Düşün bu dediğimi biraz daha anlarsın canımmmmevet aklınıza geldikçe yazın lütfen:) niye ki babası koymalı. tabi o da fikir verecek. onun da hoşuna gitsin, o da onay versin.
afiyet olsun canımm tamam dikkat ederim ben de seni seviyorumm
tamam canım teşekkür ederim tavsiyen için:)Düşün bu dediğimi biraz daha anlarsın canımmmm
ben bulmuştum kararı eşim verdi
anladın sen onu
sen bul ama kararı o versin.
Senin de anneler günün kutlu olsun kuzummmm,evlatlarınla nice güzel yılların olsun inşallah...Guzlerim naslsiniz . Bugun anneler gunu butun anneleri tebrik ediyirum aranizda anne adayilatiyya bacim bebisini salikli kucagina alasin.
no_name_ canim sanada anne olmak nasib kismet olsun .
Rabbim bu sene o guzel duyguyu yasatsin.
sempatik_kiz seninde anneler gununu kutlarim canim.@oinone27 zinnia bacilar sizinde anneler gununuz kutlu olsun .
Hepinizi opuyorum kocaman kocaman
eveett kızım olacak:))
sağol canım aminn. evet demiştin doğru çıktıı:)Saol tatlimmm,seninde gecelik takımın hayırlı olsun
Senin de anneler günün kutlu olsun kuzummmm,evlatlarınla nice güzel yılların olsun inşallah...
Ben demiştim,ben demistimmmm
Sagsalim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah bebisimmm...
Kızlar merhaba, bu ara biraz yoğunluğum var, ugrayamadim...herkes iyidir insallah..haftasonu sehirdisindan yatılı misafirlerimiz gelecek, ona hazırlanıyorum.giremezsem merak etmeyin...
Hiç sorma canım yaaa. Simdiden yoruldumsağol canım aminn. evet demiştin doğru çıktıı:)
kolay gelsin canımcım yine sana yoğun günler oy oy oyy
evet havadandır. uzan dinlen canım bol bolHiç sorma canım yaaa. Simdiden yoruldumgerçi bu ara hep yorgunum..yaz çarptı beni galiba
Ben mazisindeki kadınların isimlerini biliyorum, koyacağım isim çağrışım yaptırmayacak cinsten olurDüşün bu dediğimi biraz daha anlarsın canımmmm
ben bulmuştum kararı eşim verdi
anladın sen onu
sen bul ama kararı o versin.
hımm demek bunu demek istedinBen mazisindeki kadınların isimlerini biliyorum, koyacağım isim çağrışım yaptırmayacak cinsten olur
Ya da benim kafa bu işlere çalıştığı için böyle düşündüm, belki başka sebebi vardırhımm demek bunu demek istedinzinnia
bilmem ki, dediğin mantıklı tabi ama bunu mu kastetti acaba :)Ya da benim kafa bu işlere çalıştığı için böyle düşündüm, belki başka sebebi vardır
heeeeehımm demek bunu demek istedinzinnia
Benim kafa basar bu işlerevayyyno_name_ nokta atışı yapmışsın:)) hiç aklıma gelmedi hee. kafam da basmıyor bu aralar.
çok sıcak hem de. yürümeyi göze alamadım. dolmuşa binmeden önce bebek önlüğü aldım pembeli cicişli bişey. eşime onu gösterecem. patik bulamadım. sonra dolmuşla geldim evdeyim şimdi.nasıl oldun eve ulaştın mı sıcak mı hala latişşş
Evet 27 yaşındayım. Var canım ama seneye olsun istiyorum nasipse tabiaynen inşallah bulabilirim. yaşın 27 idi dimi. ne zamana düşünüyorsun nasipse? yada var mı öyle bi düşüncen.
Tamam canım haftaya kaldı tartılmak yine :)beklee biraz düşünme onu sonra tartulırsın
tabi canım gez dolaş evliliğin keyfini çıkar:) allah hayırlısını versin inşallahEvet 27 yaşındayım. Var canım ama seneye olsun istiyorum nasipse tabi
Bu yıl biraz gezeym seneye çocuk seveyim :)