Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
günaydın tatlışım, ben sana protein ekmeği tarifini yazayım yap bunu lütfen, işe götürmen de çok kolay olacak..çok kolay yapımı...

protein ekmek tarifi; 3 yumurta beyazlarıni ayırıp bir çimdik tuz ile mikserle çırp ama çok çırpılacak koyu olacak, kabı çevirince dokulmeyecek kadar katı...

Ayırdığın sariların içine ,100 Gr labne peynir, ben birazda lor karıştırıyorum, bir de 1 PK kabartma tozu, çatalla iyice ez,karıştır.

Sonra bu karışımı köpürttüğün yumurta beyazlarının içine dök ama çok yavaş alttan karıştır, köpük sönmeyecek şekilde kibar kibar karıştırıp yağlı kağıt üzerine fırın tepsisine yaklaşık 5 parça olacak şekilde dağıt,

160 derece onceden ısıtılmış fırına sok, 15 dk sonra altı üstü kızarınca çıkar ve yeeee

ooooohh afiyet olsun :)

bugün keyifsiz gibisin sanki zinnia canım?? bana mı öyle geldi? canını sıkan bir şey yoktur inşallah

Evet canımmm pzt çok keyifli başladım dün zordu açlık haricinde işte olmak zordu
Şirket zor bir dönemden geçiyor, normalde kış döneminde işler yavaşlar bizim sektörde üzerine bir de ekonomik krizler vs eklenince ciddi zor bir döneme girdik.
Aslında 4 aydır devam eden bir durum bu ve kendi işim haricinde başka işlere bakmak zorunda olmak ve kendi işimi yapamamak beni üzüyor geriyor,
Bekleme sürecindeyiz şu an, hani yapabildiğin her şeyi yapar elindekileri ortaya koyar geri çekilir ve beklersin ya işte öyle....

İzin aldım dedim ya ahh keşke 1 ay olsa idi o izin...

Fakat iyi ki üye oldum tekrardan ve sizi buldum

canımsın farkettim hemen moralinin düşük olduğunu...
diyette zorlanıyorsan eksik bir şeyler yapıyorsun demektir, hemen bunu bi düzenleyip toparlayalım..bugün iş yerinde menüde ne var mesela? seninde 1 haftayı geçti artık ufak bir ödül ile hem kendini ödüllendir hem biraz psikolojini toparlayalım...

çalışmak hem çok keyifli hem de bazen çok can sıkıcı olabiliyor..ben de 18 yıl boyunca çalıştım ve inan 3 gün üstüste izin yapmadım diyebilirim..istifa eder ayrılırdım bi iş yerinden 2 gün sonra başka bir yerde başlardım... o aralarda bile izin yapma lüksüm olmadı açıkcası, hem tez canlılığımdan, hemen işe gireyim isteğimden, hem de para ihtiyacı yüzünden... sektörümden dolayı ne bayram tatili yaptım yıllarca ne yılbaşında evde olabildim, çok zordu benim için..Allah bereket versin karşılığını da aldım ama tükendim artık...çocuk yapmadık sırf benim işlerim yüzünden, hep erteledik hayatımızı... son 10 aydır evdeyim...kendimi oyalayacak bir şeyler bulup vaktimi güzel geçirmeye çalışıyorum ama bazen de özlüyorum aktif çalışma hayatını...

özel sektör maalesef öyle, henüz sadece kendi işini yapanı hiç görmedim..her zaman 3-4 kişinin işi üzerime yığılmıştır çalıştığım dönemde...

derin bir nefes al, kahvaltını yapmadıysan yap artık...hayatta her şey kısmet, hiç kasma kendini, insanın kısmetinde yoksa eğer dayak bile yiyemez bu hayatta...biraz oluruna bırakıp izle bence

Tekrardan merhaba kizlar 55 dakalim yurusumu yapdim ohhhhh hafiledim tabiki aclikdan gebermek uzreyim
Simdi gec olsada kahvalti yapiyorum kahvaltim bu gun hafif olcakdir.
2 ceviz ici yedim ardindan da 2kasik yulaf isti suda istatdim bir tatli kasiki bal acazikda keten tohmu katdim onu yiyorum

Ay bacaklarim yaniyor.
Hafiften isindim 5dakka sonra hizli yurudum ortalarda 10 daka kowdum kosu bandindaki 8 hizla sonra yendim 6 dan yukari hizlarda indim kalktim hizli yurudum sonra 10 daka kala hafif geziyle sogudum toplam surem 55 dakika
süppersin, ayaklarına sağlık, ben de saat 11:00 de çıkacağım koşu bandına...

ohhhh günün en güzel sözü, maşallahhhh

no_name_ artık nerde ne yapıyorum ne yiyip içiyorum hepsini çözdün canım arkadaşımmm:)
yeni kalktım camış gibi uyuyom ben nolcak ya böyle
dün gece eşime nar sıktım, şu an mutfak savaş alanı gibi...
çamaşır yıkayacam daha. senin allah bilir kaçıncı parti kuruyan, ütü bile yapmışsındır:)
artanları birleştirip yeni bir yemek yapman çok güzel olmuş afiyet olsunnn.
su da var artık, bugün seni tutana aşkolsun

Canımm bende ilk kez kış dönemimde izin kullandım, çocuğum daha 3 yaşında idi bir önceki firmamda yurtdışı git gel vs, çokk zor sıkı çalışma dönemlerim oldu zaman zaman.

Neyse evet bugün yumurta kokutmayayım diye yanıma almadım maalesef hem onun yerine hem de arada acıkırsam diye ceviz alayım diyorum 1 çay bardağı ceviz yesem mesela ne dersin?
Fazla olur mu gün içerisinde?
Veya önerin ne olur?
Şirket yemeğine bulaşmayayım hiç yemekhaneye inmek istemiyorum bu hafta

Ay bacaklarim yaniyor.
Hafiften isindim 5dakka sonra hizli yurudum ortalarda 10 daka kowdum kosu bandindaki 8 hizla sonra yendim 6 dan yukari hizlarda indim kalktim hizli yurudum sonra 10 daka kala hafif geziyle sogudum toplam surem 55 dakika
çok azimlisin maşallah ya

Valla çok beğendim tavuklu yapmanı ben de yapacağım, hatta kapuskayı hep yapayım diyorum her hafta ara ara yerim ne dersin dostum?

canım ne yapacan özel sektör böyle maalesef...

ceviz 3 adetten fazla yeme zaten cağ bardağı daha fazla almaz herhalde..şu protein ekmeğini zorla yaptıracağım sana, bi dene lütfen, yanında çok pratik olacak...

tavuk salatası yapsan hem kokmaz, hem doyurucu, hem lezzetli hem de az kalorili ?
haşlanmış tavuk, kırmızı ve yeşil biber, limon, yeşilliklerden ne varsa bolca karıştır

ohhhh günün en güzel sözü, maşallahhhh
Canim cox sagol tatlim sanada kolay gelsin ya spor cox iyi geldi sabah sabah usenirdim yapmaya amma dedim Gunel seni kim tutaryuru sali gunu tartilcan ya eskiyi gormesen kafani duvara vurmakdansa sporunu yap ya ben bazen kendimle boyle konusurum .sakin ha delidir demeyin

Canımm bende sabah sporlarına başlamak istiyorum
Şu gün ışıması artık başlasın karanlık kalksın offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…