Aslında abiyeden hiç anlamam, sevmem de..düğünleri de sevmem ;( çok çok yakınlarıma zoraki giderim..Belimi seviyorum en ince orası bi bel oyuntum var en azından :)
Kısa değilde uzun şık bişey istiyorum straplez olmadığı sürece kolsuz olabilir yakasıda açık olabilir 1-2 model beğendim ama kararsız kaldım :)
Bence hepsi çok güzel kuzumYok ya uymadı o bana, aslında tam olarak tarzım su galiba
Eki Görüntüle 2003582
Biraz daha uzunu , göğüs dekoltesi daha az olanını severek giyerim ben bunun..
Dediğim gibi abiyeden anlamam kı ben
Vermedi canım şekerim çok ortadaymış hiç gerek yokmuş sabahları 2 tatlı kaşığı elma sirkesi iç dedi, bulabilirsen aspir yağı al günde 1 tk yemeklerde kullan dedioinone27 canım diyetisyen ekstra bir şey verdi mı? Ben 1 ay kullanmak üzere glifor istedim, sadece 1 ay için yazdı doktor..oldukça dizginledi istahimi sanki.sadece dün sporu abartinca açlık hissettim
Yok canım yaa, bunu beğenmedim ben..eteği falan kötüBence hepsi çok güzel kuzum
Aslında bende pek sevmem abiye, sözümde almıştım bi tane o var bi tanede mezuniyetimden kalma var onun dışında yok siyah kırmızı hafif günlük ama şık elbiselerim var, şimdi kardeşim evlenince bi abiye telaşı sardı beni Eki Görüntüle 2003587
Bu tarz bişey nasıl ki, çünkü ben taş dantel güpür payet sevmem hiç benlik değil onlar
Aspir yağı annem almış , haftada 4 gün spor ve hiç bir şey yemeyerek 3 kilo aldı 1 aydaVermedi canım şekerim çok ortadaymış hiç gerek yokmuş sabahları 2 tatlı kaşığı elma sirkesi iç dedi, bulabilirsen aspir yağı al günde 1 tk yemeklerde kullan dedi
Aşağıya doğru geniş mı istiyorsun eteği böyle? Kilolu göstermez mı bu model?Bence hepsi çok güzel kuzum
Aslında bende pek sevmem abiye, sözümde almıştım bi tane o var bi tanede mezuniyetimden kalma var onun dışında yok siyah kırmızı hafif günlük ama şık elbiselerim var, şimdi kardeşim evlenince bi abiye telaşı sardı beni Eki Görüntüle 2003587
Bu tarz bişey nasıl ki, çünkü ben taş dantel güpür payet sevmem hiç benlik değil onlar
Aaaa şaşırdım baya araştırdım dün akşam yağ yakıcı özelliği var diyorlardıAspir yağı annem almış , haftada 4 gün spor ve hiç bir şey yemeyerek 3 kilo aldı 1 ayda
Kesinlikle öyle canım..ben de ilk defa duymuştum.aem kilo aldırdı deyince çok güldümAaaa şaşırdım baya araştırdım dün akşam yağ yakıcı özelliği var diyorlardı
En iyisi hiç bişey kullanmadan yavaşta olsa devam etmek sanırım
Evet canım belden genişleyen bişey bakıyorum hem daha rahat oluyor ama nişanımda giydiğimde böyle uçuş uçuştu o yüzden farklı modellere baktımAşağıya doğru geniş mı istiyorsun eteği böyle? Kilolu göstermez mı bu model?
Aşağıya bol istiyorsan böyle daha uçuş uçuş bi etek olmalı bence
Eki Görüntüle 2003590
Zaten diyetisyenin dediği 7 dilim ekmeği yersem de kilo alırımKesinlikle öyle canım..ben de ilk defa duymuştum.aem kilo aldırdı deyince çok güldüm
Biraz dantel olsun bence, az dantel güzel durur..ama senin gönderdiğin fotodaki gibi büzgülü pilili etek çok iri gösterir, ben önermem, düz inmeli etek sanki..ufak tarlatan olabilir içine kabarıklık için ama kesinlikle pileli yatırma canım..Evet canım belden genişleyen bişey bakıyorum hem daha rahat oluyor ama nişanımda giydiğimde böyle uçuş uçuştu o yüzden farklı modellere baktım
Amaan hiç benlik değil bu işler
Kuzenlerim bile o kadar heyecanla kıyafet arıyorlar ki ben kaldım sadece ne abartılı kıyafetler bakıyorlar bi bilsen
Aynen öyleZaten diyetisyenin dediği 7 dilim ekmeği yersem de kilo alırım
Tamam canım aklımda bulunsun bi terziyede danışıcam oda mutlaka fikir verir ne yakışır ne yakışmaz diye :)Biraz dantel olsun bence, az dantel güzel durur..ama senin gönderdiğin fotodaki gibi büzgülü pilili etek çok iri gösterir, ben önermem, düz inmeli etek sanki..ufak tarlatan olabilir içine kabarıklık için ama kesinlikle pileli yatırma canım..
Tabiki tatlim, sordun diye fikir vermeye çalıştım kendimce, yoksa hepsi yakışacaktır, eminimTamam canım aklımda bulunsun bi terziyede danışıcam oda mutlaka fikir verir ne yakışır ne yakışmaz diye :)
oyy ne güzelll yaaaaaaaaGünaydıııııııınnn
Sabah tartıldım 92.4 çıktım
Belki düğüne kadar 90 altına inerim daha 1.5 ay var fazlasını da vermeliyim aslında