Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım genel olarak her şey güzel fakat kolestrol yüksek dedi, kolestrol ilacı verdi...kullanıp kullanmamakta kararsızım, biraz araştırıp karar vereceğim..karatay hoca kolestrol hapına karşı ya...şükür olsun canımm
çok sevindim
yoo ben yazdım sana, geldi mi?
geçmiş olsun canım
sınavlarına çalışabilmen için tutma bir süre çare yok
üzme kendini
çok sağol canım
artık son diyetlerim
son çabalarım
yaş 45,5 dan 46 olunca bunu yapmaya mecburum artık
hoca haftada 4 e çıkaacak haftaya ders saatini
yetmiyor bu bana dedim bu sabah
abartmayalım dedi.
spor hocası unv de vs
ne derse o
bakalım
ama bugün biraz foto çektim
evet farkı görüyorum 2 haftadır.
ve asıl önemlisi ilacı 2.5 mg a düşürdüm sabahkini ve akşamkini de 2.5
toplam 5 mg alıyorum
yutma düşürmeye çalışsaol canım genel olarak her şey güzel fakat kolestrol yüksek dedi, kolestrol ilacı verdi...kullanıp kullanmamakta kararsızım, biraz araştırıp karar vereceğim..karatay hoca kolestrol hapına karşı ya...
hele 35 i sonra 40 o devirKız Allah seni bildiği gibi yapsın. Yok bizim yaşımızdan sonra şöyle, yok bizim yaşımızdan sonra böyle deyince bende seni 50'yi devirdin falan sanıyorum
Sen daha gencecikmişsin ya. Annemden 2 yaş büyükmüşsün sadece.
Ama hocan haklı bencede kendine çok yüklenme. Allah esirgesin sonra bir sakatlık falan yaşamamak için kendini çok zorlamamalısın. İlacın dounu düşürebilmene sevindim. Rabbim hiç kullanmamayı nasip eder inşallah
200 çıktı kolestrolyutma düşürmeye çalış
ne ilacı ya
kaç değerler
200 ilaçlık bir rakam değil canımm200 çıktı kolestrol
yaaa öyle demek istemedim ki benhele 35 i sonra 40 o devir
annenden bile büyükmüşüm hey allahımmm
Evet canım diyetisyen için gittim ben perşembe sabahı diyetisyenle görüşmem var bakalım :)Sen diyetisyene gittin sanırım di mi canım...
Ben şeker yüklemesi de bakılsın istedim.6 tüp oldu şimdilik 1 tüp daha vereceğim 1 saat sonra
Bahar hastalığıda fena oluyor dikkat et kendineAçlıktan değil cnm ya. Bir kaç gün havalarçok soğuktu bendecam açık falan yattım. Muhtemelen üşüttüm ve sonradan belli oldu
biliyorum canım öyle demek istemediğiniyaaa öyle demek istemedim ki ben
hem senin ruhun genç taaam mı
Sağol canımmzinnia kuzu senin ruhun genç maşallah
Başkası olsa bu tempoyu kaldıramazdı
Bi kez daha helal olsun :)