Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Esim yenede telfonda sifrelerin deyismis bugun yende araniza gelemedim simdi geldim.
Kizlar bugun bizim evlilik yil donumuzdur biracik hastayim birde esim isde kalacak bu gun sabah aksam kutlariz artik.
Sizler nasilsiniz
yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice güzel yıllar geçirin inşallah

Esim yenede telfonda sifrelerin deyismis bugun yende araniza gelemedim simdi geldim.
Kizlar bugun bizim evlilik yil donumuzdur biracik hastayim birde esim isde kalacak bu gun sabah aksam kutlariz artik.
Sizler nasilsiniz
ne çok değişti nickin, eşine söyle bi rahat dursun artık :KK66:

Sizler nasilsiniz
canım yıldönümünüzü kutlarım. geçmiş olsun dikkat et. benim bebişin cinsiyeti belli oldu, kız :)

Bugünki menüm
  • 09:30 tam tahıllı ekmeğe sandviç
  • 16:30 8 kaşık barbunya, 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık yoğurt, 1 küçük kase salata
  • 19:00 8 tane erik
Mutfak kapandı. Henüz sadece 1 bardak su içtim. 2ye tamamlayamazsam bile içebildigim kadar içerim. Gece geç saate kadar ders çalışıyorum. Eğer acıkırsam yogurt yemeyi planlıyorum

Bugünki menüm
  • 16:30 8 kaşık barbunya, 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık yoğurt, 1 küçük kase salata
Mutfak kapandı. Henüz sadece 1 bardak su içtim. 2ye tamamlayamazsam bile içebildigim kadar içerim. Gece geç saate kadar ders çalışıyorum. Eğer acıkırsam yogurt yemeyi planlıyorum
menü gayet güzel olmuş bence. bütün gün. sadece 1 bardak su mu :KK57:

menüm
08.00 1 yumurta+ 2 kk peynir+ 15 zeytin+domates
12,00 1/2 kase mantarlı tvuklu çorba+ ıspnak+brokoli+karnabahar sote+1 prça tavuk ızgara
15,30 1 limonlu kurabiye
21,00 ayran 1/2 lt belki kurabiye yiriiimmm daaa yimedimm:dondurma:
su 5 lt
spor : 7 km yürüyüş+30 dk jillian level 3 ( gebertti laaaaa) :63:+ 15dk karın hareketi

Bugünki menüm
ne güzel tekrar düzene girmişsin işte bakk kuzumm

menüm
08.00 1 yumurta+ 2 kk peynir+ 15 zeytin+domates
12,00 1/2 kase mantarlı tvuklu çorba+ ıspnak+brokoli+karnabahar sote+1 prça tavuk ızgara
15,30 1 limonlu kurabiye
21,00 ayran 1/2 lt belki kurabiye yiriiimmm daaa yimedimm:dondurma:
su 5 lt
spor : 7 km yürüyüş+30 dk jillian level 3 ( gebertti laaaaa) :63:+ 15dk karın hareketi
sen saat 12de mutfağı kapatmışsın kii

Ben beğenmedim..çiçek dilligili de hiç sevmem zaten :KK66:

Ama önemli olan senin beğenmen, boşver bizi :KK66:
o kadın nerden geldi aklına:) eşim İlya veya Lilya dedi. "ya" ile biten isimleri sevmem ama (aleyna dilara gibi, onları anımsatıyor. antin kuntin isimler) kırılmasın diye olabilir dedim.

o kadın nerden geldi aklına:) eşim İlya veya Lilya dedi. "ya" ile biten isimleri sevmem ama (aleyna dilara gibi, onları anımsatıyor. antin kuntin isimler) kırılmasın diye olabilir dedim.
Çiçek isimli tanıdığım tek kişi o da ondan :KK66:
Çiçek pek karakteristik değil gibi geldi ,,:p çiçek ama ne? Gül mu, lale mi? Belirsiz,silik geldi bana :p

X