Evet canım 1 saat sonra gidicem ama sonuçlar yarın çıkarmış ona göre randevu alıcam bakalımVeririm canim, sen de bugün gideceksin değil mi doktora?
Sıkılmış , biraz kafasını dinlemek istiyordu sanırım canım..Günaydın canım
Latiyya niye hesabı dondurdu ne oldu ki canım
Evet canım aç..ben su bile içmedim, kahve çay da...sonuclari etkiler belki diye..Evet canım 1 saat sonra gidicem ama sonuçlar yarın çıkarmış ona göre randevu alıcam bakalım
Bu testlerin aç karnına yapılması gerekir değil mi
Bende içmiyim o zaman bişey çıkmasın durup dururken :)Evet canım aç..ben su bile içmedim, kahve çay da...sonuclari etkiler belki diye..
Üzülme bebişim ya, ben zaten hiç kilo veremedim bu topikle.ben kendi başıma verebiliyorum...Bende içmiyim o zaman bişey çıkmasın durup dururken :)
Ayy çok üzüldüm latiş gitti zinnia gidiyor sen az giriyorsun oysa benim vermem gereken çok kilo vardı sizsiz nasıl yapıcam
nodülünü iyi kontrol ettir canım, kan değerlerin normal çıksa da nodülü takip et.oinone27 ne yaptın canim ?
Hastanedeyim hala kızlar..nodül varmış ultrasona gireceğim...açlık kan şekeri, ve tokluk kan şekeri bakılacak 1 er saat arayla 3 kez kan verecem.4 tüp kan verdim, kolestrol,şeker,İnsülin direnci,tiroid, b12 dvitamini vs vs her şeye bakılacak..
Bakalım sonucumuz ne olacak..tiroid yoktu bende sanırım bu gebelikten dolayı hormonlar zipladi..bekleyip göreceğiz
Hayırlısı bakalım ne çıkacak...nodülünü iyi kontrol ettir canım, kan değerlerin normal çıksa da nodülü takip et.
Oraya ben arada bi menü yazıp çıkıyorum kuzum muhabbet etmiyorum burası daha samimi sıcak geldi sizi daha çok sevdim :)Üzülme bebişim ya, ben zaten hiç kilo veremedim bu topikle.ben kendi başıma verebiliyorum...
Senin 90 kilo topigi nasıl?
Diyet grupları var , onlar da çok aktifler, belki işine yarar canim
Gittim kan verdim canım yarın alıcam sonucunu bugün bi arkadaşıma sözüm vardı onunla elbise bakmaya gidicez kardeşimin düğününe az kaldı o yüzden sonuçlar yarına kaldıoinone27 ne yaptın canim ?
Hastanedeyim hala kızlar..nodül varmış ultrasona gireceğim...açlık kan şekeri, ve tokluk kan şekeri bakılacak 1 er saat arayla 3 kez kan verecem.4 tüp kan verdim, kolestrol,şeker,İnsülin direnci,tiroid, b12 dvitamini vs vs her şeye bakılacak..
Bakalım sonucumuz ne olacak..tiroid yoktu bende sanırım bu gebelikten dolayı hormonlar zipladi..bekleyip göreceğiz
Olsun biz yine menülerimizi yazarız kuzum sohbet muhabbette ederiz ben sizi bırakmam :)günaydın kızlar
çok sağolun
hayırlısı inşallah
bir yere gittiğim yok sadece topik diyet topikliğini yitirdiği için menü paylaş ve olmuyor.
başka yere gitmek istemiyorum.
bahsetmiştim yarışmalar vs bana göre değil.
sizler yazarsanız okur cevaplar muhabbet ederim.
Geçmiş olsun kuzum açlıktam falan mı oldu sağlığına zararı varsa zaten tutma sağlık herşeyden önemli canımMerhaba kızlar,
Bende biraz rahatsızım. Hatta yatak döşek yatıyorum diyebilirim. Ramazanın ilk 2 günü oruç tuttum ama sonrasında tutamadım. Önce bademciklerim şişti. Sonra soğuk algınlığı, grip derken yatağa düştüm.
Ben 61- 64 kilo arasında gidip geliyorum. Hastalanınca bir şey yiyemedim ve yine 61e düşmüşüm.
Ayın 5inde bütünlemeler başlıyor. Ama çalışacak durumda değilim.
Başımı yastıktan kaldıramıyorum
zinnia normaldede çok kalabalık bir topik değildik. Sanırım 5 yada 6 kişiyiz. O yüzden bir kaç kişi yazmayınca çok sessiz oluyor buralar.
Ama senin azmine hayranım. Başladığımızdan beri bırakmayan. Gözle görülür değişimi olan bir sen varsın sanırım
Sen diyetisyene gittin sanırım di mi canım...Gittim kan verdim canım yarın alıcam sonucunu bugün bi arkadaşıma sözüm vardı onunla elbise bakmaya gidicez kardeşimin düğününe az kaldı o yüzden sonuçlar yarına kaldı
Ama ben 3 tüp kan verdim sadece
Geçmiş olsun kuzum açlıktam falan mı oldu sağlığına zararı varsa zaten tutma sağlık herşeyden önemli canım
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar,
Bende biraz rahatsızım. Hatta yatak döşek yatıyorum diyebilirim. Ramazanın ilk 2 günü oruç tuttum ama sonrasında tutamadım. Önce bademciklerim şişti. Sonra soğuk algınlığı, grip derken yatağa düştüm.
Ben 61- 64 kilo arasında gidip geliyorum. Hastalanınca bir şey yiyemedim ve yine 61e düşmüşüm.
Ayın 5inde bütünlemeler başlıyor. Ama çalışacak durumda değilim.
Başımı yastıktan kaldıramıyorum
zinnia normaldede çok kalabalık bir topik değildik. Sanırım 5 yada 6 kişiyiz. O yüzden bir kaç kişi yazmayınca çok sessiz oluyor buralar.
Ama senin azmine hayranım. Başladığımızdan beri bırakmayan. Gözle görülür değişimi olan bir sen varsın sanırım
her testi öyle ver canımEvet canım 1 saat sonra gidicem ama sonuçlar yarın çıkarmış ona göre randevu alıcam bakalım
Bu testlerin aç karnına yapılması gerekir değil mi
şükür olsun canımmUltrason çekildi çok şükür nodül yokmuş, temiz çıktı tiroid...çok şükür,hamdolsun..