- 15 Mayıs 2017
- 271
- 199
- 38
Çiçekler çok güzel duruyor canım bayıldımmmEv islerimi hall edeyim yungul sporda yapcam bu gun .
Dun 30 daka yurus yapdim amma ogle saetlerinde malesef iftardan sonra yurus yapamiyorum.
günaydın:) gazan mübarek olsun:) inşallah çok güzel sonuçlar alırsın başaracağına eminim.günaydın kızlarrrr, Ramazan ayımız mübarek olsun inşallahhh....
bugün itibariyle 1 ay sürecek serüvenime başlamış bulunmaktayım..Bakalım sonuç ne olacak
yarın saat 10:00 da endokronoloji doktoruna randevumu almıştım yarın gidip şeker, tiroid, insülin direnci vs ne halt varsa baktırmayı planlıyorum...
Oruç tutanlara kolaylıklar dilerim, Rabbim kabul etsin oruçlarınızı
teşekkür ederiiiimgünaydın:) gazan mübarek olsun:) inşallah çok güzel sonuçlar alırsın başaracağına eminim.
endokronoloji hormon bilimi mi oluyor?
hee güzelmiş çok faydalı bir tetkik.teşekkür ederiiiimhormon ve metabolizma
Hayırlısı olsun canım, inşallah gönlüne göre bir iş bulursun...merhaba arkadaşlar
bugün itibari ile işsizim...
cumadan bu yana zor günlerdi
ve bugün çıkışımı aldım.
1 ay dinlenmek istiyorum.
evet tabii paraya çok htiyacı var.
ev kredisi
annemin giderleri
kendi giderlerim vs...
evet 1 ay dinlenmek istiyorum
ama çok güzel bir iş olursa ne zaman derlserse başlarım.
9 temmuzda tatil planımız var.
ve beim vermem gereken en az5 kilo var.
düzleşmesi gereken bir karın vs.
spor hocası ile yarın 5, dersimi yapacağım.
15 ders yapmayı planlıyorum.
1 aya dağıtıp.
günlük menümü buraya yazıyordum ama ben ve 1 2 kişiden başka yazan yok artık.
bilmiyorum bu sayfayı seviyor ve takip için mutlu oluyordum.
başka bir sayfada devam eder miyim.
şimdilik biraz düşüneyim neler yapabileceğimi.
sizleri seviyorum.
hepinizi ayrı ayrı
yeriniz başka bende
Canim benimmmm, iyisin di mi kuzum?Ay kizlar sabah sahur yapar ken yazilarnizi okudum kizzinnia ya allah aşkina nereye ga biz buralara kadar beraber geldik simdi sendemi bu topikden cikmak istiyorsun anam bizim hele anne adayimiz var bebek bekliyoruz kizlar cikmayin dagilmasin topik ya yende yazayinda menularimizi allah askina bir sirkelenin kendimize gelelim bak buralara kadar geldik beraber .
Yende sen bilirsin .
Canim benim
Canım sürecinle ilgili bizide bilgilendir neler yapıyorsun neler yiyip içiyorsungünaydın kızlarrrr, Ramazan ayımız mübarek olsun inşallahhh....
bugün itibariyle 1 ay sürecek serüvenime başlamış bulunmaktayım..Bakalım sonuç ne olacak
yarın saat 10:00 da endokronoloji doktoruna randevumu almıştım yarın gidip şeker, tiroid, insülin direnci vs ne halt varsa baktırmayı planlıyorum...
Canım sürecinle ilgili bizide bilgilendir neler yapıyorsun neler yiyip içiyorsungünaydın kızlarrrr, Ramazan ayımız mübarek olsun inşallahhh....
Latişşş senin hesabına noldu öyle niye geçici olarak kullanamıyorsungünaydın:) gazan mübarek olsun:) inşallah çok güzel sonuçlar alırsın başaracağına eminim.
endokronoloji hormon bilimi mi oluyor?
Yaa kıyamam sıkma canını sen daha iyilerini bulursunmerhaba arkadaşlar
bugün itibari ile işsizim...
cumadan bu yana zor günlerdi
ve bugün çıkışımı aldım.
1 ay dinlenmek istiyorum.
evet tabii paraya çok htiyacı var.
ev kredisi
annemin giderleri
kendi giderlerim vs...
evet 1 ay dinlenmek istiyorum
ama çok güzel bir iş olursa ne zaman derlserse başlarım.
9 temmuzda tatil planımız var.
ve beim vermem gereken en az5 kilo var.
düzleşmesi gereken bir karın vs.
spor hocası ile yarın 5, dersimi yapacağım.
15 ders yapmayı planlıyorum.
1 aya dağıtıp.
günlük menümü buraya yazıyordum ama ben ve 1 2 kişiden başka yazan yok artık.
bilmiyorum bu sayfayı seviyor ve takip için mutlu oluyordum.
başka bir sayfada devam eder miyim.
şimdilik biraz düşüneyim neler yapabileceğimi.
sizleri seviyorum.
hepinizi ayrı ayrı
yeriniz başka bende
Canım çok yemiyorsun hem ramazanda azcık olur öyle şeyler çok abartmadığın sürece telafi edersinGunaydin kizlar orucumu tutdum erkenden sahura kalkdim orucun bana verdiyi huzuru mutlulugu anlatamam.
80 kq basladim oruca simdi 78.400 kq deyceksin 1.600 kq nedirki mutlu oldun bu kadar olsun evvel baslarda su kaybi olar sonra yagdan gider sabah sahuru iyi yapiyorum anca aksam corbayla acib su yesil cay ayran boyle devam ediyorum ana yemekdede yemeklere saldirmiyorum qayetde guzel guzel az az cok çegneyerek yiyorum.
Dun aksalm mercimek corbasi
Yarimsaat sonra 3tane lahana sarma bol yesillik turp salatalik ayran .
Ekemk yemdem tatli da yemdim .
Hesil.cay bitgi cayi icdim 2 saat sonra bir lokma kek atdim agzima kucuk bir isirik.
Yatincaya kadar cayli sulu bir yerde 2L su icdim dun ogleden sonra 45 dakada evde kosu bandinda yurus yapmisdim.
Malesef gece gec saatlerde esim koymuyor kosu bandinda yurus yapim diyo konsular ayaga kalkar iftardan sonra yufus yapamiyorum .
Kizlar iftarim cokmu olmus ya normasindadi.
Bana gore normasindadi nezere alsak ki sabah erkenden sonra yemeyib yemeyib gece de boyle beslenmek iyidir bence git gide kalorisin lap cok azaltcam iftarin .
Ofuc tutarken bi tarafdan da kilo vermeyi dusunduyum.icin
Veririm canim, sen de bugün gideceksin değil mi doktora?Canım sürecinle ilgili bizide bilgilendir neler yapıyorsun neler yiyip içiyorsun
Ayrıca test sonuçlarınıda bize ilet
Günaydın canımCanim benimmmm, iyisin di mi kuzum?
Ben de yokum artık buralarda,denk gelemiyoruz..anne adayımız da üyeliğini dondurdu, gitti...dagildik gittik, gönüller bir olsun yine geliriz biraraya..
Kilo vermene çok sevindim, ben de dün yeniden çok sıkı bir şekilde başladım... hayırlısi inşallah