- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
İyi süper korkmuştum bozdum diyeceksin diyeBol soganli kıymalı yumurta 1kase yoğurt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi süper korkmuştum bozdum diyeceksin diyeBol soganli kıymalı yumurta 1kase yoğurt
Heyecan yaratmak için söylemedim bugün 500cal almışım ama karbonhidrat 50 şimdi cal yukseltsem karbonhidratta yukseltcek bu gunluk böyle olsa bisey olurmu ? Tıka basa da doydum vallahsİyi süper korkmuştum bozdum diyeceksin diye
Bir şey olmaz, ne olacak ama çok sık olmamalı, dün öyle oldu,bugün böyle oldu derken ipin ucu kaçabilir..Bak ben pazarı telafi edebilmek için 2 gündür açlıktan ağlamak üzereyim..Heyecan yaratmak için söylemedim bugün 500cal almışım ama karbonhidrat 50 şimdi cal yukseltsem karbonhidratta yukseltcek bu gunluk böyle olsa bisey olurmu ? Tıka basa da doydum vallahs
O zaman yarin da açlıktan kivranayim bugün olduğu gibi dünü telafi ederim bineviBir şey olmaz, ne olacak ama çok sık olmamalı, dün öyle oldu,bugün böyle oldu derken ipin ucu kaçabilir..Bak ben pazarı telafi edebilmek için 2 gündür açlıktan ağlamak üzereyim..
MerhabaHeyecan yaratmak için söylemedim bugün 500cal almışım ama karbonhidrat 50 şimdi cal yukseltsem karbonhidratta yukseltcek bu gunluk böyle olsa bisey olurmu ? Tıka basa da doydum vallahs
Ne bilim yazdığını pek görmedim :)Merhaba
Canim ben zaten burdayim
Ya bugun de dunde hep bu topikde yazdim canim belki rastlamadinNe bilim yazdığını pek görmedim :)
Ben biraz göbek attım ok dr :)e bu gun onkadar haraketli kecdi ki hic spor yapamadim simdi yarim saat pilates yapsami acaba hic spor yapamadim bugun .
Kizlar spor yapdinizmi bugun
Anneninde seninde ellerinize sağlık canımmKaçakmakların ardından tartıldım hala 61 kiloyum.
Akşam yemeğim dün getirdiğim mangalda pişmiş tavuktan 3 parça ve avakadolu salataydı.
Annem pazardan tazecik biberler almış. Boyutları ceviz kadar böyle tek atımlık. Yarın içinde biber dolması yaptım. İç harcını pirinç ve bulguru karıştırarak yaptım.
Teşekkür ederim :)Anneninde seninde ellerinize sağlık canımm
Menüm: sabah:8 zeytin+1 haşlanmış yumurta+6 top peynir ( toplar başparmak büyüklüğünde)
öğle:1 tabak kapuska+1 büyük bardak ayran
akşam: 1 tabak kapuska+1 ızgara köfte
1 çatal ıslak kek ( kahvaltı çatalı)
su: 5,5 lt
spor: yok henüz sanırım olmayacakta bugün.
sular şimdi geldi be kuzuuu, bulaşıklara giriştim, makinaya çamaşır attım, oturuyorum köşemdeNerdesiniz kıızzzlaaaarrrr
dizi mi seyrediyonuzzzzz