- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
103-104 falandım kuzum 13-14 kilo kadar gitti :)komşularının iyi olmasına sevindim canım.
kaç kg ile başlamıştın hatırlayamadım tam.
innşallah 60 lara inersin kuzumm
spor 15 ders bitti
15 ders daha yapabilirsem çokkk iyi olacak.
ağrı sızı vs yok
rahat yapıyorum
yani o an zorlanıyorum tabii ama sonrası adım atamama veya kas ağrısı vs olmuyor.
boyun ve sırt ağrılarım geçti o kadar mutluyum ki nltamam.
doktor naaabıyon diyorum hocaya.
ee diyetisyen gibi yediklerime karışıyor, fıtığımı duruşumu düzene soktu
üzerine bir de kiloyu düzene sokuyor daa ne diyeyim.
eve alıştım mı
ehhh
hava soğuk yağmurşu 3 gündür.
iş ilanı vs yok ramazandan dolayı.
bu durum kuzumun işine yradı.
Anneeee sen işe gitmesen mi artık ne dersin diyor zıpaaaaa
onu gezidr dolaştır arkadaşlarını ağırla vs vs derken gün bitiyor.
Günaydın cnm
Bende kilo almış olabilirim annemlerin evinde tartı yok ama bayramda kaçırdım biraz ve 15 gün kadar tartılamıycam. Aslında tartı varda yanlış tartıyor o yüzden emin olamıyorumBen burdayım.
Bayramda verdigim 5 kiloyu geri alıp tekrar 64 kilo oldum. Bu topiğe aylar önce geldigimdede bu kilodaydım.
2 ileri 1 geri ilerliyorum canıma tak etti artık
Yarından itibaten tekrar diyete başlıyorum
zinnia gelde bizde destek ol
Buralarda çok sıcak kuzum durulmuyor bende sporumu gece yapıyorum birazda olsa serin oluyorEşime hep diyorum aliş veriş yapanda salataliki bol al diye oda bana nispet yapar kimi gitmis yakinlikda koy var orda bana salatalik almiş hemde tam 10 kq .
Diyor hormonsuz ilacsiz koylulerin ekdiyi salatalik ye ye ye ne kadar yesen ye zayifla ben yenede alarim
Evimiz o kadar sicak oluyor ki anlayacaginiz spor yapmasamda ev işleri gorurkende baya ter atiyorum amma sporu ihmal etmiyorum bugun vaxtim olursa pilatesde yapcam