Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Üzüldüm canım yaa, demekki senin bünyeye aykırı ...Gerçi lahana başlarda gaz ve şişkinlik de yapıyor belki ondan aldın desem , sonradan kiloların düşmesi lazımdı...Çünkü çok düşük kalorili bir diyet olmuş oluyor..Bakalım ben verebilecek miyim bu hafta kilo...

Tarifi detaylı ve uzuuun uzun yazdım,msj attım sana canım...
Ooff bilemiyorum :110:
Teşekkür ederim canım.kolay gelsin sana.:KK50:

Canimmmm çok az bu liste , böyle hemen sıkılır 3-5 gün sonra bırakır, bırakınca kilo alırsın..Hiç sebze ve et yok..Sen buna ton balıklı salata,haşlanmış tavuk, ızgara köfte gibi seçenekler ilave et bence..saglikli ve sürdürülebilir olmamış..Ayrıca enerjin çok düşer tatlım..
öyle yapayım canım haklısın ölüm orucu gibi olmuş bu:)

günaydınlar:)
eşimi uğurladım işe. ben gittikten sonra uyuyacaksın dimi dedi gülerek. gıcık. hava daha aydınlanmadı bile napim dans mı edeyim uyumayıp :olamaz:

bugün diyete kati suretle başlıyorum. planım şu:
kahvaltı: haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, portakal suyu
öğle: yağsız 1 kase çorba, yoğurt
akşam: pul biberli ve limonlu yoğurt
Az sonra markete gidip tavuk göğüs, marul,yoğurt vs alacağım..Merak etme tatlim :KK66:

latiyya latiyya bi de çok dikkat ediyorum kilo vermek isteyenler çoğunlukla akrep..Bi orta noktamız yok ki, her şeyi dorukta yaşayacağız :KK66: ya sonuna kadar camis gibi yiyecegiz ya da ölüm orucu. Bi de sabırsız yapımızdan dolayı hemen verilecek o kilo! Öyle 1 yıl falan sabretmek dogamizda yok :p

latiyya latiyya bi de çok dikkat ediyorum kilo vermek isteyenler çoğunlukla akrep..Bi orta noktamız yok ki, her şeyi dorukta yaşayacağız :KK66: ya sonuna kadar camis gibi yiyecegiz ya da ölüm orucu. Bi de sabırsız yapımızdan dolayı hemen verilecek o kilo! Öyle 1 yıl falan sabretmek dogamizda yok :p
aynen öyle canım ya:)) zor iş akrep olmak:) hee o 1 yılda verilecek olan kiloyu 1 ayda veririz biz:)) ama akrep kararlıdır. kafaya koyarsa yapar.

Akşam 18:00 de yemeğimi yedim, mutfak kapandı..Bu akşam menüm 2 adet derisiz tavuk incik, 1 kase cacık..

Gunaydinlarrr, diyetin 6. Gününe merhaba :KK66: oldukça iyi gitmekte diyetim..Dün akşam sadece 1 muz ile ilk kaçamağımı yapmış bulunmaktayım :KK66: esimin zoruyla oldu o da :eek: bu sabah yine oldukça tok uyandım..Bu pazartesi tartıya çıkacağım, aslında pazartesi 1 ay olacak diyete başlayalı..Ama bunun 1 haftası yenildi icildi..Yemeseydim güzel kilo kaybı olacaktı..Bakalım pazartesi tartıda ne göreceğim..
Spor ekleyememem kötü oldu. Aslında koşu bandına çıkardım ama silikonu bitmiş çıkmak istemedim,sipariş verdim bir kaç güne gelir ve ben önümüzdeki hafta aktif spora baslarim inşallah...

günaydın:) kaç kilo kaybın olacak çok merak ediyorum. ben de dün akşam sadece limonlu ve pul biberli yoğurt yedim. gece acımdan kıvrandım ama olsun. dün salak gibi banyodan sonra saçım ıslak yattım. şimdi baş ve boğaz ağrısı eşliğinde uzanıyorum.

günaydın:) kaç kilo kaybın olacak çok merak ediyorum. ben de dün akşam sadece limonlu ve pul biberli yoğurt yedim. gece acımdan kıvrandım ama olsun. dün salak gibi banyodan sonra saçım ıslak yattım. şimdi baş ve boğaz ağrısı eşliğinde uzanıyorum.
Ooo geçmiş olsun tatlim, hava soğuk kurutmadan yatmamali...Ben de meraktayim bozmamis olsaydım 3 haftada 8 kg gitmişti bozunca hemen 3 günde 3 kg geri gelmişti, tahminimce gelen o 3 kg gider ve 1 ayı hiç sporsuz 8 kg ile kapatırım gibi geliyor...Bunlar biliyorsun hamilelikte gelen kilolardi...Yeni gelen kolay gidiyor...Önemli olan bundan sonrası...Spor yapmazsam 1 gram bile gitmez artık.

sağol canım. 8 kilo çok iyi. spor yaparsın ya, bak havalar da iyi gidiyor dışarda yürüyüş yapabilirsin 1 saat kadar. 8 kilo gidince kaç kilo oluyorsun? ben o kadar versem dal gibi olurum ya ah ahh..

sağol canım. 8 kilo çok iyi. spor yaparsın ya, bak havalar da iyi gidiyor dışarda yürüyüş yapabilirsin 1 saat kadar. 8 kilo gidince kaç kilo oluyorsun? ben o kadar versem dal gibi olurum ya ah ahh..
Hahahaaaa, kilo çok olunca çok kolay gidiyor tatlım hep söylerim 16 kiloyu 2 ayda verdim de kalan 6 kiloyu 4 ayda verebildim deli gibi spor ve diyetle..Kilo azsa çok zor gidiyor..İlk 92 ile başlamıştım, 84 e inmiş olucam..Hedefim kısa vadede 74 olmak, kendimi en iyi hissettiğim kilo ise 68...Ama 68 e ulaşmak biraz zaman alacaktır, 74 u 1-2 aya görürüm Allah'ın izni ile...

X