- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
silinebilir boya benimki kuzum.Badanaya zarar vermiyor mu? Çok ince pamukla çok özenli silmek gerekiyor gibi geliyor bana
limonlu pril ile sil sen eğer öyle değil ise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silinebilir boya benimki kuzum.Badanaya zarar vermiyor mu? Çok ince pamukla çok özenli silmek gerekiyor gibi geliyor bana
tek isim koymayı düşünüyorum canım. tek başına da güzel olur Nur ismi.latiyya kac isim koymayı düşünüyorsun bilmiyorum canim. Ama ben iki isimli olup, ikinci isminin Nur olmasini istiyorum.
Anlami cok guzel genelde her isme uyuyor.
Bundan bir kac sene oncede kızım olursa kendi ismimi koycam diye ortaliklarda gezinirdim. Hatta "......" Su olacak derdim. Su isminide begeniyordum.
Canim hayatımda yapmadım kremalı terbiyeli çorba
isimleri çok güzel allah bağışlasın kızlarını canım maşallahSelam kizlar hepinize ayri ayri teşegur ederim.
Sagolun var olun.tebrikler etmisiniz hepinizi burdan opuyorum...
Hay yaziari okudum cok sevdim ya bebek telasi dusmus topige bu arada kizini sag salim kucagina alasin ...
Benim kiz olanda her kes bir isim soyleyib duruyordu esim dedi anneminnismin koycam.
Neyse annesi razi olmadi ki benim isimim koyulirsa o cocugaa gozun uste kasin var denilmiycek..
Benden once esim dedi bu kiz cocugu ben kizimi nasil terbiye ederim bana simarik kiz lazim degil.
Neyse ki iyki kayinvaldem razi olmadi ismini vocuga koyak cunki ilk gunden bende kayin validemi sevmemneyse esim anneme donub bakdi dedi anne birisim de annemin agzindan Arzu ismi cikdi ardin sayiyordu ki esim dedi cocugun ismi Arzu oldu ben Arzu ismin koyuyorum.
Ikinci kizimin isminde ben Arzuya yakisdirdim Aysu koydum.
Arzu Aysukizlar bazen kendimde kariadiriyorum kim gorse soruyo bunlar ekkizmidir diyrem.hayir o kadar bir birine bagli cocuklar
Silinebilir fakat 1-1.5 yılda 1 kez 1 gün sadece tüm duvarları sildiriyorum, yoksa prizlerin cevresini tek başına silmiyorum, renk farklı olur diyesilinebilir boya benimki kuzum.
limonlu pril ile sil sen eğer öyle değil ise
Tamam kuzum dikkat et kendine, habersiz bırakmamaya çalış..kızlar bir süre buraya giremeyecem yarından itibaren. merak etmeyin
limon ve yumurta ile terbiyeli çorbalardan diyorum yavvCanim hayatımda yapmadım kremalı terbiyeli çorba
bende olmuyır canımmSilinebilir fakat 1-1.5 yılda 1 kez 1 gün sadece tüm duvarları sildiriyorum, yoksa prizlerin cevresini tek başına silmiyorum, renk farklı olur diye
kızlar bir süre buraya giremeyecem yarından itibaren. merak etmeyin
Anladım canım ama yapmadım hiç, yumurta vs koymam ben çorbaya..yayla çorbasına bile koymuyorum.limon ve yumurta ile terbiyeli çorbalardan diyorum yavv
Boşverdim gitti bileeee ..Ben geldiiiimmm
Evet yata yata büyüdüğüm bir gün daha yarı oldu. Sözde bugün dışarı çıkıp iş bakıcaktım. Eşim işten çok eve kapanmamdan şikayetci sıkılıcaksın bunalırsın evde diyor. Bu bende hafif bi depresyon modu oluşturdu sanırım.
Bugün çıkıcaktım ama kalktığımda saat 10.30du kahvaltıydı oydu buydu derken saat 12 oldu öğleden sonra giderim dedim. Tam hzırlanıcam bi arkadaşım aradı canı sıkkınmış 1 saat onunla konuştum ve saat 2 oldu şimdi hazırlanıp gitmem 3.30 olcak diye oturdum tekrar yerime. Bahanelerimle bahane olduklarını bile bile yaşıyorum resmen
Ama kendime söz verdim yarın erken kalkıp hemen çıkıcam
Gunel huseyinzadeh evlilik yıldönmümünüz kutlu olsun canım :)
zinnia sen nasıl oldun canım denk gelemez olduk :)
latiyya Kendine iyi bak canım ama bizi de habersiz bırakma :)
sempatik_kiz Menün çok güzel olmuş canım su içmek bana da zor gelir ama zorluyorum kendimi şişe elimde geziyorum
no_name_ napcan kız ince temizliği boşver temizleme
dinlen canımBen geldiiiimmm
Evet yata yata büyüdüğüm bir gün daha yarı oldu. Sözde bugün dışarı çıkıp iş bakıcaktım. Eşim işten çok eve kapanmamdan şikayetci sıkılıcaksın bunalırsın evde diyor. Bu bende hafif bi depresyon modu oluşturdu sanırım.
Bugün çıkıcaktım ama kalktığımda saat 10.30du kahvaltıydı oydu buydu derken saat 12 oldu öğleden sonra giderim dedim. Tam hzırlanıcam bi arkadaşım aradı canı sıkkınmış 1 saat onunla konuştum ve saat 2 oldu şimdi hazırlanıp gitmem 3.30 olcak diye oturdum tekrar yerime. Bahanelerimle bahane olduklarını bile bile yaşıyorum resmen
Ama kendime söz verdim yarın erken kalkıp hemen çıkıcam
Gunel huseyinzadeh evlilik yıldönmümünüz kutlu olsun canım :)
zinnia sen nasıl oldun canım denk gelemez olduk :)
latiyya Kendine iyi bak canım ama bizi de habersiz bırakma :)
sempatik_kiz Menün çok güzel olmuş canım su içmek bana da zor gelir ama zorluyorum kendimi şişe elimde geziyorum
no_name_ napcan kız ince temizliği boşver temizleme
Canım işkurda görmüştüm 2 ilan insan kaynakları personeli arıyorlarmış bende hep ik da çalışmak istemiştim gidip bakaym dedim ondan çıkmam gerekiyordu ordan belge almadan görüşme yapmıolar ama zaten çıktım aldım belgeyi zaten yarın görüşücemBoşverdim gitti bileeee ..
Kızım ne yapacan sokakta...
sokakta mı aranır iş? İnternetten bulunur, ben mı anlayamadım ki mevzuyuuu
Çıktım canım işkura gittim yarın 1-2 yerle görüşücem bakalım olursa olur olmazsa az daha yatarım :)dinlen canım
depresyonda iyidir takma kafana emin ol
ama yaz mutlaka ki ulaşalım sana dürtmek için
yeter laaaaaaaaaa çık artık diye
canım dinlen iyice
güzel bire iş olacaktır sakince bekle.
emin olll
Anladım kuzum,hadi inşallah olumlu olurCanım işkurda görmüştüm 2 ilan insan kaynakları personeli arıyorlarmış bende hep ik da çalışmak istemiştim gidip bakaym dedim ondan çıkmam gerekiyordu ordan belge almadan görüşme yapmıolar ama zaten çıktım aldım belgeyi zaten yarın görüşücem