Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
günaydın kızlar...
geçmişi okudum herkese ilerlediği yolda başarılar dilerim :KK66:

haftasonu yatılı misafirlerim vardı..oldukça yoğun günler geçirdim..
yarın sabah da eşimle 3 günlük tatil kaçamağımız olacak Allah kısmet ederse ve dönüşte artık konsantre olup acayip bi programa sokacağım kendimi...

1 aylık en az yeme ve en fazla hareketle kaç kilo veririm programı olacak bu..pazartesi başlayıp 1 temmuzda son bulacak..merak ediyorum minimum yeme ve maksimum hareketle kaç kilo verilir diye...
bunun için yeni bir sayfa açacağım kendime, görürseniz aklınızda olsun, günlük tutmadan olmuyor çünkü..mutlaka buraya da uğrarım, özlüyorum sizleri çünkü...

şimdilik öptüm hepinizi...

günaydın kızlar...

yarın sabah da eşimle 3 günlük tatil kaçamağımız olacak Allah kısmet ederse ve dönüşte artık konsantre olup acayip bi programa sokacağım kendimi...

1 aylık en az yeme ve en fazla hareketle kaç kilo veririm programı olacak bu..pazartesi başlayıp 1 temmuzda son bulacak..merak ediyorum minimum yeme ve maksimum hareketle kaç kilo verilir diye...
bunun için yeni bir sayfa açacağım kendime, görürseniz aklınızda olsun, günlük tutmadan olmuyor çünkü..mutlaka buraya da uğrarım, özlüyorum sizleri çünkü...

Şimdiden başarılar tatlım eminim fark yaratıcak eksilerle karşılaşırsın
Bizide eksik bırakma burdanda yaz yaptıklarını özletme kendini

latiyya latiyya kuzum sen nerelerdesin nasılsın

Ev taşıma arama telaşından pek giremiyorum bu aralar ama diyete devam ediyorum :)
Haftaya bi diyetisyene gidicem hastaneye diyetisyen için değilde kontrol amaçlı bi test yaptırmak istedim nedense kilo vermemin yavaş olmasına takmış durumdayım çünkü :)

Şimdiden başarılar tatlım eminim fark yaratıcak eksilerle karşılaşırsın
Bizide eksik bırakma burdanda yaz yaptıklarını özletme kendini
Çok saol tatlimmm, bırakır mıyım hiç, ben de özlüyorum..sana da kolay gelsin canım, taşınmak hiç kolay değil maalesef,Allah yardımcın olsun :KK66:

latiyya latiyya kuzum sen nerelerdesin nasılsın

Ev taşıma arama telaşından pek giremiyorum bu aralar ama diyete devam ediyorum :)
Haftaya bi diyetisyene gidicem hastaneye diyetisyen için değilde kontrol amaçlı bi test yaptırmak istedim nedense kilo vermemin yavaş olmasına takmış durumdayım çünkü :)
günaydın. iyiyim canım aynı işte nolsun. kolay gelsin sana da. test yaptır tabi iyi fikir. kan değerlerine falan bakarlar.

günaydın kızlar...

İnşallah amacına ulaşırsın canım. iyi tatiller size güzel eğlen:)

İnşallah amacına ulaşırsın canım. iyi tatiller size güzel eğlen:)
saol canım, yoldayız...

@oinone27 ben de salı günü için endokrinolojiden randevu almayı planlıyorum..bi tam kan sayımı yaptırayıp, troid,şeker tüm hormonlarıma ve vitamin değerlerime baktırayım istiyorum..çok iyi düşünmüşsün sen de canım...aslında şeker hapı bi ilaç varmış insülin direnci için de çok iyi, çok hızlı kilo verdiriyor yazmış herkes, onu da soracağım ben, yan etkisi fazla değil ve verebilecekse versin istiyorum..glifor mu ne adı..bi danışacağım

Sanmıyorum canım ya dedim ya 5 litrelik suyu 6 kat çıkartırken dinlene dinlene çıkıyorum :)
kilodan kaynaklanıyor o canımm
kasların altında yağ üstünde yağ var
o kasları düzgün görünemsi için her iki yağın erimesi gerekiyor.
yürüyüşlerini devam ettir ve kilo vermeye devam et emin ol o suları çok rahat taşıyacaksın.
tabii taşımayacaksın artık.
yormayacaksın öyle vücudu.
fakat taşıyabildiğini gçreceksin canımm.
tartı günün salı mı?

günaydınnnn
dün hayatımda ilk kez
sanırım bildiğim ilk kez tansiyonum düştü.
ve bu düşük tansiyon vs yere serdi beni.
anlık ama 1 saatlik falan.
dün sabah spor sonrası etrafta bir şeyler uçuyordu
ya tansiyon yükseldi ya düştü dedim kendimce.
10 gibi randevu alıp hastaneye gittim.
kendi kardiyoloğum istanbul a gitmişti. üniversite ye bölüm başkanı olarak.
onun yerine gelen iyi bir dr olduğuna kanaat getirdiğim başka bir dr a gittim.
neyse adam inceledi ekg kanlar vs derken
sabah şimşek çakar gibi şeyi ben tarif edemezken o
şöyle oldu böyle oldu değil mi diye tam tarif etti.
ben de heee didimm.
migren var mı sende dedi.
ünv yıllarında sol gözümden giip kulağıma vuran sol tarafımı felce çeviren ünv hastanbesinde tüm incelemeler sonrası migren olduğuna kanaat getirilen bir geçmişim var hee didim.
işte o migren dedi.
neyse
tansiyon düşüklüğü ise aç karnına zipora gitmem imiş.
bir de üstüne tansiyon ilacını içip gitmiştim vs vs.
14 kg verdim dedim adama
eferim dedi.
ciddi spora başladım dedim hoca ile
korkma spordan dedi.
bu arada eski dr um 15 yıllık hikayemi not tutumuş.
her gittiği hastanede ona gitmiştim.
bilgilerimi saklamış kurban olduğum
adam bi 10 dk geçmişimi okudu.
ilaçları azaltarak kullan dedi.

bakalım neler olacak belki tansiyon ilacından kurtulacağım kim bilir.
spora diyete devammmmmmmm:KK5::KK6::rolleyes:

Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık peynir ve 4 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Ton balıklı salata yoğurt

Akşam
Haşlanmış patlıcandan musakka yoğurt ve salata
haşlanmış patlıcandan musakka çok güzel olur haa
ne çok yapardım gençken :KK15:

saol canım, yoldayız...

oinone27 oinone27 ben de salı günü için endokrinolojiden randevu almayı planlıyorum..bi tam kan sayımı yaptırayıp, troid,şeker tüm hormonlarıma ve vitamin değerlerime baktırayım istiyorum..çok iyi düşünmüşsün sen de canım...aslında şeker hapı bi ilaç varmış insülin direnci için de çok iyi, çok hızlı kilo verdiriyor yazmış herkes, onu da soracağım ben, yan etkisi fazla değil ve verebilecekse versin istiyorum..glifor mu ne adı..bi danışacağım
Ben kullanmıştım glifor canım doktordan rica etmiştim yazmıştı sonra 1-2 hafta kullanıp bıraktım aslında tekrar başlayabilirim bende

saol canım, yoldayız...

oinone27 oinone27 ben de salı günü için endokrinolojiden randevu almayı planlıyorum..bi tam kan sayımı yaptırayıp, troid,şeker tüm hormonlarıma ve vitamin değerlerime baktırayım istiyorum..çok iyi düşünmüşsün sen de canım...aslında şeker hapı bi ilaç varmış insülin direnci için de çok iyi, çok hızlı kilo verdiriyor yazmış herkes, onu da soracağım ben, yan etkisi fazla değil ve verebilecekse versin istiyorum..glifor mu ne adı..bi danışacağım
Ben kullanmıştım glifor canım doktordan rica etmiştim yazmıştı sonra 1-2 hafta kullanıp bıraktım aslında tekrar başlayabilirim bende

Kan testinde de çıkar zaten canım ihtiyaç olup olmadığı..araştırdım da gayet güzel şeyler yazılmış ilaç hakkında..sen de diyetisyen ile görüşürken aklında olsun istedim..

Selam kizlar ben geldim cok sukur bugun kuzumu kirese apardim şukur rebbime sagaldi kizim.
Insallah niyetlendim yarin dan oruca başlicam insallah allahin izniyle bu ramazan hem orucumu tutarim hemde diyetimi yaparim insallah su pirogramimi da kaptcam pirograma uyupda su icmeyim diye.
Sizler naslsiniz canlarim benim.
oinone27 oinone27 sagol kuzum yazini okudum simdi...
Şukur iyidir kizim iyileşdi

kilodan kaynaklanıyor o canımm
kasların altında yağ üstünde yağ var
o kasları düzgün görünemsi için her iki yağın erimesi gerekiyor.
yürüyüşlerini devam ettir ve kilo vermeye devam et emin ol o suları çok rahat taşıyacaksın.
tabii taşımayacaksın artık.
yormayacaksın öyle vücudu.
fakat taşıyabildiğini gçreceksin canımm.
tartı günün salı mı?
Inşallah kuzum görcez bakalım :)
Ya bilmiyorum ne zaman tartılsam emin değilim aslında 2-3 günde bi çıkıyorum dayanamayıp
Pazar yada pazartesi tartılmıştım 93.3tüm bu sabah çıktım 94.4 tartımda doğru ona eminim neden oluyor bu alıp verme anlamadm kaçamakda yapmıyorum sporda yapıyorum 1-2 gün az su içtim ondan o kadar farketmez sanırım bilemedim çok değişik bi vücudum var :KK43:

X