çok sevindim canımmm evi bulmanaİyi akşamlar kızlar, sizi çok özledim
Ev bulduk pazar günü tam istediğim gibi şu yeni keşfettiğimiz mahallede güzel bi yer yatak odası biraz küçük ama boş bi odam kalıyor çok sıkışık olursa yatak odası, boş odayı giyinme odası yapmayı dolabı oraya koymayı düşünüyorum. Bugün yine eşya topladım o kadar yoruldum ki anlatamam size, bide reglim. Gurbette olmanın bir zorluğunu daha yaşıyorum, yardım edebilecek kimsem yok reglinde etkisiyle yorgunluk telaş aşırı duygusalım. Ama geçicek az kaldı, hafta içi 2 odayı boya yapıcaz biraz kirli geldi bana cumartesi pazarda taşınıcaz sonra yerleşip ertesi hafta bayrama önce kayınvalidemlere ordan ailemin yanına geçicem ve düğün telaşı 15 gün anneme yardım edicem yani yoğunluk yine bitmiyor yorgunlukda tabi :)
@zinnia yok kuzum ses çıkmadı hiç aramadı zaten, işte bakmıyorum bu aralar düğün sonrasına kaldı artık :) seni çok merak ediyorum azmine hayranım
Bende kendi çapımda evde spor yapıyorum dambıl ve pilates topu aldım baya inceldim sanırım herkes farkediyor :)
@sempatik_kiz canım zaten o iş konusu büyük muamma, herkes deneyimli eleman arıyor ama nasıl deneyim edineceğimizi bilen yok :) hayırlısı olsun umarım bulursun.
@gunel huseyinzadeh canım ramazanda yavaş gitmesi normal oruç tutuyorsan, olsun gitsinde gram gram gitsin :)
Bizimde yüksek ihtimalle öyle olacak yatak odası giyinme odası şeklinde çünkü biraz minik oda ama salon fazla büyük mutfakta geniş benim içinde önemli olan onlardı zaten :)çok sevindim canımmm evi bulmana
giyinme odanaı ayır çokk daha güzel olur
benimde öyle ki yatak odası kocaman olduğu halde
bu yaşlarda kendini zorla verdiğin kadar ver kuzumm
her türlü şu yazı vererek atlat canımm
kışa kilolar gitmiş başlayalım
kışında veririz buradayız kopmayalım ara versekde sakın
severim seniiBizimde yüksek ihtimalle öyle olacak yatak odası giyinme odası şeklinde çünkü biraz minik oda ama salon fazla büyük mutfakta geniş benim içinde önemli olan onlardı zaten :)
Bırakmıycam kuzum zaten bırakmam bayramda 1-2 tatlı yiycem kendime ödül sonra devam fazlasıda yok o kadarcık :)
Ne desem bilemedim. Gerçekten çok zor bir durum.Kizlar anlayacaginiz hayatimda şukur etdiyim tek sey kizlarimdir eşimlede cok anlaşilmazliklar yaşiyoruz .
Sahura kalkarken kendimle bas basa kalkyorum sanki insan oglu hayatda hatalar yapiyor amma rabbimim bundan beter hatadan korusun.
Eşimin yerli yersiz kiskancliklari beni sonn heedde getiriyorbazen kendime diyorum ulan bu kadar cileyi neden cekiyorsun yenede cocuklara keciyorum diyorum kiz cocuklaridi babasiz buyumesinler .
Yoksa asla eşilme kafa dengrmizde uyuşmuyor.
Ben hayatimda bir kez hata yapdim.oda eşimle evlendiyim gunu onu secerekden
Kendi kendimi mutsuzluga giden yolu secdim .
6 senedir evliyiz beni 6 sende cok yordu o kadar sey var ki anlatamiyorum hic kimseye bakiyorum da ne ailelerimiz bir birine dengdi ne kendimiz .
Ben kacarak evlendim.
Desemki severekden evlendim yalan olur başkasina inad olsun deye evlilik yapdim kizlar ben hayatimda oyle bir hata yapdim ki eşimi evlenecek adam deye secerekden.
Peki desenize hecmi iyi gunuz yokdurmu var amma kotu gunlerimiz daha cokdu.
Kendimi o kadar sucluyorum ki eşimi kendime ceza olarakdan goruyorum .
Cocuklar babasiz buyumesin diyerekden kendimi yanar atese atiyorum.
Bu mubarek gunlerde o kadar sikintilar keciriyorum ki anlat anlat bitmez burda yureyimi boşaladarakdan sanki hafifliyoru
Kuzuumm sıkma canını her evlilikte sorunlar oluyor illa ki. Ama bu sorunlar sürekliyse problem oluyor işte. Alllah sana sabır versin canım çocukların var onların mutluluğu için eşinle iyi anlaşmaya çalış. Mutlu ailede büyüyen çocuklar daha mutlu oluyorKizlar anlayacaginiz hayatimda şukur etdiyim tek sey kizlarimdir eşimlede cok anlaşilmazliklar yaşiyoruz .
Sahura kalkarken kendimle bas basa kalkyorum sanki insan oglu hayatda hatalar yapiyor amma rabbimim bundan beter hatadan korusun.
Eşimin yerli yersiz kiskancliklari beni sonn heedde getiriyorbazen kendime diyorum ulan bu kadar cileyi neden cekiyorsun yenede cocuklara keciyorum diyorum kiz cocuklaridi babasiz buyumesinler .
Yoksa asla eşilme kafa dengrmizde uyuşmuyor.
Ben hayatimda bir kez hata yapdim.oda eşimle evlendiyim gunu onu secerekden
Kendi kendimi mutsuzluga giden yolu secdim .
6 senedir evliyiz beni 6 sende cok yordu o kadar sey var ki anlatamiyorum hic kimseye bakiyorum da ne ailelerimiz bir birine dengdi ne kendimiz .
Ben kacarak evlendim.
Desemki severekden evlendim yalan olur başkasina inad olsun deye evlilik yapdim kizlar ben hayatimda oyle bir hata yapdim ki eşimi evlenecek adam deye secerekden.
Peki desenize hecmi iyi gunuz yokdurmu var amma kotu gunlerimiz daha cokdu.
Kendimi o kadar sucluyorum ki eşimi kendime ceza olarakdan goruyorum .
Cocuklar babasiz buyumesin diyerekden kendimi yanar atese atiyorum.
Bu mubarek gunlerde o kadar sikintilar keciriyorum ki anlat anlat bitmez burda yureyimi boşaladarakdan sanki hafifliyoru
Minnaağımmm çok sevindim rahatça taşınmanaGünaydııııınnnn
Cuma cumartesi yeni evimizi boyadık. Pazar günü de taşındık. O kadar yoruldum ki anlatamam. Sabah bi kalktm heryer heryerde paketlenmeyen bi dünya şey kalmış. Taşıma firmasından adamlar geldi. Dedim abi siz şurdan başlayın ben buraları topliyim. Sağolsunlar hiç gerek yok biz yaparız dediler. Kalan bardağımı tenceremi bile kolilediler ve çok ilgililerdi off pff bile demediler ki öncesinde bana sadece mobilya ve beyaz eşyayı paketliyoruz diye belirtmişlerdi ama sağolsunlar anlayışlıydılar. Taşınırken tencerede bi gün önceden yemek kalmıştı dolapta. Giderken komşuya veririm diye düşünüyordum aklımdan çıktı. Yeni eve gelince aklıma geldi dolabı bi açtım tencere öylece duruyor dökülmemiş bile. Pazartesi salıda yerleşme telaşıyla geçti ama hala bitmedi açılmayı bekleyen 3-5 kolim kaldı.
Sizi çok özledim
Bu arada sabah tarrıldım 90.3 çıktım. Bayrama 90 altı giricem :)
Allah yardımcı oldu kuzum valla ters gidecek bi çok durum bile bi anda yolunda gitti. Burdaki komşularımda baya sıcak kanlı hemen kucak açtılar bana. Yorgunlukta bayram sonrası azalıcak artık :)Minnaağımmm çok sevindim rahatça taşınmana
rahat derken tabii çok yoruldun ama Rabbim yanında olmuş her türlü.
90 kg haaa
vayyy beaaaaaaaaaaaaaaaaa
komşularının iyi olmasına sevindim canım.Allah yardımcı oldu kuzum valla ters gidecek bi çok durum bile bi anda yolunda gitti. Burdaki komşularımda baya sıcak kanlı hemen kucak açtılar bana. Yorgunlukta bayram sonrası azalıcak artık :)
Evet 90 oldum sonunda nasıl hafifledim anlatamam sanki 60 oldum
Sen napıosun canım spor nasıl gidiyor eve alıştın mı
Allah yardımcı oldu kuzum valla ters gidecek bi çok durum bile bi anda yolunda gitti. Burdaki komşularımda baya sıcak kanlı hemen kucak açtılar bana. Yorgunlukta bayram sonrası azalıcak artık :)
Evet 90 oldum sonunda nasıl hafifledim anlatamam sanki 60 oldum
Sen napıosun canım spor nasıl gidiyor eve alıştın mı[/
Bitanem yeni evinde iyi gunlerin cok olsun insallah guzel.mutlulukla oturun .
Evin hep ruzuli bereketli olsun canim benim