Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Leyla çok güzel , derin bir isim mesela..niyeyse, güzel kadın çağrıştırıyor..bence tabi
Leyla teyzemin ismi. benim koyacağım isimde hiçbir tanıdığımın olmaması lazım. arkadaşımın bile. o ismi koyarsam o kişiye benzeyecek gibi geliyor :) yoksa eski isimleri çok severim. hele Firuze.

o kadın nerden geldi aklına:) eşim İlya veya Lilya dedi. "ya" ile biten isimleri sevmem ama (aleyna dilara gibi, onları anımsatıyor. antin kuntin isimler) kırılmasın diye olabilir dedim.
heee hiiç sevmem antin untin isimleri bende
görümcem Lina koydu
o ne yaaa didimm
bir arkadaş ise
Lidya
o ehh işte
eltimin kızının adı
Selina
ne la bunlarrr

menü gayet güzel olmuş bence. bütün gün. sadece 1 bardak su mu

Son aylarda hic su ıcemiyorum canim. Ama onada tekrar alışacağım inşallah

Karin hareketi olarak hangi videoyu yapiyorsun cnm. Bende karin ve kalca egzersizi yapmak istiyorum

Teyzemle birlikte 1 ayligina bende salona yazilayim demistim. Evde yapamiyorum. Belki orada yaparim diye. Ama ramazan geliyor. Simdiye kadar gitmediysem ramazanda hic gitmem ben

latiyya kac isim koymayı düşünüyorsun bilmiyorum canim. Ama ben iki isimli olup, ikinci isminin Nur olmasini istiyorum.

Anlami cok guzel genelde her isme uyuyor.

Bundan bir kac sene oncede kızım olursa kendi ismimi koycam diye ortaliklarda gezinirdim. Hatta "......" Su olacak derdim. Su isminide begeniyordum.

Selam kizlar hepinize ayri ayri teşegur ederim.
Sagolun var olun.tebrikler etmisiniz hepinizi burdan opuyorum...
Hay yaziari okudum cok sevdim ya bebek telasi dusmus topige bu arada kizini sag salim kucagina alasin ...
Benim kiz olanda her kes bir isim soyleyib duruyordu esim dedi anneminnismin koycam.
Neyse annesi razi olmadi ki benim isimim koyulirsa o cocugaa gozun uste kasin var denilmiycek..
Benden once esim dedi bu kiz cocugu ben kizimi nasil terbiye ederim bana simarik kiz lazim degil.
Neyse ki iyki kayinvaldem razi olmadi ismini vocuga koyak cunki ilk gunden bende kayin validemi sevmemneyse esim anneme donub bakdi dedi anne birisim de annemin agzindan Arzu ismi cikdi ardin sayiyordu ki esim dedi cocugun ismi Arzu oldu ben Arzu ismin koyuyorum.
Ikinci kizimin isminde ben Arzuya yakisdirdim Aysu koydum.
Arzu Aysukizlar bazen kendimde kariadiriyorum kim gorse soruyo bunlar ekkizmidir diyrem.hayir o kadar bir birine bagli cocuklar

Allah bahtlarını açık etsin kuzum kızlarının

Canım jillianın level 3 karın çalıştırıyor full
zorladı beni ama zorlaması tansiyonumu yükseltti başşağı duruşlar vs.
karın hareketlerii yaz bir robot var hani onu yapıyorum. bir de çok eski bir video oda güzel 80 lerden kalma video sanki
üztlerinde mavi birer tayt olan tipler var kadın ve erkek.
fakat hepsi nihayetinde aynı hareketler.
alt karın için ters mekik, bacak kaldırma vs üst karın ise düz mekik farklı versiyonlarda değiştirip değiştirip hareket uydrumuşlar.
bulamazsan söyle atarım videoları.
Ben de pt ye başlamayı düşünüyorum.
PErsonal training.
spor salonuna giderken bir ara düşünmüştüm. iyice zayıfladıktan sonra güçlenmek için.
Geçen hafta aradım salonu hoca ayrılmış
Daha doğrusu güvendiğimö bir hoca vardı o ayrılmış ve kendine yer açmış.
Aradım buldum üst sokaklarda.
Aradım ve hemmen akşamına gittim.
Çok yoğun ders ayarlamaya çalışıyor bakalım.
Başka hoca vereyim dedi yok dedim.
Eğer o olursa benim için çok iyi olur.
2 ay falan sırt kaslarım karın kaslarım düzene girer.
Güçlenirim.
Zorlanıyorum sırtım ağrıyor artık ara ara.

Günaydın kızlar,
Sabah sabah kalktım 2 makine çamaşırı yıkayıp astım.
Yahu supurgelikler , prizler ve elektrik anahtarlarını nasıl temizliyorsunuz?
2 gündür fenalık geldi, kolonyali pamukla siliyorum ama inanılmaz oyaliyor. Özellikle supurgelikler.. pratik bi yolu yok mu bu işin ?

Hazırlandım markete alış verise gidiyorum, kolonyam, pamuğum bitti

Sıkılıyorum vallahi su ince temizlikten

Maşallah senin kuzularina, Rabbim sağlıklı,huzurlu upuzun bir ömür nasıp etsin inşallah

cifliyorum kuzum ben
2 3 kez durulamak gerekiyor çok koyarsan cifi.
kapılar anahtarlıklar ve prizler cif.
prilde işe yarıyor pril limonlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…