süppersin maşallah, aynen devammmmKaçakmakların ardından tartıldım hala 61 kiloyum.
Akşam yemeğim dün getirdiğim mangalda pişmiş tavuktan 3 parça ve avakadolu salataydı.
Annem pazardan tazecik biberler almış. Boyutları ceviz kadar böyle tek atımlık. Yarın içinde biber dolması yaptım. İç harcını pirinç ve bulguru karıştırarak yaptım.
ha canıımmmmmm????Kızlaaaaaarrrrrr
aynen ben de neden neden çok içiyommm diye araştırıp durdum testler vsAnnemde senin kadar çok su içiyor. Diyetisyene gittiği dönemde diyetisyen ona günde 2 lt su içeceksin dedi. Annem içiyorum dese de o inanmadı. Elinde 1.5 litrelik su şişesi olsun o sayede ölçmüş olursun dedi. Saat öğlen 1 bile olmamıştı annem 1.5 litrelik su şişesinden 3 tane bitirdi sonra saymayı bıraktık
Normalde bu kadar çok su içilmeside zararlı böbrekleri çok yorar. Hatta zehirlenmelere bile sebebiyet veriyor. Allah esirgesin bu şekilde ölen kaç kişi mevcut. Tabi bu durum kişiden kişiye değişiyor. Demekki annemin bünyesininde senin bünyeninde su ihtiyacı çok fazla
süppersin maşalllahhhh, aynen devam inşallahhhh ;Bugünkü menü
SABAH : 2 yumurta
ÖGLEDEN SONRA MİDEM KAZİNDİ BİRAZ armutun yarısını yedim
AKŞAM: bol soğanlı kıymalı 3 yumurta
Bir kase yoğurt
Gün içinde 2 litre su tüketildi ve bir bardak yeşilçay icildi... :)
okumaktan fenalık geldi di mi? :Kızlaaaaaarrrrrr
Sence zayifliycakmiyim :)süppersin maşalllahhhh, aynen devam inşallahhhh ;
evet canım, hem de çok kısa sürede, bu şekilde devam edersen yolun sonu yakın, emin olSence zayifliycakmiyim :)
Bana da öyle geldiBugün sanki tüm kızlar birbirinden daha çok dikkat etmiş
severim laaaa biziiiiiiiiiiiiiii
Ay ınş ya şu 10kiloyu bi versem hayırlısıyla 2 ayda ne güzel olcak ondan sonra biraz korumaya geçip gene 5kilo daha ver cem inssevet canım, hem de çok kısa sürede, bu şekilde devam edersen yolun sonu yakın, emin ol
Ahh nerdeee, benim çok zor artık ödem gitti, yağ yakmak gerek bundan sonraSalı gününe kadar hepimiz şöyle en az 3-4 kg versek ne güzel olurdu ya
Supper yav maşallah bugün acayipiz hepimiz deBugünkü menüm
Sabah 8de limonlu sirkeli su
10da 2 yumurta haşlanmış bol yeşillik 15 zeytin 1 portakal 2 ceviz
Aralarda kahve yeşil çay
Akşam salata 1parça tavuk göysü ayran acıbiber spor henüz yok 4 lt su
Salı gününe kadar miSalı gününe kadar hepimiz şöyle en az 3-4 kg versek ne güzel olurdu ya
2 kiloyada. Razıyım ama nerdeSalı gününe kadar hepimiz şöyle en az 3-4 kg versek ne güzel olurdu ya