- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
Geçmiş olsun canım hayırdır ne hastalığı
Hemen başladın mı yine mizafirlere :)
kuzum nasıl gidiyor ev ve düğün hazırlığıGece hiç uyuyamadım desem yeridir
Dün yine tüm gün ev baktık bulduk sayılır 2 ev arasındayız eşimin servisi hangisine yakınca tutucaz bakalım bugün o servisle o bölgeye gidip bakıcak
Gece 12 gibi yattık eşim hemen uyudu bi horlamaya başladı aman allahım o nasıl bir ses hiç böyle yapmazdı döndüm durdum yatakta arada bi dürttüm susar diye susmadı beynimde de sürekli bişeyler durmadan düşünüyorum nasıl yapıcaz nasıl edicez hangi ev daha güzeldi diye düşünmesem uyurdm belkikıyamadımda sabah işe gidicek diye sonra 2:30 gibi uyandırdım uyuyamadım bi türlü diye sonra o 2-3 cümle kurunca biraz uykusu açıldı tekrar uyumaya çalışırken ben daldım gittim o sırada o beni uyandırdı evde birisi var diye
Kalktı heryeri kontrol etti, ben kimse yok daha uyuyalı 5 dk olmadı desemde kontrol etmeden duramadı, rüya gördü sanırım
3 gibi uyudum 7de kalktım.
Aslında problem az uyumak değil. Çok uykum geldi diye yatağa girip 3e kadar uyuyamamak
kuzum seçici olacaaksın tabiisempatik_kiz tekrar geçmiş olsun canım dikkat et yaz hastalıkları kıştan kötü oluyor bazen.
Eşime bende hala inanamıyorum kendi korktuğu yetmedi benimde aklımı aldı :) bide o benimdir ben uyuyamadım sayende falan dedim o sırada :)
zinnia kuzum ev hala arıyoruz eşim bıktı ben çok seçiciymişim bu çok uzak bu küçük bunun mutfağı dar bunda balkon yok gibi bir sürü bahane buldum. Son buludğumuz ev çok güzeldi ama alt katı dükkandı 2-3 arkadaşım ısınmaz orası deyince vazgeçtik ama cumartesi pazar full ev arayıp tutmamız lazım artık bahane yok. manayla bende buraları öğrendim eşim çalıştığı için gezemediğimiz çok yer vardı. bi mahalle keşfettim merkezden yürüyerek 20 dk falandır araba sesi yok gürültü yok kuşlar ağaçlar böcekler bayıldım bulursak ordan ev tutmak istiyorum. şimdi oturduğum yer merkezde cadde üstü ne ağaç kuş var ne gürültüden rahat edebiliyorsun
elbiseyi de eskişehirden bakmaya karar verdim bayramdan sonra düğüne kadar aileme yardım etmek için orda kalıcam muhtemelen ordan seçicem
Sporunu da merak ettim maşallah çok iyi gidiyorsun senin yaptığın sporun şu an bi ismi var mı pilates fitness gibi
Gunel hesenzade sevindim canım aman zor gelmesin sıcaklarda çok yorar yoksa Allah bi şekilde sabrını veriyor işte, menünde çok iyi afiyet olsun
Inşallah buluruz kuzum içime sinsin gerisi önemli değil :)kuzum seçici olacaaksın tabii
takılma eşinin söylediklerine
mutfağın balkonun rahat olsun
ama şu tarif ettiğin bölge çok güzelmiş
inşallah bulursun orada
ben fonsiyonel antrenman çalışıyorum canımm.
kas-kuvvet
yağ yakımı vs bu hafta başlayacak.
şu halatlar ağırlıklar kocaman kamyon lastikleri vs var ya onlar ile :)
fit to fat to fit diye bir program vardı hani
oradaki gibi benzer çalışmalar
ölçmüyorum canımmInşallah buluruz kuzum içime sinsin gerisi önemli değil :)
Kız baya baya kas yapıcaksn incelme var mı ölçseydin belini kalçanı kolunu bakalım aradaki farka :)
İyiyim cnm, kendime geldim artık. Ben DGS ile geçtiğim için okulum seneyede uzadı. 1. dönemden 3, ikinci dönemden 4 dersim var. Eğer bulunduğum yerde yaz okulu açılırsa, yaz okuluna gitmeyi düşünüyordum.kimsecikler yok
gerçi bens anki hep buradaymışım gibi
umarım hepiniz iyisinizdir.
no_name_ nasıl gidiyor yeni planın
@latıyya latişim sağlığın iyidir umarım,
gunel kızlar kreşe alıştı mı kreşin ilk dönemlerinde bu tür hastalıklar hep oluyor.
sempatik_kiz sınavlar bitti mi, en son griptin nasıl oldun, tatilde çalışacak mısın var mı bir planın
oinone27 canımm evini umarım en kısa sürede bulursun.
iş içinde dua ediyorum sana.
bu arada ses yok değil mi şu it heriften.
eğer ihtiyacın varsa çalış canımmİyiyim cnm, kendime geldim artık. Ben DGS ile geçtiğim için okulum seneyede uzadı. 1. dönemden 3, ikinci dönemden 4 dersim var. Eğer bulunduğum yerde yaz okulu açılırsa, yaz okuluna gitmeyi düşünüyordum.
Ama bir yandanda yaşım geçip gitti artık biran önce iş hayatınada atılmam lazım, okul her türlü seneye bitecek deyip deli gibi iş bakıyorum. Fakat deneyimsiz olduğum içinde iş bulamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum anlayacağın.
Dediğim gibi bende çalışmak istiyorum. Bakalım inşallah kendime göre bir iş bulurum. Okul bitince bende istiyorum yüksek lisans inşallah olur. sende tez zamanda bitirde kurtul bu tez olayındaneğer ihtiyacın varsa çalış canımm
bende uzattığım sene işe girmiştim
zorla bitirdim son sınıftan sadece 5 dersim kalmıştı.
şimdi yüksek lisans tez aşamasına geldim yaşı biliyon zaten :)
hadi inşaallah kuzummDediğim gibi bende çalışmak istiyorum. Bakalım inşallah kendime göre bir iş bulurum. Okul bitince bende istiyorum yüksek lisans inşallah olur. sende tez zamanda bitirde kurtul bu tez olayından
Allah kolaylık versin cnmhadi inşaallah kuzumm
hee makale okumaktan gözlerim pörtledi
1. kısmı hazırlamıştım kış döneminde
3. kısım anket olacak
2. kısım için devammm makale oku tez oku.........
Tatlim sen cevredekileri boş ver takma kafana insan oglu istedikden sonra yapamayacagi is yokdur sende basarirsin insalah.bende bugün başladım tekrar. 95 kiloyla kendime neler yapmışım ölçülerim berbat vücudumda 47 kilo yağ çıktı bunun 34 kilosu fazla yağ ve verilmesigerekiyor . bana klasik liste verildi ök geldi olisteden ama depo yağları çözdürmek için şartmış bakalım uyuyor muyum . bu arada pek destek olan köstek olunuyor genellikle aman boşver yapamazsın alıştı vücut vs annem bile inanmıyor o derece neyse sağır kurağa hikayesini bilir misiniz ;
Milyonlarca kurbağanın zirvesine kadar yarışacağı bir dağ varmış.. bu dağ öylesine dikmiş ki hiçkimse 1 tek kurbağanın bile başarabileceğine inanmıyormuş.
Yarış başlamış.. kurbağalardan düşen düşene.. aşağıdan sürekli tezahüratlar YAPAMAYACAKLAR BOŞA UĞRAŞMAYIN şeklinde... uzatmayayım tek bir kurbağa zirveye çıkmayı başarabilmiş! Ve o kurbağa SAĞIRmış!!
bende aynını yapıyorum sağır kurbayı uyguluyorum zaten çevre her bişeyinin içinde af edersiniz şey var töbe est. herkesin hayatına maydonozlar. buna bile karıştılar yahu yok niye kilo vercen k sen böyle de güzelsin ay kocaya mı gidiceksin yahu elinizin körü be benim herşeyden nce sağlığım söz konusu sonra kendi göz zevkimyok mu ben başkasının gözü bayram edecek diye mi zayıflıyorum ama muvaffak da olursam bi geçicem önlerinden şöyle salına salına ....