Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim deee, yine bitiyor şarjyatağımın yanında priz olaydı leleleleleeee
Hiç böyle düşünmemiştim :/Yemenin sonu yokki, ye ye nereye kadar..Senin bedenin çöp bidonu mu? Ne buldun sa içine atacak?
ben çıkıyom. üşüdüm sobayı çalıştırmam lazım 1 tane priz var:/ iyi geceler yarın görüşürüzBenim deee, yine bitiyor şarj
İyi geceler kuzum, ben de sarja takacağım teli..ben çıkıyom. üşüdüm sobayı çalıştırmam lazım 1 tane priz var:/ iyi geceler yarın görüşürüz
Canim dikkat et kendine, diyetine de..Bozma moralini, kontrolünü yitirme, fırsat buldukça da gel..Hiç böyle düşünmemiştim :/
Bence kiprik diplerin ağrırhee yarın da başım ağırır
Tatlim yuzu yuz soz desede is sende bitiyo sen kendin kendini motive et de ki sen bunubasarirsin.Evde tartı yok fırsat buldukça eczaneye gidiyorum yada eşimin ablasına
Önce kafanda bitir canım artık bu kilo olmayacagım diye aklına yaz tatilini getir nasıl bir kilıda olmak istiyosun yazın onu düşün istikrarlı olKızlar bugün diyeti bozdum biraz Nutella biraz cips biraz benim o gömüldümde gömüldüm yapamıyorum ben ya bırakayım en iyisi
annem 52 deyip duruyorKizimmm var ya iradene sağlık, sen bu iradeyle 58 i bile görürsün,maşallah vallahi
Bizim mart kedisi olsa gömdüydü çoktan latiyya
keyfini sür özleyene kadar canımcıımmmmanamm kocam yok ya la
Harikasin yaaaaevet bunu dediğin çok iyi olduuu bişey yicegim zaman sizi yan odada gibi düşüncem bu lafını hiç unutmycam bişey yicegim zaman hep bu lafın gelcek aklıma emin ol śöz veriyorum size gerçekten söz veriyorum kızlar sonunda 60kilo oldum müjdesini veri cem size en fazla 2 buçuk ay sonra ınş amaannn azmim tavan yaptiii kim tutar beni yemiyorum yemiyceeemmmmmmmCilekli Turtam baaaaa bakkk baaaaaaaaaaaaaaa
o güzel yüzüne yakışacak popon olacak duyuyon mu beniiiiii
o kocana benden selam söyle güzel kızı almış çekecek derdini keyfi bilir.
Almayaydı seni şişman çirkin bir kız alaydı allaaaah allaahhh
bak canım internet yok sizden ayrı kalıyorum diye düşünme
biz yan odadayız mesela
ya da yemek yerken konuş içinden bizimle
anammm bacımmm bunu yiiiim miiii diye sor mesela
ya da canımm şunun tarifi nasıldı bir daha söyler misin rica etsem en hafif şekli ile yapıp yiyeyim
konuş bizimle
öpüyorum güzel gözlerinden,
nutellayı da eşine ver yesin o
sağlık için her şey önce bunu unutmasın bir de
Maşallah azmine hiç bitmesin ınşHayırlı geceler kızlar akşam sporumu ysptım 40dk 5.5 km ayranımı içtim bugün bitti şimdi çocukları uyutup uyku vakti gelcek benim için iyiki varsınız canlar azmim tavan yapmış durumda
Ne yapalım, sağlık olsun,bi seferden bir şey olmazCilekli Turtam dan sonra utanarak söylüyorum ama bende diyeti bozdum kızlar
Aksam yemeginde
2 parca tavuk göğsü
Minicik et
1 kase salata
2 cay bardagı ayran ictim
Ama sonrasında;
5 tane cikolata kaplı antep fıstıgı
4 tanede kestane yedim
Tartıda az düsük görünce kiloyu ona güvendim sanırım. Yarın daha dikkatli olucam inşallah