- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
mevlana ne ki?
canı çekmesin diye peynirli deyip geçmiştimKıymalı kaşarlı yada kuşbaşı etli kaşarlı yapılan bir pide canım
Ayyy benn o açıdan düşünmedim yaaacanı çekmesin diye peynirli deyip geçmiştimkıymalısını yedim ben..
yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice güzel yıllar geçirin inşallahEsim yenede telfonda sifrelerin deyismis bugun yende araniza gelemedim simdi geldim.
Kizlar bugun bizim evlilik yil donumuzdur biracik hastayim birde esim isde kalacak bu gun sabah aksam kutlariz artik.
Sizler nasilsiniz
ne çok değişti nickin, eşine söyle bi rahat dursun artıkEsim yenede telfonda sifrelerin deyismis bugun yende araniza gelemedim simdi geldim.
Kizlar bugun bizim evlilik yil donumuzdur biracik hastayim birde esim isde kalacak bu gun sabah aksam kutlariz artik.
Sizler nasilsiniz
canım yıldönümünüzü kutlarım. geçmiş olsun dikkat et. benim bebişin cinsiyeti belli oldu, kız :)Esim yenede telfonda sifrelerin deyismis bugun yende araniza gelemedim simdi geldim.
Sizler nasilsiniz
menü gayet güzel olmuş bence. bütün gün. sadece 1 bardak su muBugünki menüm
Mutfak kapandı. Henüz sadece 1 bardak su içtim. 2ye tamamlayamazsam bile içebildigim kadar içerim. Gece geç saate kadar ders çalışıyorum. Eğer acıkırsam yogurt yemeyi planlıyorum
- 09:30 tam tahıllı ekmeğe sandviç
- 16:30 8 kaşık barbunya, 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık yoğurt, 1 küçük kase salata
- 19:00 8 tane erik
ne güzel tekrar düzene girmişsin işte bakk kuzummBugünki menüm
Mutfak kapandı. Henüz sadece 1 bardak su içtim. 2ye tamamlayamazsam bile içebildigim kadar içerim. Gece geç saate kadar ders çalışıyorum. Eğer acıkırsam yogurt yemeyi planlıyorum
- 09:30 tam tahıllı ekmeğe sandviç
- 16:30 8 kaşık barbunya, 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık yoğurt, 1 küçük kase salata
- 19:00 8 tane erik
bende severimmmmkonya usulü peynirli pide...
duru çok varevet aynen:) şimdilik aklıma gelenler şunlar, nasıl:
ipek, inci, çiçek, seçil, ezgi, duru
kimse Çiçek'i beğenmediduru çok var
ipek güzel
inci de
sen saat 12de mutfağı kapatmışsın kiimenüm
08.00 1 yumurta+ 2 kk peynir+ 15 zeytin+domates
12,00 1/2 kase mantarlı tvuklu çorba+ ıspnak+brokoli+karnabahar sote+1 prça tavuk ızgara
15,30 1 limonlu kurabiye
21,00 ayran 1/2 lt belki kurabiye yiriiimmm daaa yimedimm
su 5 lt
spor : 7 km yürüyüş+30 dk jillian level 3 ( gebertti laaaaa)+ 15dk karın hareketi
Ben beğenmedim..çiçek dilligili de hiç sevmem zatenkimse Çiçek'i beğenmedi
o kadın nerden geldi aklına:) eşim İlya veya Lilya dedi. "ya" ile biten isimleri sevmem ama (aleyna dilara gibi, onları anımsatıyor. antin kuntin isimler) kırılmasın diye olabilir dedim.Ben beğenmedim..çiçek dilligili de hiç sevmem zaten
Ama önemli olan senin beğenmen, boşver bizi
Çiçek isimli tanıdığım tek kişi o da ondano kadın nerden geldi aklına:) eşim İlya veya Lilya dedi. "ya" ile biten isimleri sevmem ama (aleyna dilara gibi, onları anımsatıyor. antin kuntin isimler) kırılmasın diye olabilir dedim.