wooww baya kilo vermişsin ve hedefin de çok güzel başarılar dilerimhoşgeldin aramıza, tabi ki bu kilolar bizim için çok az kilolar :) lakin herkes kendini kaç kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olmalı..ben 92 kilo ile başladım, şu an 82,5 kiloyum, ilk sayfayı okursan orada herkesin güncel kilosu ve hedef kiloları yer alır...39 yaşındayım, evliyim, son 10 aydır evdeyim, çalışmıyorum...ilk hedefim 74 kg olmak sonraysa 68 olmak....
charlotte eden diyeti nasıl bir diyet? neler var ömenüde mesela?
tamam canım biz genel olarak salı günü tartılıyoruz, haftada 1 kez... salı olmasının sebebi de haftasonu kaçamak yapılabiliyor diyetin ilerleyen zamanlarında pazartesi telafi edip salı normal kilomuzu görüyoruz...Wooww baya kilo vermişsin ve hedefin de çok güzel başarılar dilerim
Ben her akşam uğrarım buraya. ben her sabah tartılıyorum.
dün koca gün sadece bunu mu yazdınnnn??? iyi misin kuzum, merak ettim bak şimdi...Kızlaaaaaarrrrrr
Tamam okurum tabiki de kaçırmam. O zaman bende size uyum sağlayarak her salı kilomu yazarım buraya. Benim yaptığım diyet Charlotte Eden. Pek bişey yemek mümkün değil. Sadece o markanın ürünleri. Zor bi diyet ama işe yarıyor gibi. Şuan bişey yemedim. İş yerine gidince hazırlicamtamam canım biz genel olarak salı günü tartılıyoruz, haftada 1 kez... salı olmasının sebebi de haftasonu kaçamak yapılabiliyor diyetin ilerleyen zamanlarında pazartesi telafi edip salı normal kilomuzu görüyoruz...
akşamları uğradığında lütfen yazışmalaraı oku, çünkü okumazsan topikten koparsın, motive edemeyiz seni...
menünü ve gün içinde varsa yaptığın sporu yaz mutlaka, gün içinde de fırsat buldukça gel aramıza...
tamam canım süper, haydi sana da kolay gelsin o halde... sabırlı olunca gidiyor kilolar kolaylıkla...Tamam okurum tabiki de kaçırmam. O zaman bende size uyum sağlayarak her salı kilomu yazarım buraya. Benim yaptığım diyet Charlotte Eden. Pek bişey yemek mümkün değil. Sadece o markanın ürünleri. Zor bi diyet ama işe yarıyor gibi. Şuan bişey yemedim. İş yerine gidince hazırlicam