Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
İyi süper korkmuştum bozdum diyeceksin diye :p
Heyecan yaratmak için söylemedim :KK70: bugün 500cal almışım ama karbonhidrat 50 şimdi cal yukseltsem karbonhidratta yukseltcek bu gunluk böyle olsa bisey olurmu ? Tıka basa da doydum vallahs

Heyecan yaratmak için söylemedim :KK70: bugün 500cal almışım ama karbonhidrat 50 şimdi cal yukseltsem karbonhidratta yukseltcek bu gunluk böyle olsa bisey olurmu ? Tıka basa da doydum vallahs
Bir şey olmaz, ne olacak :KK66: ama çok sık olmamalı, dün öyle oldu,bugün böyle oldu derken ipin ucu kaçabilir..Bak ben pazarı telafi edebilmek için 2 gündür açlıktan ağlamak üzereyim..

Bir şey olmaz, ne olacak :KK66: ama çok sık olmamalı, dün öyle oldu,bugün böyle oldu derken ipin ucu kaçabilir..Bak ben pazarı telafi edebilmek için 2 gündür açlıktan ağlamak üzereyim..
O zaman yarin da açlıktan kivranayim bugün olduğu gibi dünü telafi ederim binevi :KK70:

Kızlarrrrrrrrrrr
eve zor attım kendimi
zor bir gün oldu öğleden sonrası benim için.
Ders oldu bana bu ama
Bir daha az götürmeyeceğim yanımda yemeğimi vs.

Eve gldim kızım evde normalde bu hafta babası ile bizim ofiste geçireceklerdi.
Akşam yemeğini de ofiste halledeceklerdi.
İçeri girdim aç mısın yavrum; evet anne ama yoksa bir şey yemeyebilirim dedi :KK43:
kurban olduğumm.:KK200:
Neyse kızdım söylendim eşime eve bırakmadan yedir çocuğa bir şeyler, haksız mıyım:63:
özellikle bu hafta beni idare et dedim ona.
Allahtan bzulukta köftelerim vardı çıkarttım ızgara yaptım ama elim ayağım titriyor desem yeri haaa
Attım ağzıma 1 tane pişmiş pişmemiş bakmadan.:kk77:

O rahatlattı beni, sonra koydum onun yemeğini, bulaşıkları boşalttım vs,
KApuska attım ocağa yine ocağa derken altını açmadım, çünkü maydanozum yok, kıyma da yok vs,
Eşime gelirken al dedim ama sadece maydanoz, kıymayı buzluktan çıkartmaya üşendim.

Her ne ise

Vee niahyet kapuskam ve ben başbaşayız:kk77:

Kaçakmakların ardından tartıldım hala 61 kiloyum. :21:
Akşam yemeğim dün getirdiğim mangalda pişmiş tavuktan 3 parça ve avakadolu salataydı.

Annem pazardan tazecik biberler almış. Boyutları ceviz kadar böyle tek atımlık. Yarın içinde biber dolması yaptım. İç harcını pirinç ve bulguru karıştırarak yaptım.

Kaçakmakların ardından tartıldım hala 61 kiloyum. :21:
Akşam yemeğim dün getirdiğim mangalda pişmiş tavuktan 3 parça ve avakadolu salataydı.

Annem pazardan tazecik biberler almış. Boyutları ceviz kadar böyle tek atımlık. Yarın içinde biber dolması yaptım. İç harcını pirinç ve bulguru karıştırarak yaptım.
Anneninde seninde ellerinize sağlık canımm

Menüm: sabah:8 zeytin+1 haşlanmış yumurta+6 top peynir ( toplar başparmak büyüklüğünde)
öğle:1 tabak kapuska+1 büyük bardak ayran
akşam: 1 tabak kapuska+1 ızgara köfte
1 çatal ıslak kek ( kahvaltı çatalı)
su: 5,5 lt
spor: yok henüz sanırım olmayacakta bugün.

Annemde senin kadar çok su içiyor. Diyetisyene gittiği dönemde diyetisyen ona günde 2 lt su içeceksin dedi. Annem içiyorum dese de o inanmadı. Elinde 1.5 litrelik su şişesi olsun o sayede ölçmüş olursun dedi. Saat öğlen 1 bile olmamıştı annem 1.5 litrelik su şişesinden 3 tane bitirdi sonra saymayı bıraktık :KK70:

Normalde bu kadar çok su içilmeside zararlı böbrekleri çok yorar. Hatta zehirlenmelere bile sebebiyet veriyor. Allah esirgesin bu şekilde ölen kaç kişi mevcut. Tabi bu durum kişiden kişiye değişiyor. Demekki annemin bünyesininde senin bünyeninde su ihtiyacı çok fazla

bugünkü menüm:

saat: 12:00 ....2 adet yumurta ile lor peynirli yağsız, tuzsuz omlet + 1 bardak süt

saat: 17:30.... haşlanmış tavuk göğsü 1 adet ufak parça+ derisiz but haşlanmış+ 1 kase naneli, acı pul biberli yoğurt

17.30 da mutfk kapandı,aç mıyım açım lakin bundan sonra ağzıma sakız bile girmeyecek, sabah ola hayrola :KK66:

spor su kesintisinden dolayı olamadı maalesef :KK43:

X